Dringend Weight Reduction

Wie wil er niet aan lichaamsgewicht snel te elimineren? We willen allemaal om de resultaten snel te zien. Als je het in twijfel, blik op de vele advertenties op TV op in de tijdschriften. Vetreductie is een bloeiende veld en er is geen gebrek aan mannen en vrouwen die er zijn, zodat u het snel verminderen, zo niet het vet, dan is uw portefeuille voor positieve.

Maar ondanks alle vorderingen die er zijn we toch willen snel resultaat zien. We raken makkelijk ontmoedigd als de dagen gaan door en het lichaamsgewicht stokken rond. Maar laten we eerlijk zijn, snel vet daling is niet gezond. De geadviseerde professionele medische gewichtsverlies is 1-2 kilo per 7 dagen. Dit levert het menselijk lichaam de tijd om te passen en te stoppen met tekortkomingen die zeer lange stern gevolgen zou kunnen hebben. Gezonder moet echt de ingeslagen weg, maar een korte zin snelle pond daling kan een mentale verbeteren voor iedereen.

Dus, we gezond wilt zijn toch willen we eindresultaten. Het is mogelijk dat we willen gewoon de jumpstart of een dringende gewichtsreductie dat is slechts een enkele kilo’s om gezond in die jurk houdt hij enkel. Er zijn een paar dingen die je voor korte-zin dringende overgewicht daling kan doen. Hou in gedachten dat geen van deze zijn uitstekend geschikt voor zeer lange expressie effecten en kan leiden tot medische problemen. De meeste zijn gimmicks. De meeste zijn riskant. Maar de enige 1 ik ken die heeft alleen tijd en weer eens bewezen zonder aanzienlijk algehele bedreiging voor de gezondheid en is gebouwd voor de korte-expressie dringend te verminderen is de kool soep dieet programma.

Het koolsoepdieet programma

een persoon heeft alle al tientallen jaren en iedereen die ik ken, dat gebruik maakt van het ziet snelle effecten. Het is bedoeld voor slechts 7 dagen en dat is zeer goed voor mensen die willen voor een snelle en zeer eenvoudig. U kunt zo veel H2O en soep door de werkdag die je wilt. In feite is het meer de verbeterde volgens bereiden. Maar niet ontmoedigd. Je kunt consumeren andere voedingsmiddelen, maar alleen op de dagen aangewezen en de maaltijden geschetst.

Dag 1 Eet soep, al het fruit u wilt (andere dan bananen), verbruiken drinkwater, en ongezoete thee, cranberry sap, of zwarte espresso.

Dag twee Deze dagen kunt geen vrucht kan hebben, maar al het lommerrijke groenten zijn van jou. Poging om de bonen en likdoorns te voorkomen. Neem in ladingen van soep en verbruiken veel water.

Dag drie Nu de eerste twee keer komen gezamenlijk. Probeer om veel soep, fruit (geen bananen nog steeds), groenten (geen aardappelen), en drink veel water te eten.

Dag vier Het op geen enkele manier mislukt. Alleen als je wordt verteld dat je niet kunt een ding weet je eigenlijk naar hunker. Dus om de onvermijdelijke binge stoppen werkdag 4 maakt het mogelijk voor u om te eten tot acht bananen, veel soep, veel H2O, en zo aanzienlijk magere melk als je wilt.

Dag 5 U kunt nu tot twintig gram rundvlees, kip of vis op deze dag zo mooi als tot zes tomaten. Drink voldoende drinkwater en verbruikt uw soep.

Dag zes Consumeren vlees en groenten nu in aanvulling op uw soep.

Net voorkomen dat aardappelen.

Werken dag 7 Unlimited groenten, bruine rijst, en ongezoete vruchtensappen vandaag. Probeer de soep eten en drinken uw drinkwater.

Je moet belangrijke reductie van het lichaamsgewicht voor de duur van deze 7 dagen te zien. Veel mensen gebruiken dit als een snelle daling voor slechts een paar pond, een jumpstart op een langdurig dieet programma straat en plaats deze zelfs regelmatig in hun dieet programma om hen een mentale versterken als ze ontmoedigd geven. Als je licht-gewicht in het hoofd of duizelig wordt, kunt u rekening houden met het afstappen van dit eten plan. Je wilt nooit gevaar uw welzijn.

Recept

Gebruik dit alleen als een handleiding. Als u graag veel meer wortelen, nemen hen. Als u niet kunt staan ​​champignons, laat ze uit. Gewoon niet bijna alles dat niet in de lijst op te nemen

-. 6 substantiële milieuvriendelijke uien
– 2 onervaren paprika
– 1 of 2 blikjes tomaten (in blokjes of totaal)
– 3 wortels
– een container (. 10 gram of zo) Paddenstoelen
– een bosje selderij
– 1 / 2 sluitkool
– een bundel Lipton soepmix
– 1 of twee blokjes bouillon (optioneel)
– 1 48oz kan V8 sap (optioneel)

Tijd met zout, peper, peterselie, knoflookpoeder, enz. naar uw smaak

Basic Safety First

Voorafgaand aan het starten van een dieet plan, vergeet niet om uw redenering te wegen voor het uitvoeren hiervan. Bent u gewoon op zoek naar een paar pond te verminderen.? Bent u op zoek om uw algehele voedsel plan jumpstart? Bent u een ding nodig om te schakelen krijg je uit het plateau youve ontdekt? Of bent u nodig grote snelle resultaten omdat je ongeduldig bent? Dit voedsel plan is erg goed voor iedereen, maar de uiteindelijke zorg ondervraagd. Vergeet niet om ooit dia niet voor een dieet regime dat aanzienlijke succes belooft onmiddellijk. Het is niet gezond voor ons lichaam. Spreek met uw huisarts vlak voor elke toepassing en zie wat ideaal is voor je. We willen u graag behouden over wat voor een langere periode.

Category: Gezond eten

Comments are closed.