Dr Travis Stork introduceert â € ~ De artsen Diet ‘fat-daling strategie

Dieet programma – ‘het is echt een vier-letter woord dat wekt een grote hoeveelheid emotie,’ Dr Travis Stork verklaarde, verwijzend naar de ‘D woord’ op hedendaagse aflevering van ‘De Artsen. ‘ Maar los van dat, en misschien un-demoniseren de zin, heeft hij een nieuwe kilo-verlies e-book gemaakt en onthulde hij vandaag.

‘Als je hoort â € ~ dieet ‘is het echt gewoon een pejoratieve term, ‘Dr Stork gemeld. ‘U beschouwt van het dieet programma, je gelooft van ontbering, je je voorstellen van ellende, je â € ~ overwegen dit gaat onaangenaam te zijn. ‘ Maar een enkel punt dat ik wil individuen te herkennen is dat je kunt gezond zijn en nog steeds hou etenswaren. Je kunt in wezen gebruiken levensmiddel als uw medicijn â € ‘niet je vergif â €’ en geniet ervan en vermindering van een heleboel gewicht uitvoeren van het. ‘

Als een noodsituatie ruimte arts, dr. Stork stelt hij ziet een groot deel van de mannen en vrouwen met de gezondheidszorg noodsituaties â €’ en een groot deel van hen zijn in de crisis sinds van hun dieet.

Het verstrekken van een ‘STAT applicatie’ om bezoekers hulp te elimineren gewicht en het herstel van hun welzijn, zijn volgende e boek ‘The Doctor’s Diet regime’ (Kip Avenue schoolboeken $ 25.ninety vijf), schreef hij die raakt boekhandels 31 december.

Maar na die twee-7 dagen STAT tijd, die is ontwikkeld om te worden te verminderen in energie om u een vet-verlies geven stijgen de slag te gaan, het plan is voor u op deze manier voor de rest van je dagelijks leven te eten. Dr Stork genoemd het is echt in wezen hoe hij leeft zijn dagelijks leven.

‘Er is heel weinig in â € ~ The Doctor’s Diet ‘dat ik echt niet gebruiken in mijn eigen levensstijl,’ Dr . Stork zei.

De STAT plan komt allereerste, dan onmiddellijk na twee weken, het nemen in het programma lost een klein beetje naar rechts herstellen totdat u uw doelgroep lichaamsgewicht te bereiken. Direct daarna is het beheren sectie.

Dr Stork geschetst plezier met voedingsmiddelen, en het e-book mogelijkheden recepten, zoals een Nutty-Berry Smoothie, Ontbijt Banaan Break-up, Griekse linzensalade, Swift-Fix Bean Burrito Bowl Salade, Turkije Black Bean Chili, knoflook garnalen, gegrilde portobello paddenstoelen, en gebakken zoete frietjes.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.