Doggy algehele gezondheid: Grootschalig Moeilijkheden bij honden Net na aanbieden van Start

Zodra een hond biedt beginnende uneventfully, meest hond huiseigenaren voelen het ergste over is. De moeder is verpleegkundige, de pups glimp voedzaam, maar helaas alle problemen staan ​​niet boven. Er zijn nogal wat dingen die misschien gaan verward na een moederhond geeft het dagelijks leven een nestje pups. Dierenarts bezoeken 24 uur schrijf-up-bevalling zijn niet alleen om het geslacht van de pups of iets extravagant fokkers doen bepalen. Deze ongelooflijk belangrijk gaan om aids uit dat een potentieel levensbedreigende problemen en stelt als de pups zijn ongeveer allemaal gezond. Maar wat vindt plaats in specifiek voor de duur van deze wellness-test? We zullen dit in detail te zien en zal ook een aantal problemen die kunnen een invloed hebben op moeder hond als ze overgaat in de verpleging en het gebruik van zorg van de pups te onderzoeken.

Wat gebeurt er voor de duur van een Moeder Puppy Wellness Test ?

Een put up-partum evaluatie binnen slechts 24 uur van de bevalling is heel kritisch voor de gezondheid van het nest en de nieuwe moeder. Een nieuwe moeder pup kan gewoon een of veel meer placenta’s, grote hoeveelheden bloed en vocht, of zelfs puppies in haar baarmoeder te behouden. Als deze niet meteen verdreven, kan deze vormen van retentie goed vatbaar moeder hond om kritische dagelijkse woon-bedreigende bacteriële infecties. Om dit te voorkomen, zal dierenartsen buik mama hond betasten en zou een injectie van oxytoxin adviseren, die zal leiden tot samentrekkingen van de baarmoeder helpen haar te verdrijven elke aangehouden voorraden en ook ondersteuning mogelijk langs haar melk. Om te gaan door veel meer over blijven placenta onderzoeken in dit artikel:

Canine Ingehouden placenta Triggers Tekenen en behandeling

Moeder puppy en puppies worden ook geëvalueerd en de omgang van de pups worden vastgesteld en opgenomen in de grafiek. De dierenarts zal zeer waarschijnlijk informatie over wanneer te-worm DE en vaccineren de puppies leveren. Andere belangrijke thema’s van dit soort als dieet plan en de standaard behandeling kan ook worden aangepakt.

Wat is regelmatig in een Puppy Net na de bevalling?

p Er zijn een aantal zaken die goed kunnen gaan foutieve na het leveren van het begin, maar wat is typisch en wat abnormaal is? We lijken rond enkele gebruikelijke gedrag. Vanwege het feit huiseigenaren kennen hun honden heel best, het is een uitstekend idee als algemene vuistregel om moeder huisdier direct gezien door de dierenarts als een ding blijkt uit norm en brengt probleem. <

ul>

 • Gentle Diarree
 • overeenstemming met Beth J. Finder, een fokker, exposant en bedenker van de reserve” een nestje te fokken” de inname van de placenta kan misschien leiden tot de nieuwe moeder hebben diarree. Rek bij gelegenheden kan ook een bijdragende probleem. Dat gezegd hebbende, de soepele ontlasting moet onmiddellijk na meerdere keren verdwijnen. Over een tot twee theelepels pure vlakte ingeblikte pompoen (niet de taart mix) kan helpen zaken tot de ontlasting.

 • tijdelijk verlies van eetlust
 • Het is ook heel gebruikelijk voor moeder hond om voedsel te weigeren net na het aanbieden van de levering. Vermoeid en met veel pups te zijn geneigd om, voeden op kon het laatste nummer op intellect mama’s zijn. Dierenarts Dawn Ruben in het verslag voor Petplace wijst erop dat de moeder moet echt hervatten inname toch 24 uur kort na het geven van de levering aan het verleden pup. Nieuwe H2O moeten er te allen tijde.

 • Momentary Hijgen
 • aanbieden van levering kan heel vermoeiend zijn en moeder kan goed worden vermoeid. Steek op de top van dat de warmte die van het verkrijgen van al die pups haar all-round en je hebt het perfecte recept voor zinderende en versleten voelt. Verwarming dekens, verwarming pads en warme fles water kan natuurlijk dragen hun steentje bij. Dr Jon Rappaport verder meer beschrijft dat hijgen net na het leveren van de geboorte kan ook zijn omdat aan baarmoeder aanbestedende de hond tijdens de eerste twee weken na de bevalling. Om die reden, als het hijgen is gewoon elk en zo nu en dan en niet zwaar, en als rectale temperatuur van de moeder hond stelt geen koorts samen met moeder en pups voeden en handelen norm, dan hijgen kan worden Vaak worden standaard beschouwd ( maar nog steeds lees de signalen van problemen eronder voor de zekerheid en uit voorzorg!)

 • Kraamvloed
 • Kort na het verstrekken van begin , verwachten moederhond een bruin / zwart / dim milieuvriendelijke afvoer erkend als” Kraamvloed” voor een handvol dagen te hebben. In overeenstemming met dierenarts Bari Spielman dit darkish onervaren / zwarte afscheiding is een normaal lokaliseren kort direct na whelping. Volgens de LSU Faculty of Veterinary Drugs Kraamvloed moet normaliter milieuvriendelijk zijn kort na het werpen en dan veranderen roestkleurige ongeveer achtenveertig uur te dienen-partum. Deze kwijting mag geen geur en moeder hond moet echt geen signalen van ziekte aan te tonen (maar zelfs nu lees de aanwijzingen van problemen onder omwille van bescherming en voorzorg!)

  en wat is abnormaal in een Canine Na Leveren Beginning?

  Zoals besproken, kan een groot aantal punten mis rechts gaan na het leveren van start, gebouw moeder krijgt echt onwel. Know-how is uiteindelijk elektriciteit, en te begrijpen wat indicaties van problemen te zoeken is cruciaal. Vervolgens zijn tekenen, tekenen of symptomen en een aantal problemen die ravage in moeder en zwerfvuil kan ontwikkelen.

 • melkziekte / eclampsie / Hypocalcemia
 • Dit zijn unieke namen gebruikt om de identieke kwestie afgebeeld. Deze aandoening veroorzaakt door uitputting van calcium normaal manifesteert tijdens het aanvankelijk een paar weken van de verpleging. Het wordt meestal gezien in bescheiden ras honden met aanzienlijke nesten. De primaire symptomen zijn rusteloosheid, kleine fascinatie in pups, starre manier van lopen, moeite staande, spiermassa krampen, koorts, hijgen, snelle ademhaling, epileptische aanvallen. Eclampsie kan het dagelijks woon-bedreigend, zo niet direct behandeld met intraveneus geleverd calcium. Pups moeten worden gevoed melk vervangende producten en oplossingen van dit soort als Ebsilac.

 • Metritis
 • p Dit is een ontsteking van de uterus en kunnen ook worden geïnduceerd door een aantal verklaringen. Als apparaten zijn gebruikt ter ondersteuning van de hond zorgen zij kan heel goed hebben geleid tot een infectie. Als er behouden placenta’s of foetussen, die misschien wel leiden tot sepsis. Symptomen suggereert kwesties zijn koorts, uitdroging, lethargie, verminderde honger, braken, diarree, snelle coronaire hartslag, hijgen, een etterende, stinkende roodachtig tot chocoladebruin vaginale afscheiding. Puppies kunnen bezwijken consumeert vergiften gepasseerd in de melk, ze moeten om die reden worden met de hand gevoed. Antibiotica worden wilde om te gaan met deze kwaal.

 • Mastitis
 • p Dit is een infectie van de melkklieren. Een persoon of meer van de klieren opdagen warm, roze en geïnfecteerde. Bij situaties, de ellende is afgeleid van puppies krassen op de spenen met hun nagels. De pups verpleging misschien lijden in de moeder veroorzaken. Koorts, pijn, verwaarlozing van de pups en de pups niet te bloeien en te huilen, off kleuring melk, symptomen kunnen zijn. Antibiotica en warmte kompressen zijn genezen. Pups misschien moet inleveren gevoed als er een abces of de aanwezigheid van gangreen

  Disclaimer:. Als uw hond gaf starten en vertoont signalen van ziekte, verslag met uw dierenarts onmiddellijk voor een hele armen-op onderzoek en evaluatie. Door het onderzoeken van dit rapport aanvaardt u deze disclaimer en volledige verplichting voor een van uw acties of gebrek aan.

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.