Door gebruik te maken van Apple Cider Vinegar om acne te behandelen

Er zijn tal van voordelen aan het gebruik van appelazijn voor acne …

Acne is een ding dat veel jongeren en ouderen strijd met, maar enkele zijn zich bewust van hoe Apple Cider Vinegar hulp kunnen. Als tiener heb ik altijd geadviseerd mezelf dat ik moest gewoon een paar vele jaren overleven met zits vooraf van mijn huid zou duidelijk en ik zou ontdoen van zits breakouts altijd. Maar dat was niet het geval voor mij. Ik ben nu 20-4 vele jaren oud en hebben gewerkt met acne gezien het feit dat ik zestien was. Over de eerdere 8 een lange tijd heb ik geëxperimenteerd met veel remedies en middelen in staat te stellen met mijn zits breakouts. De fondsen die ik heb gebruikt op zits kuren en puistjes oplossingen is belachelijk. Ik kon een nieuwe auto kopen met al het geld dat ik heb gebruikt een poging om mezelf te ontdoen van zits!

Meer dan de jaren heb ik geleerd om te wonen met acne, maar elke keer als ik een blik werpen in de spiegel ik ben eraan herinnerd dat mijn huid is minder dan het beste. Puistjes heeft een belangrijke invloed op het gevoel van eigenwaarde, en zo veel als ik probeerde ik kon gewoon niet de verschrikkelijke self-ideeën schudden toen ik keek in de spiegel en zag alle littekens en puistjes weer naar me staren.

Binnen de eerdere jaar ben ik begonnen met het bestuderen van puur natuurlijke geneeswijzen om puistjes te genezen en te voorkomen breakouts. Ik was verbaasd over hoeveel zuivere oplossingen bestaan ​​voor de behandelmethode van acne. Ik heb geprobeerd met behulp van alle over de toonbank producten toegankelijk (dwz Proactiv, Clearasil, Murad, Neutrogena, Opruimen en Clear) en geen van hen geschapen groot succes in het verhelpen of vermijden van mijn zits. Zoals een eerdere vakantie resort Ik veranderde versnellingen en begonnen met het maken van een poging goedkope, natuurlijke geneeswijzen. Een van de allereerste puur natuurlijke thuis kuren die ik geprobeerd met behulp van was Apple Cider Vinegar (ACV). Apple Cider Vinegar heeft organische antibiotica woningen die het effectief zijn in het behandelen van acne waardoor micro-organismen te maken. In tegenstelling tot sommige OTC zits oplossingen, Apple Cider Vinegar is allemaal volledig natuurlijk en heeft geen schadelijke stoffen zijn toegevoegd of chemische stoffen die je huid kunnen beschadigen of maak je puistjes erger. Alleen rauwe, natuurlijke en organische, zullen alle pure appelazijn de klus te klaren in de remedie van puistjes krijgen. Echt niet uw geld verspillen door de aankoop van ACV die is verwerkt en gepasteuriseerd. Het zal niet werken omdat alle all-natuurlijke goedheid van de Apple Cider Vinegar is afgesloten.

Na het lokaliseren van een ongekookt organisch ACV (ik gebruik Eden Natural) bouwde ik een zeer eenvoudige toner te gebruiken op mijn acne breakouts. Mengen slechts een element ACV met 2 elementen gedestilleerd water, en voila! Een natuurlijke puistjes procedure die kosten een kleine boven £ 5. Ik houd mijn handgemaakte ACV toner in een glazen fles in de koelkast, zodat het echt netjes en verfrissend toen ik gebruiken het. Te gebruiken, gebruik gewoon een watje en gebruik rijkelijk rondom het gezicht, te concentreren op breakout geneigd plekken. Vertrek van de toner op een nacht. Wees niet bezorgd over de geur te zijn, op het moment dat het ACV droog is kun je nauwelijks geur het helemaal. Ik tewerkgesteld dit eenvoudige ACV toner op mijn gezicht gebied elke nacht, en onmiddellijk na de eerste 7 dagen merkte ik een herkenbaar verschil in de ernst van mijn acne. Ik ervoer minder puistjes en mijn bestaande acne was therapeutisch prachtig. Ik was ook verbaasd om te zien mijn oude acne littekens vervagen als gevolg van de ACV toner. Ik heb met behulp van dit huishouden oplossing ACV toner voor vijf maanden nu, en mijn huid is vrijwel vlekkeloos. Ik krijg toch hier of daar af en toe een puistje, maar in vergelijking met mijn aanzienlijke acne breakouts voorafgaand aan het werken met de toner, kan ik omgaan met een puistje of twee!

Bij het onderzoek van dit huis remedie ik ook geleerd dat het nuttigen van twee eetlepels natuurlijke ACV voor elke werkdag zal duidelijk puistjes helpen uit de binnen uit. Zij doet dit door het opruimen van het totale lichaam van gifstoffen. Bovendien, als je worstelt van hormonale acne (zoals ik) het drinken van biologische en natuurlijke ACV kan helpen de controle van je hormonen en ontspannen acne. Ik kon mezelf er niet toe brengen om de vloeibare vorm van Apple Cider Vinegar drinken, maar ik gelegen dat zij Apple Cider Vinegar in pil soort als perfect. Ik heb alleen met de capsules voor twee maanden, maar ben het bekijken was veelbelovend voordelen. Niet alleen heb ik echt beter voelt in het algemeen, maar mijn huid is blijven verbeteringen aan te brengen en is veel meer duidelijk en stralend dan het een lange tijd!

Veel meer Zits is in de eerdere 8 Gekoppelde artikelen of blog posts …

Efficiënte Skincare Routines voor puistjes Vatbaar poriën en de huid

Washing Make-up Penselen te stoppen breakouts

Honing: Puur natuur Acne Oplossing

Wil je HubPages nodigen en te creëren over punten die u wenst? Registreren in dit artikel

Category: Supplementen

Comments are closed.