Donkere Chocolade Wellness Voordelen

Hoe Dark Chocolate kan profiteren uw gezondheid

Voor ieder van ons die houden van chocolade is het echt fantastisch om te weten hoe gezonder chocolade is, maar het zal komen met een aantal kanttekeningen. 1, we gewoonlijk niet te verkrijgen pure darkish chocolade zal komen met andere stoffen die als suiker. Ook bewaren in hoofd dat er verschillende soorten chocolade. Maar voor onze discussie hier vermeld zullen we spreken over donkere chocolade, en zullen erop wijzen waarom het zo fantastisch voor ons welzijn.

Dus vóór we beginnen verslinden Hershey bars alsof ze wellness eten was geweest, weet dat chocolade is hoger in pure cacaoboter en lichaamsvet, en is vrij aanzienlijk in energie. Wanneer de merken zijn onder andere suiker en melk het drijft de calorie artikelen nog veel meer, en melkchocolade en witte chocolade nog beter zal zijn in calorieën. Al met al, de stijl van de chocolade die u verbruikt en het bedrag dat u te nemen aan een welzijn levensmiddel te zetten in iets dat ongetwijfeld niet.

The Purpose Zijn Zeer goed voor welzijn is Catechins

De 1 uitmuntend component in darkish chocolade is catechinen. Het kan worden gevonden in melkchocolade zo heel goed als thee, maar donkere chocolade heeft aanzienlijk grotere concentraties catechinen. Ze zijn van de flavenoid familieleden, en de daarop volgende zijn een aantal van de wellness toegevoegde voordelen van hen.

1 Blood stressreductie . Een beoordeling is in het Verenigd Koninkrijk afgerond die ontdekte dat door het consumeren seven.five gram chocolade per dag daalde de kans op een beroerte en coronaire hartaanval met 39%. Dit was in tegenstelling tot een team dat 0,7 gram voor elke dag geconsumeerd. Ook werd opgezet dat het hebben van matige hoeveelheden pure chocolade een gunstige invloed op de bloeddruk. Hypertensie rond een periode van tijd kan normaal beroerte leiden, en de vooruitgang in het bloed beweging toegeschreven aan de flavovoids in darkish chocolade werd verstrekt het krediet geschiedenis.

2. Veiligheid voor de huid . Zoals eerder gezegd, flavonoïden binnen darkish chocolade verbeteren van de doorbloeding, die zal helpen de poriën en de huid en verbeteren de hydratatie door genieten van UV zacht.

drie. Antioxidanten . Kankercellen in laboratoriumtests hebben in hun expansie werd geremd door catechinen. Ze remmen kosteloos radicale actie, al die moleculen die cel schade belangrijkste oorzaak van kanker en andere gezondheidsproblemen.

4. Verbetering van onze humeur . Serotonine, een chemische stof die in donkere chocolade, werkt als een antidepressivum. Het stimuleert de productie van endorfine in het menselijk brein, die al die voldoening-producenten dat we werken om te activeren wanneer we chocolade op Valentijnsdag Werkdag zijn.

Dus Dark Chocolate is geweldig wanneer met mate geconsumeerd

Er is zonder twijfel wellness winsten betrokken bij het consumeren van pure chocolade, maar zoals bij bijna alle evenwichtige voeding is het niet een geval is de plek nog veel meer is superieur. Hebben van het in minimale hoeveelheden geven u de beste totale gezondheidswinst. Dus hoe aanzienlijk wordt beperkt bedrag? Een zichtbaar zou zijn over een persoon pleintje van chocolade elke werkdag, of het bedrag in een compacte chocolade Easter egg in een 7 dagen. Sorry!

Dus tot vijfhonderd calorieën van chocolade te consumeren zou slechts ongeveer honderd gram. Dat zal een lange weg te bereiken van uw dagelijks voorgestelde gebruik van energie gaan. Dus houden aan donkere chocolade als in hoofdzaak als je kunt, bekijk de andere stoffen die verder gaan in de producten, en uw verbruik om echt een zeer geringe hoeveelheid beperken.

Ik bezocht deze winkel in Parijs, en het is zeker een geweldige plek. Als je op enig moment in het Quartier Latin in Parijs, moet u het uit onderzoeken.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.