Doet stomen de Experience Assist met acne breakouts?

Reinig uw ervaring voor elke make-up en producten opbouw elimineren. Zorg voor twee tot 3 kopjes water aan de kook. Voor moeiteloze beheersing van de hete h2o, gebruik maken van een theepot. Wanneer h2o krachtig kookt, giet het in een grote, ondiepe schaal. Drapeer een handdoek om je te confronteren en leun boven de kom, met behulp van de handdoek om de stoom te lokken. Als de stoom is ook heet, te verplaatsen verder afwezig uit de kom. Adem langzaam en geleidelijk, zodat uw deal met chill out. Direct na vijf tot 15 minuten, ruimen de handdoek, splash uw ontmoeting met koud H2O en hydrateren.

Voor een sneller gezichtsbehandeling stoom, exploiteren van een zacht washandje onder verzengende drinkwater. Neem een ​​kijkje op de temperatuur van het washandje over de binnen van je pols. Locatie het washandje rond je deal met totdat uiteindelijk het afkoelt. Herhaal de gehele cursus van actie 5 tot tien momenten, en eindigen met een scheutje koud water en uw meest geliefde moisturizer.

Facial stomen is vooral handig voor mensen met acne, omdat de warmte opent de poriën en de resultaten in de ontmoeting te zweten. Transpireren heeft een tweeledig resultaat: het beweegt overtollige olie en vuil uit de poriën, en het zout van zweet is een beetje antibacterieel. Stomen verbetert ook de circulatie, die in transformeren zuurstof en vitamines en mineralen levert om je poriën en de huid.

Integratie thee of kruiden om uw gezicht stoom is een prachtige manier om toegevoegde huid positieve aspecten. Als u gebruik maakt thee of losse kruiden, verhogen ze de H2O vooraf van het begint te koken, en staat te koken voor een overmaat 5 minuten of zo. Als je gebruik te maken van cruciale oliën, verhogen van twee tot 3 druppels aan het drinkwater op het moment dat het kookt. Voor de vette huid, onder andere tea tree olie, toverhazelaar, eco-vriendelijke thee, munt, lavendel, of roos. Licorice doet wonderen voor alle poriën en huidtypen. Voor extreme puistjes, probeer het opnemen aardbeiblad, salie, boerenwormkruid, of citroenmelisse voor een extra drogen invloed.

Als je poriën en de huid is acne-hellende maar droog, gebruik dan de gezichtsbehandeling stoom te hydrateren als het reinigt je poriën. Onder meer venkel, roosgeranium, sandelhout, lavendel, wierook, jasmijn, neroli, of zoethout om uw koken H2O. Blijf bij met een rijke vochtinbrengende crème.

Wees voorzichtig dat u uw huid oververhit raken als u gevoelig voor de gevoeligheid zou kunnen zijn, of de eerste laag kan eventueel groeien tot ontstoken, die acne bevordert. Houd uw gezicht op een veilige afstand van de warme H2O, en alleen stoom voor 3 tot 4 minuten. Omvatten een troostende kruid om uw h2o, zoals kamille, calendula, of smeerwortel. Als u de invoering kritische oliën (lavendel werkt voor de gevoelige huid, veel te), zich beperken tot 1 à twee druppels.

Category: Dieten

Comments are closed.