Dr Travis schrijft The Doctor’s Diet regime voor vet verlies: lasagne recept

Mogelijk is de meest sexy arts op televisie, Dr Travis Stork is een onverwachte noodsituatie kamer medische professional die beroemde draaide voor zijn stint op ‘The Bachelor.’ Nu de onberispelijk wedstrijd celeb arts gastheer is van de algehele gezondheid te bespreken scherm ‘De medische professionals,’ en, zoals hij onthuld op de 10 december episode, is hij auteur van een nieuwe reserve dieet regime gebouwd om u te helpen verdienen bij overgewicht verval: ‘De Doctor’s Diet regime:. Dr Travis Stork STAT Application om u te ondersteunen Shed Ponden en herstellen uw Wellness ‘(gewoon klikken voor details)

Dr Travis ontwikkelde het systeem om aantrekkingskracht op de twee van de drie Amerikaanse burgers die lijden aan obesitas of overgewicht. Als bewijs dat de problemen met het gewicht is een gevaarlijke epidemie, noemde hij dat er veel meer mensen sterven door het lichaamsgewicht gekoppeld welzijn problemen dan van auto-ongevallen, drugsgebruik, roken van sigaretten en het pistool geweld gecombineerd.

Er zijn dus veel dieetplan schoolboeken er uit: Wat zou ‘eetplan The Doctor’s ‘onderscheidend

‘ Je kunt eigenlijk gebruiken food items als uw geneesmiddel en krijg plezier van, en schuur een grote hoeveelheid van het lichaamsgewicht , ‘gedefinieerd Dr Travis.

Het programma is gemaakt om u met een paar verschillende ideeën. Het begint met STAT: Een 14-daagse stijgen-start strategie. You’l vervolgens transfer naar de Restore-programma, te behouden u vergieten kilo. Direct daarna komt Keep, gecreëerd om hulp je verder je prestaties van de voorlopige lichaamsgewicht daling diëten.

Gebundelde zijn recepten en uit te werken info, die elk zijn gebouwd om de nadruk op flexibiliteit en eenvoud behouden. Dr Travis benadrukt dat voedsel kan worden gebruikt voor het verstoken van het opofferen van de smaak of spannende herstellen.

‘Ieder voedingsmiddel we nemen in ons leven kan lekkerder en gezonder worden gemaakt,’ merkt Dr . Travis, met behulp van de lasagne recept onder als voorbeeld

Componenten:
â € ¢ 16 gram lager overtollig vet kwark
â € ¢ 1 zak verse spinazie
â € ¢ 1 ei
â € ¢ een theelepel gemalen roze peper
â € ¢ Zwarte peper naar smaak
â € ¢ Olijfolie koken spray
â € ¢ 8 gram hele- tarwe lasagne noedels, ongekookt
â € ¢ 1 kopje saus
â € ¢ Â ½ kop geraspte mozzarella kaas

Instructies:
een. Verwarm de oven voor op 350 niveaus.
2. In een kom, mix kwark, spinazie, ei, en paars en zwarte peper.
Drie. Spritz een ovenschaal met koken spray.
4. Verdeel uit vijftig procent van de lasagnebladen.
5. Te beschermen met de kaas / spinazie vulling top met de resterende noedels.
Zes. Giet saus meer dan de noedels bestrooi met mozzarella kaas. Bak gedurende vijfenveertig-50 minuten
Optioneel:. Om lager op koolhydraten, sla dan de basislaag van noedels

.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.