Droge keel en snurken

Snurken zorgt ervoor dat je keel te pijnlijk gewoon omdat als je inademt als gevolg van de mond, de lucht droogt de weefsels in de luchtwegen. Als je snurkt, je kiest in enorme hoeveelheden lucht, ongelooflijk weinig speeksel en de trillingen rammelt de weefsels, waardoor je keel droog en geïrriteerd.

Sommige mensen zijn gewone snurkers, terwijl sommige mensen alleen snurken als ze in een diepe rust of in een plaatsing waar door de luchtweg wordt enigszins aangetast. Er zijn veel benaderingen van snurken te stoppen, samen met het gebruik van drugs en homeopathische oplossingen, workout routines om de spieren in de keel en mond te versterken, en zelfs chirurgische ingrepen in buitengewone omstandigheden.

Als u regelmatig snurken en zijn niet geïntrigeerd in het nemen van drugs of het krijgen van chirurgische procedures om het snurken te eigenen, zijn er zaken die u kunt doen om uw droge keel te verzachten wanneer je wakker. Initiaal van alles, kunt u wat water drinken om je keel vochtig. U kunt ook zuigen op een keel ruit of een stuk moeilijk snoep. Als dit aantal wat je nodig om te zorgen voor regelmatig, uitdagende zoet is een betere oplossing, als keelpastilles bevatten geneeskunde die destructief kunnen worden in langdurige doses.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.