dompelen rookloze tabak kan leiden tot de meeste vormen van kanker en vlekken op uw email

Ik weet dat rookloze tabak is negatief voor u, maar ik zal niet in staat om mezelf te helpen

Ik ben een verslaafde.

Ik ben verslaafd aan snuif of dip (vaak aangeduid als rookloze tabak)

Ik wil niet sterven aan mond meeste vormen van kanker, dus ik heb besloten dat ik ga stoppen dompelen.

Ik heb geprobeerd voor en mislukt, maar ik voel dat ik kan doen deze keer.

Bewaar mij in uw gebeden, want tenzij je natuurlijk een verslaafde voorafgaand aan u hebben geen idee hoe moeilijk het is om te stoppen, ik fysieke withdrawls zijn geweest toen Ik ben gestopt en de onbedwingbare trek zijn verschrikkelijk, ik denk dat ik moet hebben nagedacht over dat van tevoren heb ik zelf gemaakt onwel wegrijden dompelen eens zeven jaar terug net nadat ik was geweest tabak zonder kosten voor twee verschillende jaren.

Ik zal geen gebruik maken van tabak van ieder ras niet meer.

Een handvol goede redenen om te stoppen dompelen

 • Het is walgelijk
 • Het wordt hoog geprijsd
 • mondkanker lijkt op een verschrikkelijke manier om te sterven.
 • Ik hou van mijn tanden
 • Mijn gom zijn receeding (I kauwgom stoornis)
 • Ik wil genieten van mijn nabije toekomst kleinkinderen
 • Ik wil verbeteringen aan te brengen aan mijn algehele gezondheid
 • ik echt niet willen zijn een slaaf van de gewoonte van tabak meer
 • Ik wil een rol ontwerp voor mijn jonge kinderen.
 • Ik ben een zanger en het ziet er negatieve dompelen
 • Ik veracht gele tanden
 • ik niet in staat zal zijn om het geld voor tabak vinden meer
 • Ik hoop dat jullie mij behouden in uw gebeden als ik dit te bestrijden afhankelijkheid, heb ik gedoopt dag-tot-dag voor de laatste zeven jaren maar ik geloof dat dat als je daadwerkelijk wilt opgeven dat je kan en ik wil op te geven, dus ik heb.

  Roken is gewoon niet geweldig en dompelen tabak is gewoon niet interessant

  Ik wil cool zijn -.. Ik wil niet een verslaafde langer zijn

  Ik zal beseffen succes – Ik zal deze afhankelijkheid verslaan

  Ik betekenen het vertelt je ideaal op het blik dat het de meeste vormen van kanker kunnen veroorzaken, en dat het niet een beschermd anders dan roken dus ik ga gewoon die waarschuwing echt serieus. .

  ik bereikt met tabak – Als ik een drang om duik ik zal

 • belt gewoon een goede vriend
 • Doe wat de functie
 • Kies een wandeling
 • Kauw kauwgom
 • poets mijn tanden
 • Bid
 • Alles om mijn hoofd te krijgen over het verlangen.
 • wandeling mijn huisdier
 • een hub
 • mijn haar trekken
 • Hartelijk dank voor het lezen van de hub – alsjeblieft weggaan adviezen hieronder en ik zal het bijwerken van deze hub telkens ik de drang om te dippen, zal ik toelaten dat je weet wat ik gedaan heb om me te krijgen door middel van het verlangen en vele anderen Ik zal je vasthouden alle geplaatst

  God Bless-Us-All

  Category: Dieten

  Comments are closed.