Dood door Wisdom Teeth Extraction

Ik hoop dat de titel niet schrikken niemand, maar echt, het is vooral hoe ik me voelde over het hebben van mijn kennis tanden gehaald. De gedachte van orale operatie is de natuurlijke manier ongelooflijk angstaanjagend

Dat gezegd hebbende, een ongelukkige waarheid van de zaak over mijn persona is dat angst regelgeving de meeste van mijn keuze maken: zorg van passen, angst voor het onbekende , paniek volbrengen iets verkeerd, angst van kijken dom, en van het systeem de oorspronkelijke vrees voor de dood. Dus voor de langste tijd dat ik liep weg van het feit dat ik nodig om met mijn kennis glazuur gehaald.

Nu, dit artikel is te wijten aan het feit sommige tandartsen dwingen voor het verwijderen als je misschien niet echt nodig het. Bovendien kan u bij ons aan het gevoel alsof je echt niet de manier van handelen moet als je echt doen.

Ik ben alleen het delen van mijn persoonlijke werkervaring met de volledige beproeving om wat anderen in staat met dezelfde angsten Ik weet hoe lastig het is om je leven te blijven ‘in het algemeen’ wanneer je toevallig moeilijkheden te ondervinden zo uitdagend met het verslaan van nervositeit. Geloof dat me, word ik nerveus gewoon naar de tandarts voor een eenvoudige reiniging. Dus met een beetje geluk, kan mijn bewustzijn helpen andere mensen te confronteren de paniek van dood door verstandskiezen extractie – en prevaleren

Ik en mijn email

.

ik nooit moeite van een van mijn 3 molaren recht had tot mijn midden twintig toen ze begonnen eigenlijk te breken door het oppervlak van mijn tandvlees. Ik niet over heen te komen een belangrijke aanbieding, omdat ze deed geen pijn. Bepaalde, vaak de plaats voelde pijnlijk, vooral als ik geborsteld veel te uitdagend of verkregen de tandzijde vast, maar in alle andere gevallen was het pijn kosteloos. Wat is het grote aanbod dan, de juiste?

Zoals andere mensen al hebben gezegd, tandartsen routinematig raden kennis tanden worden verwijderd. Zodra ze merkte dat de tanden te voorschijn komen, mijn familie observeren zou zeggen minstens zo snel (meestal drie of vier gevallen) door mijn normale verify-ups. Ik wil aandacht besteden aan hun zorgen te handelen, maar eigenlijk had ik niet van plan opvolgen, zelfs als ze gaf me het visitekaartje van de gemeenschap kaakchirurg ze voorgesteld.

Verzekerd, kan ik hier zitten en zeggen: Ik negeerde het want ik heb geen enige vorm van medische verzekering en om die reden kon niet de dop van de steile factuur. Dat is mijn ‘volwassen’ reactie op alles wat niet slechts een ruzie met je als je zegt dat je niet in staat om iets te veroorloven zijn. Maar eerlijk gezegd, ik had wel de omzet in mijn spaargeld. Ik was gewoon veel te darn bezorgd .

Zelfs nu, ik redde dat papier mijn tandarts gaf me gezien het feit dat het had mijn referral geschreven. Gewoon in de situatie. Hoewel ik was absoluut zeker dat ik op geen enkele manier nodig hebben of te gebruiken.

Maar over drie een lange tijd in het verleden, absoluut zeker meer dan genoeg als mijn tandarts opgeslagen uitdrukken, begonnen ze af triggering uitdagingen voor mijn andere tanden en het algemeen welzijn van mijn mond. Mijn gebruikelijke tand begon crowding (en ze zijn slecht krom aan de slag met) en het tandvlees over mijn verstandskiezen zou bloeden – slechts een beetje, maar het elke dag op het niveau had ik een rauw vlees stijl in mijn mond en metallic was, icky adem. Voor iedereen verschrikkelijk zichzelf terdege bewust voldoende over haar uiterlijk, was dit een plaats vreselijke probleem. Het leidde me vrijwel zeker om te beginnen na te denken over het proces veel meer dan alleen maar over iets anders

Dan een persoon werkdag Ik ben net genoeg van alles zijn:. Horen van de tandartsen vaak over te brengen aan mij om hen uit , de ongewenste adem en grove stijl in mijn mond, de ervaring die ik was zelfs een stuk minder aantrekkelijk, de druk van het verkrijgen van het onophoudelijk in de weer van mijn gedachten, en de angst het zou een dag uitgroeien tot een tumor zijn of leiden tot andere vreselijke wellness problemen. En ik belde het nummer op mijn kaart. Ik was enorm blij van mezelf alleen de realisatie van dit, en het een opluchting. Gelukkig is alles dat plaatsvond daarna bewoog als de bliksem! (Als het niet, dat verzeker ik je in die extra tijd zou ik onmogelijk hebben chickened en niet aangetoond voor de afspraken!)

Ik had mijn sessie op 31 augustus 2010 en de chirurgische procedures op september dertien, 2010. Wat volgt zijn de bijzondere (doorlopen: kruipend) blog artikelen (niet meer online) schreef ik over de beproevingen:

Overleg

Van de niet-openbare balie van hlwar, oorspronkelijk opgesteld op 09/02/2010:.

‘Ik ervoer een overleg op dinsdag over het wegwerken van mijn kennis emaille Ja, ik ten slotte kreeg de gumption. ik gepland om de extractie chirurgische ingrepen op 13 september te hebben. Alle vier emaille zijn coming out een persoon benige beïnvloed en twee zijn belangrijke verstoppingen. Zelfs hoewel ik heb geen verzekeringen te helpen shell voor de aanzienlijke rekening ben ik niet veel zorgen over de kosten.

‘Wat me bang maakt is de verdoving. Ik heb in geen geval had helemaal niets, maar standaard Novocain bij mijn tandarts en nooit een stijl van gezondheidsgerelateerde chirurgische procedures ervaren. Ik heb niet eens gezien een arts sinds ik was minimaal, voorafgaand aan het starten van de universiteit. Dus zal ik niet eens weet dat mijn lichaamsgewicht, in staat zelf of ik misschien allergisch kunnen zijn of reageren op helemaal niets. Dit zal mijn eerste resterende tijd ‘plaats onder’ met behulp van een infuus worden. En ik ben bang voor de heel overwogen ervan.

‘De kwijtschelding Ik moest indicatie vermeld vraagstukken uit de narcose, die, je weet wel, omvat. Niet te vergeten de problemen van net de tanden geëlimineerd een beschadigde kaak, echt?! Dat component ongerust me om de reden dat ik TMD die mij pijnlijk pijn van slechts vijfenveertig minuten op mijn gewone tandarts. Toegegeven laat, ik ben een hypochonder dus alles onderzoeken deze verklaringen was geen steun aan mijn paranoïde brein. wezen nu ik geconfronteerd worden met een 7 dagen en de helft van mentaal martelen mezelf.

‘Ik streef (attempting!) niet te laten komen voor mij. Ik houd mezelf 1 uit elke twee individuen heeft gehad hun kennis tand verwijderd, en daarom ging via de vergelijkbare chirurgische behandeling. En de huisarts die ik sprak was heel nonchalant over. Hij leek op mijn tand en zeker net haalde het uit de manier waarop hij sprak was in de professionele manier van iemand die ervaren is het uitvoeren van het voor jaar en merkte dat het een miljoen keer. Hij beantwoordde al mijn betrokken kwesties in exact dezelfde relaxte weer weg, en hij en de verpleegkundige zowat lachten om de gebroken kaak component. Naast de plaats van het werk behandelt TMD zodat ze allemaal weten wat te verwachten met dat, als goed. Ze weten wat ze ondernemen. . Zodat het echt allemaal goed

‘Rechts:? (‘

Bye-bye wijsheid email

Van de persoonlijke bureau van hlwar, oorspronkelijk opgesteld op 09/15/2010:.

‘Perfect, ze uit en het was niet zo slecht.

‘Inderdaad, ik was nog steeds een zorg-getroffen, paranoïde wrak, maar ik was ook dood versleten voorafgaand aan de extractie chirurgische behandeling. Er is een enorme schappenplan op de klus te klaren en mijn begeleider nodig is om de partities op zondag ochtend voorafgaand aan het verkooppunt geopend herschikken Dus ik was boven op 5:30 en we werkte tot een:.. dertig uur Wezen)? Als dat zo is, kunt u de kaak breken scène herinneren. Ik moet toch maar te zitten als gevolg van dat totaal onmiddellijke maar wat ik zag (en wat ik veronderstel) doodsbang outta me. Plus toen ik 1 ontworpen TMJ problemen in mijn vroege tienerjaren decennia Ik had dit verlangen waar mijn kaak begon af te breken gewoon van mij praten. Het was zo walgelijk en levendig kon ik mijn tandvlees voelen rippen met deze sponsachtige, kleverige sensatie en lees het glazuur en botten kraken. Ik herinner me dat ik rende naar mijn zus voor de steun in de droom, maar dat is waar ik wakker werd, spugen en kokhalzen omdat het voelde zo echt. Ik heb echt gevoelig over mijn kaak op elk moment gezien het feit dat geweest.

‘De arts uiteraard wist vooral omdat hij stelde me gerust met een klopje op de schouder. Hoe dan ook, hij De laatste factor vast de IV, die geen moeite me deed. Maar ik had een moment van buitengewone zorg simpelweg omdat de verdoving vervaardigd me zo angstig. Daarna nam de verpleegster mijn oog-brillen en stel een zuurstofmasker boven mijn neus. Ik herinner nadacht: ‘Oh God, waarom moet ik een zuurstofmasker te hebben!?’

‘Daarna was het de vreemdste kennis van mijn levensstijl. Ik geloofde dat de resultaten van de anesthesie zou ervaren zoals momenteel wordt gedwongen om in slaap te vallen. Je weet hoe je kunt vergeet niet je ogen sluiten en terechtkomen in de eerste instantie suf momenten van slaap? Ik dacht dat het zou zo zijn. Dat maakte me bang, en ik wist toen ik voelde het, zou ik beginnen strijden. Ik heb normaal een hekel aan slaap uitglijden in de gemeenschap, zelfs toen ik nog een kleintje, zou ik me niet laten om af te dutten op de bus net nadat een gebied reis. Alle andere kinderen zouden slapen, maar ik wilde niet.

‘Maar dat was niet zo, helemaal niet. Zal ik niet eens in gedachten mijn ogen dicht, of zelfs sensatie significante of uitgeput of tintelend. veronderstelde ik over het masker, lees de verpleegster verlaten, en de toekomst detail ik besefte, liep ze weer op de plaats en was nog steeds in gesprek met mij. Ik herinner me dat koud, en ik begon te rillen. Ze vertelde me het gebruikelijk was en dat toen ik opstond kon ik op hoodie ik met me voor te zetten. Op die plaats werd ik nadenken ze informeerde me om te verhuizen naar een meer ruimte de plek van de medische procedures zou gewoon zetten. . Maar nee Ze bracht mijn zus in en begonnen met het verstrekken van instructies voor herstel

‘Vermindering en genot gewassen om me heen, en ik verbaasd:. Was het meer dan nu? Was ik echt het verwerven van naar huis te gaan?

‘En inderdaad! …

‘ … Uithouden. Huh?! Eerlijk gezegd, ik was zo in de war! De tijden wazig als een run-on zin en ik had geen flauw vermoeden van een verloop in de tijd. Het voelde alsof het nooit heeft plaatsgevonden. Het was vreemd. Raar, ik u! Achteraf een beetje angstaanjagend, niet uitzoeken of herinnering.

‘Maar wat dan ook. Het is rond en ik ging niet dood. Het duurde slechts 50 minuten, zo goed! Ik voelde me uitgeput maar Ik kon hoogwaardige lopen. Tegen de tijd dat ik kocht huis Ik voelde vrijwel normaal afgezien van de Novocain. viel ik in slaap meestal over de hele werkdag, maar de pijn was helemaal niet slecht. De hevig bloedend tandvlees was walgelijk maar absoluut niets Ik heb niet herinneren van het hebben van tanden getrokken toen ik klein.

‘Ik kreeg een recept voor Vicodin, maar ik had het niet vol. Mijn zus en acteren verpleegkundige meldde ze gaf haar opdracht Ik moet echt alleen gewoon de Vicodin als de pijn was ondraaglijk, en slechts vijftig procent een dosis. Blijkbaar ben ik veel te petite heel hard meds? Ik heb niet het nodig hebben ook al opmerkelijk. Alles wat ik heb gehad is Advil.

‘Op dit moment heb ik echt het gevoel ok. Mijn gezicht gebied begon zwelling laatste nacht de tijd, maar niet veel te negatief (toch?) . De pijn in mijn keel ging weg, en ik ben uiteindelijk slikken veel gemakkelijker -. dat is gewoon niet een grote deal ‘cuz Ik ben toch op een vloeibaar en comfortabele-food items dieet programma Mijn kaak gewrichten toch pijnlijk en ik heb niet in een positie om open mijn mond om de totale omvang geweest ben ik doelbewust niet het maken van een poging, toch, want ik wil niet te trekken op het tandvlees. Ideaal nu het enige probleem zorgwekkend mij is de basis-nog steeds links, het doet pijn het meest en bloedt op het moment in een tijdje toch. Ik hoop dat ik niet een droge socket te krijgen of wat dan ook.

‘Ik ben gegarandeerd ik in staat om het te maken zal zijn om het werk op vrijdag doen, en dan op maandag om 10:00 Ik heb mijn controle met de zorgverlener. Naar aanleiding van dat, het is echt rond. Hallelujah.

‘Ik ben zeer tevreden van mezelf ten slotte hebben het gedaan, zelfs als ik het gevoel dom voor het creëren van het in een big deal. En het serieus was het niet, godzijdank.’

En ik niet

sterven En daar heb je het. De individuele kennis van een zelfbenoemde angsthaas verwerven van haar verstandskies eruit. Het was de eerste ‘grote’ operatie van mijn dagelijks leven, maar in de aanslag het was niet de slechtste detail ik zou kunnen te allen tijde door middel van. Verbazingwekkend.

Ik weet niet of ik kon presenteren een ander dan snooze ontbering authentieke tips, aandacht te besteden aan uw arts, en krijg het simpel! Maar voor verdere verwijzing, vergeet niet te doen controleren achteraf uit:

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.