Doet Micro dermabrasie Functie voor Acne?

Micro-dermabrasie is een poriën en de huid remedie die inhoudt dat het werken met een gekristalliseerde verbinding af te werpen de leidende laag van de huid. Een zeer exfoliërende product kan worden gewreven in de huid of een slijptol lijkt groot schuurpapier kan heel goed worden toegepast op de huid tot het afsluiten van de leidende laag. Restauratie is vaak kort en er zijn zelfs micro dermabrasie kits die je kunt kopen en gebruiken in het huis.

Acne is een huid aandoening die leidt tot verstopte poriën en de fysieke verschijning van mee-eters, whiteheads, puistjes, pukkeltjes of cysten. Het kan roodheid en ontsteking van de huid veroorzaken en kan heel goed zelfs verontrustend. In sommige gevallen kan de acne wel zo ernstig dat het laat littekens aan de achterzijde van dat zijn uitdagend om zich te ontdoen van. Prompt therapie is het belangrijk om te bezuinigen de mogelijkheid van littekens en om te helpen zits herstellen in een gezondere manier, zonder de noodzaak van extra zwelling.

Micro-dermabrasie is krachtig op matig tot gemiddeld puistjes. Het werkt door scrubben de huid, die de huid ademen en geeft ze de poriën ontstoppen. Dit zal helpen wegnemen onzuiverheden van de huid en helpt acne te genezen. Het helpt ook om de glimp van oude zits littekens verzachten. Roodheid nog steeds links rijden door acne breakouts is ook verminderd door micro dermabrasie, ook al tal van oplossingen zijn gewoonlijk van belang om het bereiken van de gewilde uitkomsten.

Zoals met alle gezondheids-gerelateerde therapie, micro dermabrasie optreedt met sommige resultaten kant. Zo kan je misschien zien roodheid vast te houden aan de behandeling samen met de dichtheid en droge huid die blijft voor een paar weken. In sommige gevallen kan uw huid te pellen of te laten groeien vlekkerig te zijn. Zelden zal pigment van de huid te transformeren, waardoor sommige plaatsen van de poriën en de huid lichter dan andere mensen. De belangrijke kwestie om te proberen om te onthouden is facet resultaten kan meestal worden verminderd door verdere nazorg tips van uw dermatoloog, met behulp van zachte reinigingsmiddelen, die de poriën en de huid gehydrateerd en blijven uit de zon.

Zelfs echter micro-dermabrasie is effectief op sommige soorten van zits, kan het niet productief zijn op zowat elke stijl. Als je redelijk aanzienlijke puistjes hebben, zullen micro dermabrasie waarschijnlijk alleen maar verergeren de situatie. Evenzo, als je heel diepe littekens, auto-immuun aandoeningen, diabetes of een nieuwe uitbraak van herpes, micro dermabrasie is waarschijnlijk niet de juiste remedie keuze voor u.

Category: Supplementen

Comments are closed.