Droge vruchten Gezondheid en fitness Beloningen

Droge vruchten worden geacht geladen bron van vitaminen en mineralen en beschouwd als delicatessen. Nogal wat vruchten die onder de droge vruchten categorie verschijnen zijn: cashewnoten, walnoten, amandelen, rozijnen, pistache, Dag, Pinda’s, Macadamia noten, hazelnoten, enzovoort. Deze vruchten zijn verpakt in esthetische uitvoeringen mogelijk als assortiment of als een mix van opvallende proporties en gekocht als beloning pakket in de industrie op superieure prijsklassen.

De droge vruchten zijn verpakt in overeenstemming met hun gewicht, meet-en top kwaliteit. Soort verpakking aanpassingen met smaak en het verloop van het winkelend publiek. Verschillende verpakkingen allerlei dingen zoals zilveren dienbladen met kommen, manden en stoere board pakketten.

Droge vruchten worden hygiënisch verwerkt en verrijkt met superieure voedingskundige aspecten om ze lekker en helemaal klaar rauw te worden gegeten of gebruikt in de maak diverse merchandise maaltijden om ze verrukkelijk maken. Andere maaltijden objecten die zijn ontworpen van unieke stijl van droge vruchten zijn mango pulp, fruitcocktail, ingeblikt fruit / sappen en vele anderen. Cashew noten en pinda’s worden ook gekocht als geroosterde noten in een verscheidenheid van smaken zoals knoflook, zout, peper, chocolade, peper, suiker en honing. Deze noten zijn hygiënisch verpakt in vacuumizeded stikstof gespoeld folie packs om plank levensduur te verhogen. Rozijnen zijn natuurlijke zoetstoffen en gebruikt in een aantal voedingsmiddelen dingen om de stijl te verbeteren. Deze worden verwerkt en uitgedroogd uit pitloze druiven en het licht-gewicht kleur van de rozijnen wordt geconserveerd met zwavel genezen. Rozijnen worden geconsumeerd ongekookt of gecombineerd in een aantal andere bereidingen, eG Cakes, broodjes, gebak of in mengsel met gedroogde vruchten.

Droge vruchten specifieke waarde tijdens lange ritten omdat hogere voedingswaarde. Noten zijn als bescheiden krachtpatsers die voeding en bieden stroom wanneer necessary.Average gebruik van noten wordt beschouwd als bedreiging van coronaire hartaandoening, galsteen en bepaalde vormen van de meeste vormen van kanker te verminderen. De vezels en magnesium in noten hulp behouden evenwichtig niveau van glucose en insuline en dus het gevaar van het type twee diabetes problemen verminderen. Bereik van pinda producten bestaan ​​uit aardnoten kernels, zijn blenched pinda’s en roodhuid Geblancheerde Peanuts vol pinda’s die gemakkelijk kan worden gebruikt voor gebruik en Redskin Groundnut Pitten hebben paars gekleurde huid eromheen. Verschroeide Splits Cashewnoot is Pitten splitsen de natuurlijke manier lengte

Medicinale gebruikt en welzijn voordelen van droge vruchten:.

Droge vruchten zijn prachtig aanbod van mineralen en bevatten aanzienlijke hoeveelheden essentiële vitamins.They zijn eenvoudig te verteren en staat proberen om ons gezond te houden. Identiek aan vers fruit. droge vruchten hebben stevige medicinale huizen.

Een korte beschrijving van de belangrijkste droge vruchten eronder is opgegeven. Harsen zijn de meest voorkomende droge vruchten zich in vrijwel zowat elke woning en de voorkeur van alle vanwege hun zoetheid.

Almond

Almond wordt geacht heel nuttig voor elke mentale en fysieke vooruitgang van het menselijk systeem. Onverzadigde vetten aanwezig in de chemische samenstelling van amandelen gift hen aantal uitstekende geneeskrachtige eigenschappen.

Excellent hoeveelheden ijzer, koper, fosfor en vitamine B1 in de Amandelen hulp bij de ontwikkeling van nieuwe bloedcellen, hemoglobine en bijstand in goede werking van essentiële organen van het lichaam. Te midden van de noten, amandel is de grootste aanvoer van vitamine E

Amandelen plak met melkproduct en frisse nieuwe pasta van roze knop toegepast routinematig meer dan de deal met kan de huid glad en eerlijk te maken.

kleine hoeveelheid amandelolie toegepast meer dan voorhoofd verlicht hoofdpijn en het gebruik op de hoofdhuid kan helpen om een ​​aantal van haar problemen te overwinnen.

amandelen worden ook gebruikt bij constipatie moeilijkheden vermindering van seksuele kracht en genezing van huid aandoeningen, speciaal eczeem. Paar van de bladeren van de wilde amandel worden in poedervorm met het drinken van water en het product en gebruikt om de onderdelen beïnvloed door eczeem.

Maakt gebruik van amandelen olie en noten worden beschreven in dit artikel in detail.

Walnut

Walnut is een fantastische bron vezels, eiwitten

walnoten zijn de enige noten die omega-3 vetzuren zoals linolzuur, alfa-linoleenzuur (ALA) en arachidonzuur aanzienlijke quantities.Fruits hebben zijn er in overvloed in de EOV (enkelvoudig onverzadigde vetzuren, 70% of meer) als oliezuur. Omega -3 vetzuren zijn praktische afnemende triglyceriden. Triglyceriden moeten niet extra dan een zeker niveau in het bloed van de algemene gezondheid niveau hart gezien worden. Toename van HDL (fantastische cholesterol) wordt gedocumenteerd door standaard inname van walnoten

Phyto-chemische stoffen van dit soort als ellaginezuur, melatonine ontdekt in walnoten geven verdediging versus zwelling en diverse andere gezondheids-en fitness dangers.Walnuts. zijn uitzonderlijke bron van vitamine E erkend te beschermen tegen schadelijke helemaal gratis redicals. Andere natuurlijke vitaminen dit soort als riboflavine, thiamine, niacine, B-6 en foliumzuur zijn opgevallen stroom in voldoende hoeveelheden in walnoten.

Pistache

Het is in de voedings antioxidanten zoals bètacaroteen, luteïne en gamma-tocoferol geladen. Dit soort van hoge kwaliteit van pistache zal het praktisch voor het vermijden van kanker te maken, af te weren van de coronaire hartziekten door verlaging van verschrikkelijke cholesterol en verbeterde gezichtsvermogen en gezondere huid.

Bestaan ​​van kalium en vezels in belangrijke delen te maken pistache een gezonde oplossing voor alle welzijn scherp bewust individuen zoals hypertensiepatiënten.

Category: Gezond eten

Comments are closed.