Dr Oz: Zwarte sojabonen een redelijk geprijsd, veelzijdig superfood voor lichaamsgewicht daling

Hedendaagse ‘Dr Oz Present’ gelanceerd kijkers om nog een superfood dat dr. Mehmet Oz zegt waardevol voor gewichtsverlies â € ‘zwarte sojabonen.

‘ Get deze â € ‘het kan zijn echt zit in uw supermarkt winkel passend nu ‘, zegt hij aan het begin van maandag episode genoemd.

Maar wacht â €’ het kan misschien niet. De meeste supermarkten voeren bonen van alle strepen, maar zwart sojabonen (dat is hoe het door Eden op haar blik selectie kan worden geëtiketteerd) misschien wel een heel klein beetje extra zijn echt moeilijk te vinden. Onderzoek in de all-natuurlijke voedingsmiddel gedeelte, of hoofd boven een puur natuurlijke maaltijden te slaan, dit soort als Total Foods, die zeker wel dragen ze. U kunt ze ook vinden op het web op plekken, zoals Amazon.

En ze zijn niet ‘zwarte bonen’ â € ‘dat is een volledig verschillende peulvruchten, maar dan wel een met verwante-welzijn aanbieden eigenschappen. De essentiële kogel factoren Dr Oz’s suggestie is dat zwarte sojabonen zijn een welvarend bron van vezels en eiwitten â € ‘twee vitamines die kunnen toelaten met een lichaamsgewicht van achteruitgang.

Een andere oorzaak kan worden gekozen over typische sojabonen is zijn schaduw â € ‘de diepe, purpley zwart van de soja suggereert het is overvloedig in anti-oxidanten.

Op 2 $ een blikje, zwarte sojabonen zijn een Dr Oz-hyped superfood kunnen we achter komen . En als je wilt gaan zelfs nog meer kosten-effectief, vindt u gedroogde zwarte bonen, maar ze kan enkele uren duren in elkaar te zetten.

U kunt van tijd tot tijd te ontdekken zwarte sojabonen geproduceerd in tofu als je ‘ re een bewonderaar van dat eiwit bron.

U kunt zwarte sojabonen gebruiken in de exacte gerechten die u zou elke andere bonen gebruiken â € ‘chili, soepen, gebakken bonen, zelfs hummus. En probeer dan het overtollige vet in je volgende brownie recept met geprakte zwarte sojabonen of zwarte bonen â € ‘geen enkele zal worden wijzer en u inclusief vezels en eiwitten aan het dessert.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.