Drew Carey onderhoudt tachtig pond ponden daling met verminderde-carb dieet regime en operationele

Drew Carey, die meer dan £ 80 gedaald. in 2010, heeft zijn ongelofelijke gewichtsverlies geconserveerd met een lagere-carb dieet en het functioneren oefeningen.

De vijf-mond-10 Carey, die ooit de weegschaal getipt op 262 kilo, voelt een stuk energieker en geen meer tijd eisen om gewoon zijn soort 2 diabetes problemen geneeskunde naast zijn verbazingwekkende gewicht-daling transformatie. Hij beweerde zowel oefenen en dieet regime bijgedragen aan zijn verbeterd welzijn.

‘Beweging is de belangrijkste kwestie die mij geholpen pond te elimineren,’ Carey, 55, geïnstrueerd Runner’s Environment. ‘Het is echt het dieet programma en de opleiding naast elkaar.

Mensen kijk vaak hoe ik schuur £ 85., Hoop dat ik ga zeggen, ‘Neem deze capsule,’ maar het was een drastische levensstijl te veranderen. Ik ging van het zitten rondom het vervullen van bijna niets, eten Doritos en fettuccine te energiek, oefeningen doen en goed consumeren. ‘

De spectaculaire metamorfose begonnen in januari 2010, toen Drew opgelost aan suiker en junk food spullen te elimineren uit zijn dieet en begonnen met het uitvoeren van dertig minuten van lichtgewicht oefenen 6 keer per week.

Uit angst dat hij misschien vooruit sterven hij zijn 7 kon zien -12 maanden-vorige zoon volwassen up, Carey vorderde boven de up komende zes maanden tot 45-60 minuten van de dag-tot-dag aerobic oefeningen op de loopband of elliptische apparatuur.

‘Ik meestal dacht ik was op weg om te sterven net voordat ik was 60, ‘Drew heeft genoemd. ‘Mijn vader stierf aan een hartaanval in de veertig. Ik ben geen idioot. Het creëren was op de muur.’

Bij wijze van constante energie, Carey schuur maar liefst £ 80 in zes maanden ( van januari tot juli 2010) en heeft zichzelf gespeend zijn soort twee diabetes drugs.

‘Ik was Avandia (een diabetische problemen drug) voorafgaand aan en, zoals, vijf dutjes per dag,’ vertelt Carey . ‘Ik was normaal vermoeid. Ik was altijd in ontkenning over het van tevoren. Nu heb ik niet om een ​​geneesmiddel meer tegen. Ik voel me alsof ik ben veroudering achteruit.’

In mei mogelijk 2011, Drew bereikt de slopende Marine Corps 50 procent-marathon in minder dan twee enkele uren â € ‘het plaatsen van hem in de grote vijfentwintig% van lopers die de wedstrijd gesloten.

Nu informatie met voeden op een hoger eiwit, verlaagde carb dieet vol met groenten, Drew realiseert zich dat het voeden op effectief en momenteel gezond is zijn bezit beloning.

‘Taking in waardeloze eten spul is niet een beloning â €’ het is echt een straf, ‘stelt Carey. ‘Het moeilijkste voedsel plan was ik op elk gewenst moment op was het slechts een toen ik lichaamsvet: U kunt slechts op vetten kleren, je nooit de ervaring erg goed, je geslachtsgemeenschap dagelijks leven ontvangt beschadigd is, zal u geen elektriciteit voor iets hebben bij alles. Het kan verschrikkelijk zijn.

‘Dit is hoe je van plan bent om elke individuele werkdag ervaren. Dit is wat ik echt moet hebben gevoeld als mijn volledige leven! Zoek ik in de spiegel en ik voel me alsof ik in mijn twintiger jaren eens te meer. Ik heb echt het gevoel dat ik mijn hele leven weer terug. Ik kon blijven tot honderd nu zijn. ‘

Category: Supplementen

Comments are closed.