Doet Vette huid Trigger Puistjes

Vette huid = acne?

Het idee dat de vette huid brengt zits is is algemeen erkend voor vele jaren. Toch paar zijn gestopt om daadwerkelijk te studeren in haar voordeel. Personen die hebben lijken deze veronderstelling te nemen als de werkelijkheid hebben zeker een waardeloze weten hoe zits ontwikkelt. Wanneer misverstanden rond zowat elk aspect van zits heersen, er is klein verklaring voor de verkeerde informatie over het verspreiden van hun gebrekkige begrippen te houden. Deze hub zal zich bezighouden met alle juiste en relevante informatie met betrekking tot deze veronderstelling, hopelijk illustreren dat het bijna niets meer dan een regelrechte leugen.

Hoe werkt Acne Vorm?

De aangeduid als puistjes poriën en de huid aandoening treedt op wanneer de poriën zich op de huid te zetten in verstopt met nutteloze huidcellen. Deze huidcellen worden normaal bestaan ​​op de poriën en de huid simpelweg vanwege een abnormale vergieten cyclus. Wanneer de nutteloze cellen transpireren te sporen een porie triggering een blokkade, laten ze talg te verwerven binnen de porie. In dit stadium. p. acnes bacteriën gevonden in de haarfollikel beginnen te kopiëren. De halte uitkomst is een ontstoken laesie op de huid, die meestal wordt aangeduid als een puistje of een puist.

Merk op dat een selectie van variabelen wilt worden bestaande voor zits van het ras. Een afwezigheid van dode huidweefsel remt de verbetering van acne. Tal van variabelen willen omgaan met elke individuele andere vooraf van acne wezen materialiseert. Het wordt niet veroorzaakt door een bijzondere aspect, zoals de meeste mensen zijn echter geleid tot voorstellen. Sterker nog, is het doel van micro-organismen strikt beperkt tot eindelijk de porie krijgt te worden geblokkeerd. Dit is zelfs met gemeenschappelijke overtuiging dat micro-organismen is een van de belangrijkste aanstichter van puistjes.

correlatie suggereert niet

A Causation

veel van zijn tot de conclusie gekomen dat de vette huid veroorzaakt puistjes te wijten aan het feit dat hun naaste vrienden of zet echtgenoot en kinderen klanten die een vette huid hebben ook acne. Beschouw het of niet, er zijn honderdduizenden mensen vandaag de dag die een vette huid nog geen waarneembare indicatie van een zits laesie. Ook al zijn er ook kunnen bestaan ​​van een correlatie tussen sabaceous klier actie en acne aanwezigheid, al het bewijs in tegenspraak met elke kans die vette poriën en de huid op zich leidt tot puistjes. Als je nog uit het overzicht eerder vermeld, talg zelf moet worden verstoord vooraf van acne kan vormen. De olieachtige materiaal niet aanzetten tot de vorming van zits laesies.

Zodra de precieze porie resultaten in verstopt raken, vette poriën en de huid kan verergeren de ernst van een uitbraak door de vermenigvuldiging van p vergemakkelijken. acnes bacteriën. Vandaar dit verduidelijkt waarom een ​​correlatie stroom tussen de twee variabelen. Nogmaals, talg zelf kan op geen enkele wijze, conditie of de veelheid trekker breakouts tenzij natuurlijk een inbraak remt het van montage op het oppervlak van de poriën en de huid haar vermeende functionaliteit uit te voeren.

Als een eenmalige variabele wordt uitgeroeid uit de mix, pukkels kan onder geen beding materialiseren. De enige behandeling die vetafscheidingsafscheiding regelt in de poriën en de huid is Roaccutane (Isotretinoïne). Dit geneesmiddel is afgeleid van vitamine A, en wordt naar uitscheiding stoppen. Het is normaal gesproken gereserveerd voor extra zware omstandigheden van zits die niet reageren op andere behandelingen zijn geweest. Intense acne laesies kunnen alleen bouwen als vette huid aanwezig is, de talg voedt de p. acnes bacteriën om een ​​frustrerende mate, het genereren van grote, geïnfecteerde en pijnlijke letsels. Na de therapie is voltooid, de meeste melden een allround vermindering van de vettigheid van hun poriën en de huid, en dus minder kritisch breakouts. Ondanks de negativiteit vaak verbonden met deze drug, het blijft zelfs nu net een van de meest efficiënte strijders in tegenstelling tot acne.

Verlaging Skin Oil Output

Als je zits-gevoelige huid in combinatie met een vette huid, het is een stuk meer dan waarschijnlijk is dat deze verergert de vorige. Er zijn een aantal technieken die je kunt kiezen om te trachten extreme creatie olie van uw huid af te snijden. Blijf uit de buurt van ernstige reinigingsmiddelen en zepen die reinigers en vervelend oppervlakteactieve dit soort als natriumlaurylsulfaat bevatten. Bevochtig je poriën en de huid op een gemeenschappelijke basis – vette huid is meestal een droge huid streven om de uitdroging het is onderworpen aan

toepassen kraan drinkwater om je poriën en de huid te reinigen kan heel goed ook toevoegen bestrijden. om zijn vette karakter. De gemeenschap water aanbod heeft meestal drogen en irriterende stoffen van dit soort als chloor en fluoride. Verder, de superieure minerale artikelen H2O toegankelijk voor de meeste personen in de Verenigde Staten niet goed werken met schoonmaak producten. Gebruik gebotteld water om je poriën en de huid duidelijk en je moet een vermindering van de olieproductie te zien.

Als je poriën en de huid toont geen indicatie van de vooruitgang met een van deze suggesties, en u problemen heeft met een ernstige puistjes laesies deze soorten als cystic acne, is het sterk aanbevolen dat u het advies van een huid arts te zoeken. U kunt een grote kandidaat voor een opleiding van Accutane zijn. Zal niet standhouden en toestaan ​​dat de algehele look van uw huid om meer verslechteren.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.