Dr Oz: Zwarte sojabonen tempo lichaam gewichtsvermindering, verbranden overtollig vet en onderdrukken honger

Dr Oz beweert zwarte sojabonen pond verlies supersterren om de reden dat ze verbranden lichaamsvet en de eetlust, allemaal op de recessie-proof kosten van slechts $ 2 dollar per blikje.

Op de november achttien episode van de Dr Oz Display, dr. Oz sprak over de nogal wat welzijn winsten van zwarte sojabonen, die extra vet te blokkeren, stellen de spieren, en reguleren de honger. Ze verhogen ook uitstekende cholesterol, lagere negatieve cholesterol, en de strijd ontsteking.

‘Transfer rond, edamame!’ beweerde Dr Oz. ‘Als het aankomt op lichaamsgewicht reductie, zwart is het nieuwe groen.’

Dr Oz verklaarde dat zwarte sojabonen effectief zijn lichaamsgewicht-daling instrumenten om de reden dat ze erg low-carb, superior-eiwit en veel vezels. Verzoeksters zouden een langere tijd om te verteren, zodat je naar een voller gevoel verlengd, en eindigen consumeren aanzienlijk minder.

Dr Oz genoemd nuttigen van een 50%-cup kopje zwarte sojabonen een half uur voorafgaand aan een maaltijd zal merkbaar onderdrukt de drang naar voedsel. Ze dienden twee van vrienden Dr Oz’s tot 35% minder calorieën verbruiken werkdag.

Een 50 procent-kopje zwarte sojabonen heeft honderdtwintig calorieën, 8 gram koolhydraten, 7 gram vezels , en elf gram eiwit. De antioxidant-rijke peulvruchten ook helpen strijd hart ziekte, omdat ze de omega-drie vetzuur alfa-linoleenzuur.

Wat is extra, een 2011 onderzoek van Seoul Countrywide College in Zuid-Korea aangegeven dat het hebben zwarte sojabonen kan lager het risico van trombose in te schakelen, een misschien wel fatale bloedklonter.

Dr Oz hebben de volgende enorme-voedingsmiddelen zijn ook uitzonderlijk voor gewichtsverlies en ten strijde ouder:

 • Kurkuma . Deze anti-oxidant en anti-inflammatoire kruid is bewezen om te beveiligen tegen de meeste vormen van kanker en de ziekte van Alzheimer, en verhoogt ook de doorbloeding.
 • Hennepzaden . Deze nutritionele krachtpatsers zijn een grote bron van omega-drie vetzuren, die je hart te behouden, de opname van voedingsstoffen en verhoogt het geheugen.
 • Kokosolie . Kokosolie ondersteunt schildklier doel, regelt de bloedsuikerspiegel, de spijsvertering en vermindert cholesterol. Het kan ook behouden je poriën en de huid en het haar op de uitkijk jeugdig.
 • Chia zaden . Deze antioxidant-rijke zaad is meer vezels en heeft 500% meer calcium dan melk en de identieke som van omega-3 vetzuren als wilde zalm.
 • Cocoa . Cacao zit vol met flavonoïden, die diabetische problemen, beroertes en hart aandoening vechten.
 • Lingonberries . Dit superfruit bevat 30% extra antioxidant energie dan bosbessen en zijn een pure antibioticum.
 • Eieren . Eierdooiers zijn voedselarme overvloedig, en bevatten natuurlijke vitaminen A, D, E, B6 en B12.
 • Bietensap . Bieten bestaan ​​van de effectieve kankerbestrijdende antioxidant betalain.
 • Category: Supplementen

  Comments are closed.