Doggy tandenborstel en tandpasta: Het borstelen van uw hond tanden

Doggy Grooming en gezondheid en fitness

borstelen glazuur van uw hond is een essentieel facet van huisdier verzorging en hond welzijn. Tanden poetsen van uw hond is een zeer eenvoudig proces zodra u en uw hond hebben beide gekregen in het plan. Het kan een prachtige manier om de tandheelkundige aandoening te voorkomen, dat is de meest voorkomende, te voorkomen en te behandelen, ziekte bij honden zijn.

Je eigenlijk tandheelkundige aandoening door te beslissen op knapperige hond voedingsmiddelen (IE droge huisdier kan gekapt etenswaren) en correcte kauwenspeelgoed.

Elke dag tanden poetsen is het essentieel element is om een ​​gezonde mond en een gezond huisdier. Vergeet niet dat het ongeveer 36 enkele uren plaque kan nemen om te bouwen en verharden en mineraliseren, de vorming van tandsteen, dat is waarom je eigenlijk moet poetsen de tanden van uw hond elke dag in te kopen om de opbouw te stoppen.

U wilt weten dat zelfs met de dag-tot-dag tanden poetsen, zullen sommige pups echter willen ervaren reinigingen, maar door borstelen glazuur van uw hond op een regelmatige basis, zult u het kappen van de frequentie van tandheelkundige reinigingen, zo goed als verminderen het totaal van parodontale aandoening (dat is de meest voorkomende tandheelkundige ziekte voor puppy’s).

Ideeën om het borstelen van uw hond de tand

Bij het borstelen tanden van uw hond wilt u het volume van de zorg zo goed mogelijk te bezuinigen , dat is waarom je moet beetje bij beetje te introduceren uw hond naar de tandenborstel en het glazuur borstelen aanpak.

U op geen enkele wijze willen straddle of dwingen uw huisdier hond te gaan zitten blijven tijdens het poetsen van zijn tanden.

U wilt een tijd te beslissen in uw programma dat u emaille dag van de hond kan poetsen tot dag. Kortom, de evaluatie van uw routine, zodat u de tijd kunt instellen, zodat u een voortdurende regime kan hebben. Zoals het voeden, wandelingen, en potje breekt, je wilt een geweldig programma voor het borstelen glazuur van uw hond bovendien krijgen de sessie als een onderdeel van uw dagelijkse routine hebt, zul je veel minder waarschijnlijk te verwaarlozen zijn voor die dag. Geef zelf een aantal keren om regelmatig en reguleren van het nieuwe regime.

Je wilt een soepele tandenborstel gebruiken. U kunt een selectie van modellen die zijn huisdier aanvaardbaar te verkrijgen.

U, willen ook gebruik maken van een dierenarts bevoegd hond tandpasta. Blijf uit de buurt van het toepassen van de menselijke tandpasta en zuiveringszout in de mond van uw hond. Er zijn een selectie van honden tandpasta’s die speciaal zijn ontwikkeld om een ​​beroep op de smaak van uw hond, die het volledige proces een kleine minder moeilijk zou maken. Meestal kunt u kiezen uit gevogelte, rundvlees, en pindakaas smaken.

Je wilt tanden van uw hond te poetsen in een langzaam en zorgvuldig ronde methode, beschietingen uit ongeveer 30 seconden op elk aspect.

Hoe u uw hond Emaille

U wilt deze procedure al vroeg beginnen dus om de hoeveelheid spanning die waarschijnlijk kon kopen bij het proces van het borstelen van de tanden van uw hond te minimaliseren.

Op de eerste verscheidene periodes, wilt u langzaam introduceren uw hond de methode van tanden poetsen, zodat u niet wilt dat de tandenborstel ram in zijn mond en beginnen poetsen zijn emaille. U wilt aan de slag door streelde zachtjes het buiten het huis van de wang van uw hond en de binnenkant tandvlees met je vinger.

Zodra de hond is gezellig met dat, plaatst een schar van honden tandpasta op uw vinger en toestaan ​​hem ruiken en proeven.

Vervolgens wilt u de tandenborstel te introduceren. Er zijn verschillende ontwerpen en variëteiten van tandenborstels, dus je wilt om te beslissen of u maakt gebruik van de vinger tandenborstel, typisch huisdier tandenborstel, of een triple hoofd huisdier tandenborstel.

Als je misschien wel de invoering van uw hond de tandenborstel, u wilt implementeren gewoon een compacte schar van tandpasta op de borstel en toestaan ​​dat uw hond ruiken en stijl het, als u uw vinger deed. Dan, in een trage, ronde beweging, poetsen een of twee glazuur en het tandvlees. Dit is eigenlijk de planning van uw pup naar de echt het gevoel van de borstel in tegenstelling tot in wezen een poging om poetst zijn tanden.

Over een paar dagen, kunt u het bedrag van de tand die je toevallig te maken te maximaliseren een poging te poetsen. Check out om zich te houden aan de ingang email, in eerste, en geleidelijk verschuiven naar de achterkant weer van de mond van uw hond, als u nodig heeft positief dat je borstel deze tanden zo effectief te maken.

Zal niet toestaan ​​dat uw hond beslissen wanneer u voltooid. U bent het gewoon degene die de sessie, niet hem stopt, maar voor het eerst talrijke sessies al is uw hond is nog steeds te hebben gebruikt om u borstelen zijn tand, wil je naar de klassen kort en geleidelijk vormen de tijd. Als je toevallig hond leert om een ​​hekel aan de procedure van de werkelijk beginnen, dan zal het maken borstelen zijn glazuur harder en moeilijker dus zorg positief dat je de periodes ophouden voordat hij begint te gedoe.

Bij het ontwikkelen van de geïnvesteerde tijd poetsen glazuur van uw hond, kunt u van plan voor ongeveer dertig seconden per aspect. Je moet je geen zorgen te maken over de binnen van de tand, als de hond zal niet wezenlijk Tarter krijgen op hun binnenste gedeelte van het glazuur.

Na zowat elke sessie, je gaat te willen loven uw huisdier met genieten, traktaties, en rente. Door het stoppen van zowat elke sessie op een leuke en tevreden te observeren, zal uw pup begint om vooruit te kijken naar het bezit zijn tanden geborsteld in vergelijking met de andere kant op draaien als je trek zijn tandenborstel.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.