Dr Oz bespreekt Daniel Bereid gewicht-reductie software met Rick Warren

Dr Oz is een single van de makers van de Daniel Aanpak overtollige gewichtsverlies routine die juist de laatste tijd geholpen Pastor Rick Warren elimineren boven £ 30.

Op 12 december aflevering van de Dr Oz Display, sprak hij met Warren, en met Drs. Mark Hyman en Daniel Amen, die samen met Dr Oz op het geloof gebaseerde meestal Daniel Plan. Produceren

Warren, negenenvijftig, zei vergieten pond is over andere dan alleen trainen en eten plan. Wanneer u dat u een religieuze plicht om te zorgen voor uw welzijn kiest, verandert het in minder ingewikkeld om kilo’s verdwijnen, vertelde hij Dr Oz.

‘God zegt je hele lichaam is de tempel van zijn geest en je toevallig bedoeld om de behandeling van het te krijgen. ‘ verklaarde Warren. ‘Dat is een meer substantiële motivatie dan ‘Ik wil een goede glimp’ of ‘Ik wil echt voel me fantastisch.”

Dr Oz is overeengekomen, de invoering van dat de groep facet van de Daniel strategie heeft de neiging om het vooral nuttig te maken. ‘Het doet kunt u laten vallen dus veel extra overgewicht als je mensen om je te helpen,’ verklaarde Dr Oz.

De Daniel Bereid heeft geholpen vijftien, 000 leden van Warrens Saddleback Church schuur circa 250.000 kilo zoveel (of ongeveer 17 kilo voor elke bepaalde persoon)

Pastor Rick grondig zijn gewichtsreductie in zijn e-boek, ‘The Daniel System:. veertig dagen om een ​​veel gezondere Dagelijks leven’. De Daniel aanpak is voornamelijk gebaseerd op passages in de Bijbel waarin beschreven hoe de profeet Daniël vastte en aten alleen groenten en water als te tonen van toewijding aan God.

The Daniel Plan dieet programma is voornamelijk plantaardige basis, maar zou niet vegetarisch te zijn (hoewel Warren volgt een algemeen vegetarisch voedsel plan). Het benadrukt voornamelijk met compleet, volledig natuurlijke levensmiddel en het uitroeien van suiker en verwerkt junk.

Dr Mark Hyman, een metabole specialist, zei dat je moet je niet nodig hebt om calorieën of overtollig vet gram vertrouwen op de Daniel strategie. ‘Ongewenste vet is niet het dilemma,’ Hyman vertelde Dr Oz. ‘… Suiker is wat helpt om je ongewenst vet ik geen energie tellen Als u de geschikte maaltijden te consumeren je niet hoeft te’

Hyman verklaarde de voedingswaarde leerstellingen van de Daniel Programma zijn de volgende:

 • Verban suiker en bloem.
 • Belasting op grondig schone koolhydraten zoals groenten en fruit.
 • eiwit een facet gerecht bij elke maaltijd (het helpt . houd je hele)
 • Een monster menu aan de Daniel programma ziet er als volgt uit:

 • Ontbijt : Volledige eieren, kalkoen . spek (nitriet en nitraat gratis) en full-tarwe muffin
 • Snack :. Gemengde bessen en noten
 • Lunch : Groente-linzensoep met daarop kalkoen worst
 • Avondeten :. Pasta, Turkije worst en gecombineerde greens
 • Pastor Rick verloren vijfenzestig kilo in 2011 op de Daniel Plan maar juist de laatste tijd weer £ 35 daaropvolgende het april 2013 zelfmoord van zijn zoon Matthew.

  Gezien het feit dat er aan de Daniel dieet plan een volgende keer, Warren heeft dertig kilo zo gedaald aanzienlijk en wil om zich te ontdoen van zelfs extra gewicht. ‘Ik ben gefascineerd in het helpen van mijn mannen en vrouwen zijn mooi, zodat ze een variant kunnen maken,’ verklaarde hij.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.