Doxycycline en Acne Therapie

doxycycline en andere antibiotica worden gewoonlijk aanbevolen als eerste behandeling voor extreme zits wanneer lokale remedies niet het werk doen. Typisch antibiotica zijn goedgekeurd voor beperkte-expressie therapie, maar sommige mensen beschouwen hen voor acne therapie voor vele maanden of zelfs jaren. Een alternatief tactiek is om doxycycline bij hoge doseringen voor een beperkte tijd te gebruiken in plaats van het nemen van lagere doseringen voor zeer lange termijnen, in te kopen om micro-organismen te stoppen steeds resistente.

Doxycycline is het meest regelmatig voorgeschreven orale antibiotica in de VS voor puistjes therapie, volgens een onderzoek uitgebracht in een situatie 2007 van SkinMed. De standaard dosis is 50 tot honderd milligram veroverd 2 keer met de dag. 1 model, Doryx, is een tijd geproduceerde type dat wordt genomen op het moment een dag. Doryx is extra dure, maar vermindert buik overstuur die meestal optreedt bij het krijgen van doxycycline.

Doxycycline wordt ook aanbevolen voor bacteriele infecties dit soort als chlamydia, gonorroe, syfilis, urinewegen bacteriële infecties, de ziekte van Lyme en miltvuur. Het is ook krachtige afnemende rosacea, een huid aandoening die leidt tot roodheid, ontsteking, zwelling en soms bescheiden puistjes.

Mensen vandaag met doxycycline moet echt voorkomen overmatige blootstelling aan daglicht, omdat doxycycline zal leiden gevoeligheid voor licht, wat kan leiden tot zonnebrand. Andere bijwerkingen die gewoonlijk verdwijnen snel na een korte tijd, kan bestaan ​​uit diarree, vermoeidheid, afwezigheid van honger, misselijkheid en buik pijn. Het hebben van doxycycline met voedsel kan complicaties met misselijkheid te verwijderen. Kritische tekenen of symptomen die goed kan nodig stopzetting doxycycline gebruik omvatten huiduitslag of jeuk, kritische diarree, abnormale blauwe plekken of bloeden, en zeldzaam plassen.

Doxycycline wordt gewoonlijk gebruikt als een combinatietherapie met een actuele retinoïd medicatie, verschillende vitamine A die acne afneemt. Doxycycline normaal wordt voorgeschreven direct na de lokale behandeling methode heeft niet gewerkt, maar nog steeds de actuele behandeling methode om samen te gebruiken met het antibioticum is ‘aanzienlijk uitstekend’ alleen doxycycline, zoals blijkt uit de SkinMed analyseren.

Category: Dieten

Comments are closed.