Doet Windex Remedy Acne?

Anecdotally, Windex kan kristalheldere puistjes. Het is perfect haalbaar om een ​​schar van Windex gebruiken om heel duidelijk een breakout. Wetenschap steunt het verklaren. De energetische componenten in Windex en andere aanverwante huishoudelijke schoonmaakmiddelen bevatten ammonia en wrijven drank, stoffen die de poriën en de huid kan uitdrogen en kan heel goed helpen om te gaan met een lichte puistjes.

implementeren van agressieve chemische stoffen zoals ammonium hydroxide en wrijven alcoholische dranken aan de huid kan ook leiden tot andere complicaties als routinematig gebruikt. Windex is niet ontwikkeld voor gebruik op de huid kan ook leiden tot verhoogde drogen en intense ongemak. Terwijl een locatie van Windex zou duidelijk een onverwachte doorbraak, maar mogelijk ook niet weggaan de poriën en de huid rauw. En dat ongemak kon direct aan – je raadt het al -. Ander breakout

Hoewel het waarschijnlijk is om Windex gebruiken om opdrogen een scenario van zits, het is niet een zeer goede lange-termijn-oplossing. Door gebruik te maken van de Windex of andere huishoudpersoneel als een remedie voor acne kan alleen de huid irriteren en leiden tot meer problemen te verkrijgen. De beste manier om acne te pakken is om een ​​huid arts te raadplegen en gebruik alleen producten geaccrediteerd voor gebruik op de huid.

Category: Supplementen

Comments are closed.