Dr Oz: Eliminatie voedsel plan versnelt vetreductie en zapt verborgen voedsel allergie symptomen

Dr Mehmet Oz stelt een groot aantal mensen zijn zich niet bewust dat ze hebben levensmiddel allergieën die produceren kilo bereiken, problemen, opgeblazen gevoel, en gezamenlijke leed verborgen.

Op 13 november aflevering van zijn scherm, Dr Oz onthuld hoe op te sporen verborgen levensmiddel allergische reacties en hoe om gewicht daling versnellen op een ‘eliminatiedieet regime.’

‘Wist je dat hoofdpijn, vermoeidheid, en vet te bereiken kan een allergische reactie op voedsel zijn? ‘ hij gevraagd.

Dr Oz legde de meeste mensen zijn bekend met typische situaties zoals stof allergische symptomen, maar beweerde delicate signalen van dit soort als vet te bereiken, geest mist, en uitputting zijn aanwijzingen om verborgen voedselallergie symptomen die kunnen worden genereren onwel en lichaamsvet.

De tekenen en symptomen van voedsel allergieën bestaan ​​uit de volgende:.

 • Opgeblazen gevoel
 • Gewrichtspijn
 • Hunkeren voor specifieke. maaltijden van dit soort als frietjes en pasta.
 • Congestion.
 • poriën en huiduitslag.
 • Schokkend, Dr Oz zei dat de meest typische gerechten allergische reacties zijn voor eieren, maïs, tomaten, soja, en sinaasappelen. Om deze allergie symptomen te overwinnen, dr. Mark Hyman, schrijver van ‘Het regime dimensionering Diet,’ vertelde Dr Oz dat een 3-traps eliminatie eetplan voedsel gevoeligheden kon herkennen.

  De 1e fase, die Hyman aangeduid als de ‘Prep Sectie,’ omvat vast te houden aan een tweedaags dieet regime dat cafeïne en bewerkte voedingsmiddelen voorkomt.

  In de tweede periode, waarin Hyman aangeduid als de ‘5-Werkdag Cleanse Periode,’ we moet ons lichaam te ontgiften door het hebben van drie voedingsmiddelen en twee snacks per dag, bestaande uit het volgende menu:

 • Ontbijt : Bruine rijst granen, bessen, amandelen, pompoenpitten en . eco-vriendelijke thee
 • Morning snack :. Een appel en wat amandelen
 • Lunch : de kip of vis met bruine rijst . en milieuvriendelijk greens
 • Middaghapje :. Amandelen en milieuvriendelijke thee
 • Maaltijd :. Exact hetzelfde als lunch
 • Dr Hyman legde Dr Oz het reinigen stadium kan lastig zijn omdat je gehele lichaam kan echter hunkeren enkele van de voedingsmiddelen je toevallig gebruik worden gemaakt van het nemen van in, maar geleidelijk aan die hunkeren moeten vervagen.

  Hyman verklaarde ook de meeste mensen zullen vet te verliezen door middel van deze 5-daagse stage (slechts een meisje misplaatst £ 7) en zal gaan voelen een hoop verbeterd, met minder gezamenlijke ongemak, minder problemen, en aanzienlijk aanzienlijk minder opgeblazen gevoel.

  In de derde fase, die Dr Hyman genaamd de ‘Sensitivity Herintroductie en Prognose Sectie,’ je nodig hebt om te beginnen met het opnemen van het voedsel dat je voorheen verwijderd uit uw dieet plan (bij voorkeur een persoon food items tegelijk, zoals maïs ) en zie hoe je je voelt. Hij beweerde dat de beste manier om het onderzoek dit is om dat voedsel te eten bij elke voeding en vervolgens meten hoe uw lichaam reageert.

  Al snel nadat je opneemt 1 eten, je moet precies hetzelfde doen met een meer voedingsmiddelen, dit soort als tomaten. Boven de tijd, kunt u verwachten om te herkennen welke voedingsmiddelen u misschien allergisch voor voornamelijk gebaseerd op hoe je echt het gevoel vlak nadat je het eet. To be

  Hyman verklaarde voedingsmiddelen is drugs, dus we moeten voorzichtig met wat we in ons lichaam. ‘Great food items is erg goed medicijn dat kan voorkomen, achteruit, en zelfs te genezen ziekte,’ legde hij uit. ‘Get zonder de slechte voedsel, plaatsen in de superieure etenswaren, en magie gebeurt.’

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.