Dogology: Petcare en uw huisdieren Enamel

Puppies en katten kunnen krijgen gom ziekte zoals personen

Dental Moeilijkheden die komen met huisdieren tand kostbaar kan zijn voor het huisdier exploitant te zijn, en veroorzaken irritatie voor uw hondje of kat. Er zijn preventieve petcare methoden die hulp kan geven uw huisdier de winsten van gezonder, veel beter en de ziekte zonder kosten tandvlees en tanden. Er is een directe correlatie met uw huisdieren tandheelkundige gezondheid en fitness en zijn levensduur. Gum ziekte, bekend als parodontale ziekte is de meest typisch geïdentificeerd gezondheidsprobleem bij honden en katten.

Reinigen van uw huisdieren tand op een regelmatige basis kan hulp vermijden parodontale ziekte in het tandvlees van uw hond en katten. Goede petcare van je harige metgezel kan helpen weg te houden van een groot aantal gezondheidsproblemen die hun basis in onbehandelde glazuur en tandvlees. Er zijn eenvoudige en regime dingen die u voor uw huisdier kunt doen om gemak tandvlees staat en tand vermindering helpen. Veel eigenaren van gezelschapsdieren zijn zich niet bewust dat ze preventieve maatregelen duidelijk van parodontale diseas te sturen in vijfentachtig% van de honden en katten die meer dan vier enkele jaren oud, in overeenstemming met de American Veterinary Clinical Association kunt krijgen.

Honden en katten, zoals individuen krijgen kauwgom ziekte als gevolg van plaque. Het begint bij ons huisdier eet en het eten items laat een residu op het glazuur. Deze laag levensmiddel produceert microben, aangeduid als plaque. Borstelen verwijdert deze coating. Als het niet wordt geëlimineerd door borstelen, de plaque zet op de tand, het bouwen van een gele of bruine kwestie genoemd calculus of tandsteen. Als je dit ziet op uw huisdieren glazuur, is het ideaal om gewoon bellen een dierenarts te hebben het uitgeroeid.

Preventieve Petcare

Een moeiteloos herkenbare indicator van gom ziekte kan worden vastgesteld door ruiken uw hond of kat adem. Slechte adem bij uw huisdier is een eerste indicatie van parodontale aandoening. Veel honden hebben negatieve adem, maar ze moeten niet. Gum ziekte optreedt in een aantal manieren. Uw dierenarts kan een goede tandheelkundige evaluatie doen om erachter te komen hoeveel de ontwikkeling van parodontitis heeft verspreid. Rechts petcare begint met het beoordelen in welke fase je dieren tandvlees stoornis kan ook hen te beïnvloeden. In het vroege deel van parodontale ziekte tandvlees, plaque en tandsteen natura die zouden kunnen leiden roodheid, ontsteking en irritatie van het tandvlees die is geactiveerd als plaque en tandsteen begon te vormen. De ontsteking langs het tandvlees wordt geïdentificeerd als gingivitis, net als personen te krijgen. Vangen gingivitis vroeg is heel goed voor u en uw huisdier. De dierenarts kan ervaren grondig reinigen van uw dieren glazuur bij de dierenartsen werkplek en je kunt waarnemen met normale petcare en regime reinigingen thuis.

Als de parodontale ziekte niet vroeg wordt gevangen, het tandvlees infectie ontwikkeling aanvullende en leiden tot bloedend tandvlees, terugtrekkend tandvlees, tand verval en achteruitgang van het bot. Orale werking kan worden gestimuleerd als de parodontale ziekte vordert, zodat het tandvlees adequaat worden gereinigd. Petcare van deze aard, bestaat uit geweldige kosten en pijn, als de dierenarts zal schoon uit de zakken in uw huisdieren mond die koesteren de bacteriën. Omdat parodontale ziekte meeneemt in het tandvlees en mond infecteren, de kiemen nog steeds dieper onder het tandvlees gaan, en kan leiden tot het tandvlees te trekken afwezig het bot. Uw dierenarts zal duidelijk uit de bacteriën en de poging om het tandvlees vast aan een meer gezonde tandheelkundige instelling te herstellen in uw dieren mond en glazuur. In ernstige situaties kan uw hondje of kat emaille eventueel moeten worden geëlimineerd als deze schade hebben geleden getroffen door de bacteriën uit de parodontale ziekte. Het kan nodig zijn om duidelijk afstand de getroffen tand simpelweg omdat zodra al die tanden zijn allang verdwenen, de parodontale ziekte afwezig is. Maar dit zijn overdreven situaties, en alleen worden uitgevoerd, wanneer de tandvleesontsteking verder meer is gevorderd, en de dierenarts heeft geen andere opties.

De waarheid is parodontale aandoening doet zich niet voor meteen. Het ontwikkelt meer dan jaar en kan worden voorkomen als u een behandeling voor uw huisdieren tanden op een gemeenschappelijke basis. De gezondheid van uw huisdier is afhankelijk van fantastische tandheelkundige zorg. Resterende onbehandeld, en ontslagen, kunnen de bacteriën in uw huisdieren mond sijpelen in hun bloedbaan en veroorzaken extra binnenkant schade aan organen zoals het hart, de nieren, gewrichten en longen. Veel dierenartsen rijper zieke honden met nier die zijn niet gelegen en ontdekt dat de bacteriën in de nieren was equivalent aan het micro organisme in dieren tandvlees.

Glimpse voor waarschuwingen

Bijstand uw huisdier om te stoppen met het verspreiden van parodontale ziekte voordat het begint met het kennen van de waarschuwingssignalen en het gebruik van de fundamentele waarborgen voor rechts petcare.

Indicaties en Indicaties van parodontale (Gum) kwaal in uw huisdier:

 • tandsteen

 • slechte adem

 • kwijlen / strong>

 • losse

 • terugtrekkend tandvlees

 • voorkomen van het drinken van koud drinken water

 • gezwollen tandvlees

 • bloedend tandvlees

 • niet genieten met kauwen speelgoed

 • verbeteringen in het eten van praktijken

 • handtastelijkheden op hun mond


  <>

 • Moet u een van deze indicaties opmerkt, is het verstandig om een ​​kijkje in uw favoriete dierenarts te nemen, zodat parodontale aandoening kan worden voorkomen net voordat het zelfs begint of vordert futher.

  Wanneer u incheckt uw dierenarts, kan hij suggesties doen, laten zien hoe correct borstel je dieren, je tanden, en een aanbeveling met betrekking tot ongeacht of petcare zou omvatten het schoonmaken van uw dieren tand. Veel dierenartsen kan heel goed voorstellen professionele gebitsreiniging voorafgaand aan het wegrijden voorkomende en regime huishouden behandeling. Het proces voor het petcare gebitsreiniging is identiek aan de behandeling gedaan voor particulieren.

  Petcare en uw dierenarts

  De dierenarts zal uw huisdier of katten mond studeren, elimineren de tandsteen van de tanden, eerder genoemde en onder het tandvlees. Als uw dierenarts vindt dat het tandvlees ziek zijn, kunnen ze voorstellen om weg te doen met de microben door het hebben uit het weefsel dat wordt getroffen om echt betere tandheelkundige wellness bevorderen. Uw dierenarts zal poets je huisdieren glazuur met een pasta die is gemaakt op te ruimen de coating van plaque en residu. De dierenarts vaak verdooft het dier voor hun grootste troost. Ook al anesthesie is niet wat iemand zou willen hun huisdier te geven, het is echt de beste manier voor de dierenarts om een ​​juiste reiniging van de tanden en het tandvlees doen. Voorafgaand aan het verkrijgen van uw huisdier voorzien van de narcose, zullen ze positief wilt maken van uw hond of kat is gezond en krachtig genoeg om op te staan ​​om de procedure.

  Dankzij de knowhow, de huidige vooruitgang in de anesthesie merchandise kan maken dit een grotere en extra plezierig feest voor uw huisdier dan het gebruikt te zijn. Veel verdoving producten uw huisdier kennis en terug naar hun normale zelf snel na de tandheelkundige methode is voltooid. Het is een goed idee om uw dierenarts te praten om u te informeren over wat ze hebben voor uw huisdieren behandeling te presenteren en welzijn, zodat de methode-effecten in zo aangenaam en ongemak gratis een cursus van actie als haalbaar. Wanneer je echt zeker weet dat uw huisdier is in uitstekende handen u superieur over tandheelkundige petcare voor uw hond of kat.

  voelen voelen

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.