Dr Oz bespreekt Kies Judys gezondheidscrisis: Hoe ze overwon een mini-beroerte

Judge Judy Sheindlin wordt erkend voor haar lastig opladen temperament, dus ze was geschokt toen ze kende een mini-beroerte terwijl taping haar televisie-scherm twee enkele jaren geleden.

Op 19 november aflevering van de Dr Oz Present, Kies Judy opengesteld over haar herstel en deelde haar leeftijd-tartende voedsel plan en lichaamsbeweging insider geheimen.

Judge Judy vertelde Dr Oz ze gekruid een mini-beroerte genoemd een voorbijgaande ischemische aanval maart 2011, die bracht op haar om haar toespraak voor de duur van de opnames van haar huidige smet. Haar medewerkers meteen geïdentificeerd als de paramedici.

Kies Judy geïnstrueerd Dr Oz werd ze met spoed naar de kliniek en had het geluk spoedig daarna worden gelanceerd zonder blijvende schade.

Wanting terug, herinnerde ze zich dat de maand vlak voor haar beroerte, had ze dubbel zien en voelde me zeer uitgeput. Uitputting, onduidelijke spraak, en visie uitdagingen zijn populair symptomen van een beroerte.

In de loop van een beroerte, bloed verhuizing naar de geest wordt onderbroken wanneer een bloedstolsel blokkeert een slagader of een bloedvat pauzes. Wanneer mogelijk van deze factoren plaatsvinden, schade aan de hersenen gebeurt en hersencellen sterven. Dr Oz uitgelegd krijgen speedy gezondheidsgerelateerde bewustzijn is van vitaal belang met een beroerte slachtoffers om de reden dat elke seconde telt.

Het goede ding is, Kies Judy is volledig hersteld van de slag en is perfect volbrengen, dankzij een voedzaam dieet plan en frequente training.

Beslis Judy, 71, opereert vanuit dag-tot-dag en volgt een kleine-vet dieet (ze eet slechts twee voedingsmiddelen per werkdag). ‘Ik neem in routine,’ beweerde ze. ‘Ik probeer niet te vet eten. Ik beschouw als twee voedsel per dag eten en we bijna nooit proberen te eten direct na 06:00 Ik hou echt niet van dat hele gevoel.’

Voor de opleiding , Beslis Judy loopt drie mijl per werkdag op de loopband, liften gewichten, en doet hopen van stretching. Vanwege een genetische aanleg voor galblaas problemen, heeft zij daarop een minimal-vetten dieet programma omdat de dertig dat spek, eieren, en andere vetten in de voeding.

uitsluit

Kies Judy is het nemen van Plavix, een behandeling dat helpt bij het voorkomen van bloedstolsels, voor de eerdere twee verschillende jaren, en ze krijgt een colonoscopie elke vijf decennia.

Judge Judy welzijn schrikken deed denken aan de schijnbare on-air slag van CBS reporter Serene Branson, die brabbelde onsamenhangend tijdens een verblijf-Tv set fase al voor de 2011 Grammy Awards. Branson, die later meldde ze leed aan een ‘complex migraine,’ is nu het uitvoeren van effectief.

De meeste mensen vandaag de dag kan een volledig herstel van mini-beroertes te maken, maar het kan van cruciaal belang zijn om een ​​evenwichtige levensstijl te behouden snelheid herstel. In overeenstemming met de National Stroke affiliatie, tot tachtig% van de beroertes worden voorkomen. Hier worden vermeld zijn een aantal methoden voor het beschermen tegen een wellicht dodelijke slag:

  • Rook
  • routinematig Oefenen niet
  • Beperk alcoholgebruik <... / li>
  • aanzienlijke bloeddruk behandelen.
  • Handle diabetes.
  • Houden aan een voedzame minimal-calorie dieet programma, als obesitas is een ernstig gevaar voor variabele.
  • Limit of weg te houden van dieet frisdrank, die uw dreiging van een beroerte te maximaliseren.
  • Category: Voedingsmiddelen

    Comments are closed.