Dr Oz: Finest gewicht-reductie rage van 2013 is probiotica, het ergste is gluten-kosten-vrij dieet programma

Dr Oz zei probiotica zijn de meest effectieve lichaamsgewicht-reductie patroon van 2013, terwijl glutenvrij eten plannen zijn de ergste. Hij onthulde zijn keuzes voor de meest effectieve en slechtste gezondheid trends van de eerdere 12 maanden op de 11 december aflevering van de Dr Oz Heden.

toevoegen van probiotica meest effectieve Lichaamsgewicht-reductie Craze

Dr Oz verklaarde de meest effectieve vet-reductie rage van 2013 is het toevoegen van probiotica aan uw dieet regime, omdat deze darm bacteriën helpen bij de spijsvertering, waardoor de verkoop van gewichtsafname

Probiotica zijn microscopisch verblijf organismen die de spijsvertering en het immuunsysteem te houden gezonder. Onvoldoende probiotische inname kan leiden tot problemen met de spijsvertering en overtollig gewicht te verkrijgen.

Dr Oz had twee vrouwelijk gezelschap op zijn tentoonstelling die ze elke loods meer dan £ 30 alleen door het opnemen van probiotica aan hun dieet programma beweerde. Beide even vrouwen aten Griekse yoghurt voor het ontbijt en het verloren gewicht heel gemakkelijk. Naast yoghurt, zijn probiotica ook geïdentificeerd in zuurkool, kimchi, miso soep, melk, en darkish chocolade.

In een verrassing openbaring, Dr Oz meldde de gluten-volledig gratis eten plan was de ergste lichaamsgewicht -daling trend van 2013. Dr Oz beweerde uitroeiing van gluten kan welzijn te verbeteren, maar de gluten-kosteloze dieet mislukt als geheel gebruikt als een pond-verlies software.

Dr Oz verklaard dat voedingsmiddelen merken die er gluten-geheel gratis items vaak substituut suiker en andere belangrijke calorierijke stoffen voor de gluten dat ontbreekt, en dit zorgt ervoor dat overtollig gewicht te verwerven.

meest effectief en slechtste klinische toepassingen

Dr Oz hebben het grootste medische innovatie van 2013 is Sovaldi, de nieuwe hepatitis C behandeling die net is toegestaan ​​door de Food and Drug Administration.

Dit zodra-a-day capsule kan omgaan met hepatitic-C een infectie zonder interferon, een sterke ingespoten drug die intense griepachtige verschijnselen en symptomen kunnen veroorzaken. Hepatitis C wordt meestal gediagnosticeerd en effecten over three.two miljoen Amerikanen. Actrice Pamela Anderson heeft last van Hep-C gezien het feit dat 2002.

Dr Oz legde de slechtste medische innovatie voor 2013 zijn elektronische sigaretten. Wanneer de rookloze e-sigaretten zijn aangeprezen als een evenwichtige optie voor normale nicotine-welvarend sigaretten, ze bestaan ​​in feite uit een flink aantal schadelijke chemische stoffen, samen met kankerverwekkende stoffen en anti-vries.

Dr Oz is speciaal stoorde dat digitale sigaretten worden verkocht aan personen jonger, opmerkend dat het gebruik van e-sigaret te midden van jongeren is omhooggeschoten. Dr Oz genoemd op de e-sigaret makers om de rechtshandhaving de internet marketing van hun producten om tieners te sluiten.

meest effectieve en slechtste gezondheid-Foods Ontwikkelingen

Dr Oz zei de allerbeste gezondheid-food spullen patroon van 2013 zijn hele eieren. Hij noemde het al lang bestaande stigma verbonden met eigeel is onjuist, wat aangeeft hele eieren in feite maximaliseren gezonde cholesterol, gekapt irritatie, en de controle van de bloedsuikerspiegel.

Dr Oz verklaarde de ergste algehele gezondheid-food rage van het jaar is op smaak kokos drinkwater. Hij meldde gemeenschappelijke kokosnoot drinkwater is gezonder, en is geopenbaard ondersteunen pond vermindering en afname bloed spanning, maar op smaak types zitten vol met suiker, die aansporing diabetes, overgewicht en hart-conditie.

Category: Gezond eten

Comments are closed.