Drempel Oefenen Kosten en Frequenties Sleutels tot Fitness, overtollig gewicht te verliezen

janderson99-HubPages

meest elementaire gidsen voor de resterende gezonder, met fit en gebruik te maken van standaard lichamelijke oefening als deel van een lichaamsgewicht daling toepassingen opgeven oefenen situaties, maar onnauwkeurig het niveau of de diepte van de training. Veel Amerikaanse pointers adviseren dat volwassenen moeten minstens 150 minuten van de gemiddelde werkelijke fysieke activiteit in periodes van acht tot tien minuten doen elke week. Dat is vijftien sessie of 2 voor elke werkdag. Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat een superieure diepte uit te werken voor een kortere periode van tijd kan net zo krachtig.

Dus wat wordt bedoeld met redelijke, krachtige en hoge diepgaande training? Waarom heeft de lading probleem?

matige tot krachtige Training is beschreven als een minimale diepte drempel vergoeding van ongeveer twee, 000 stap tellingen per minuut berekend met behulp van een accelerometer of een zettenteller product. Technieken kunnen worden geteld werken met smartphones, horloges en mobiele toepassingen van het product en de fundamentele stap tellers u kunt kopen bij sportactiviteiten winkels.

Er is uitbreiding van bewijs dat uit te werken tegen prijzen die onder deze drempel niet het merendeel van de te bereiken wilde positieve aspecten voor eventueel met in vorm of het afstoten van overtollig gewicht. Een wandeling in het park zou fantastisch zijn voor uw psychische gesteldheid en mooi zijn, maar het is niet het hart bedrag en circulatie doen het werk moeilijk voldoende om een ​​krachtige oefening routine te krijgen. Dit inhoud van het artikel bespreekt workout kosten en frequentie moeten hebben in goede vorm te krijgen en schuur lichaamsgewicht.

Wat voor soort werk worden beoordeeld als matig tot krachtig?

matige tot krachtige Activiteiten

 • Gaan voor wandelingen stevige 3-4 mijl
 • Gewichtige Cleansing acties van dit soort als dweilen wassen thuis ramen, stofzuigen
 • Leisure Badminton
 • Actief spelen Tennis Doubles
 • Grasmaaien stevig met een gazon motormaaier
 • Fietsen op 1012 mijl
 • Significant Intensiteit Acties

 • Gaan voor wandelingen op vijf mijl
 • Jogging op zes mijl
 • Shoveling bodem
 • Fietsen snel op 1416 mijl
 • Basketball activiteit
 • Voetbal sport en de meeste andere sporten crew
 • Squash
 • Deelnemen aan Tennis – Singles
 • Huidige analyse heeft vastgesteld dat het de intensiteit van de oefening die veel meer dan periode telt

  Als je wandelt. een uitgebreide manier heel langzaam maar zeker kun je niet vrij veel bereiken. Snelheid tot een minor en je krijgt extra winsten. Het achterhaalde idee was dat bood je beschermde de mijl het deed veel niet bloot maakt niet uit of je net een uur of 5 namen. Dit is echt alleen een zeer beperkte mate in omstandigheden van het doen van het werk van de spieren, maar werken doet langzaam en geleidelijk heeft ongelooflijk weinig extra voordelen voor het cardiovasculaire methode.

  conclusies uit de meest recente analyse Wetenschappelijke testen

  1 nieuwe studie omvatte ongeveer 2000 mannen en 2000 vrouwen van alle leeftijden, onder de achttien en vierenzestig een aantal jaren van leeftijd. Elk van de auteurs werden verzocht een versnellingsmeters die hun lichamelijke oefening opgenomen te gebruiken. De groep vervolgens gekeken naar correlaties met wellness en demografische kennis

  De lichamelijke aktie concentraties werden in 4 klassen gegroepeerd per oefening lengte en diepte:.

  Extended, Echt Intense Bouts

  periode van ongeveer 10 minuten,
  Prijs veel meer dan 2020 tellingen (of methoden) voor ieder moment

  Short, Very intensieve Bouts

  Duur van minder dan 10 minuten,
  Rate een stuk meer dan 2020 tellingen (of acties) voor elke minuut

  Heel lang, Redelijke Intensity Bouts

  periode van ongeveer tien minuten,
  Fee 760 – 2020 tellingen (of maatregelen) voor elk moment

  Short gemiddelde diepte Bouts

  Lengte veel minder dan tien minuten,
  Fee 760 – 2020 tellingen (of maatregelen) voor elke minuut

  De wetenschappers dan kijken naar het menselijk lichaam mass index (BMI) van elke afzonderlijke groep als evalueren van ponden naar boven status en het risico van problemen met het gewicht.

  De evaluatie bevestigde dat elke extra moment van grotere intensiteit van de training uitgevoerd net ongeveer elke dag daalde de uitdagingen op het krijgen van obesitas door:

  5% voor gals
  2% voor mannen

  In de voorwaarden van de BMI de eindresultaten had zeer vergelijkbaar voor beide even jongens en meisjes geweest.

  Zowat elke extra minuut van grotere diepte beroepsopleiding die elke werkdag daalde de BMI van 0,07.

  Dit komt neer op een vermindering van £ 0,41. voor elk moment van de gemeenschappelijke oefenen.

 • Dus een vrouw van de gemiddelde lengte 5 m, vijf in kunnen verwachten om bijna een half pond te verliezen door het opnemen 1 moment van grote diepte lichaamsbeweging per dag als een normale handleiding, alle andere factoren blijven de zeer hetzelfde.
 • Men kon verwachten een gelijkaardige som van overgewicht schuur met verbeterde lengte van oefening.
 • romantische relatie tussen de toegevoegde voordelen van lichaamsbeweging Periode en Intensity

  De tabel beneden actuele vermogen uitgaven werken met het apparaat Vervulde. Dit is gewoon de metabole hoeveelheid van een rustig zittende mens is slechts een (1) Met. . De metabole premies kunnen verschillen van individu tot individu en de intensiteit van de oefening

  Onderzoek Experimenten hebben aangetoond dat:

 • Verdubbeling van de trainingsintensiteit bedrag verlaagt de dreiging van cardiovasculaire ziekte met 50% , specifiek voor de afname periode om te wandelen voor elke 7 dagen.
 • verhogen van de intensiteit van trainen door een aspect van 4 , verlaagt de dreiging van hart-en vaatziekten met 75%, opnieuw vooral voor langere looptijden per 7 dagen.
 • Conclusie

  De beloningen als training zijn gerelateerd aan hoe veel werk dat je doet, en de snelheid waarmee de training wordt uitgevoerd.

  Zie deze verwijzing voor veel meer informatie .

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.