Duurzaam gewichtsverlies voor Wise Mensen vandaag

meeste mensen zullen niet willen horen:.

lichaamsgewicht verminderen u wilt proberen om minder calorieën dan je verbrandt eten

Om uw doelgroep het lichaamsgewicht van de te houden twee moet hebben om evenwicht.

Er zijn geen snelle oplossingen. Alles wat je moet hebben, zijn vastberadenheid en een beetje intelligentie – dit is hoe je een gezonder, gelukkiger u:

Ten eerste: hoe veel energie moet je voeden op?

Als er zeker ‘1 regel om’ te laten vallen lichaamsgewicht kan dit:. Voer uit hoe veel je nodig hebt om te voeden op, en vasthouden aan het

Bent u vasthouden aan de 2000 (voor vrouwen) of 2500 (voor volwassen mannen) calorie aanbevelingen over voedselpakketten, maar niet laten vallen pond?

Wat u moet consumeren kan worden berekend door deze heel eenvoudige methode om uit te vinden uw Stichting Metabolic Prijs

Britse / Amerikaanse BMR formule:

 • Meisjes: 655 + (4,35 x overtollig gewicht in kg) + (4.Seven x lengte in centimeters) – (four.seven x leeftijd)
 • Volwassen mannetjes : zesenzestig + (six. 23 x overtollig gewicht in kg) + (12.seven x lengte in centimeters) – (6.eight x leeftijd)
 • Metric BMR formulering:

  • Vrouwen: 655 + (nine.six x kilo in kg) + (one.eight x top in cm) – (four.seven x leeftijd)
  • Heren: zesenzestig + (13.seven x lichaamsgewicht in kg) + (5 x top in cm) – (six.eight x leeftijd)

  Merk op dat ‘het lichaamsgewicht’ is je doelgroep lichaamsgewicht , niet uw werkelijke gewicht. Deze formule zal u op de hoogte hoe de verschillende energie je elke dag nodig hebben om te behouden dat pond, ervan uitgaande dat je geen oefening helemaal.

  Bijvoorbeeld, een 30-yr-verouderd dame, 5 voet 6 duim (of 66 inches) lang, die wil een focus op het lichaamsgewicht van 10 stenen (of honderd en £ 40) te beheren functies hare uit als dit:

  655 + (four.35 x een honderd en veertig) + (four.seven x zesenzestig) – (4.7 x dertig)

  = 655 + 609 + 310 -. 141

  = 1433 kcal per werkdag

  Ieder mens heeft training elke werkdag, zelfs als het alleen het beklimmen van een trap, het beheren van op een bus, of het uitvoeren van het zoeken. U kunt 20% verhogen om uw algehele verantwoording voor deze, dus x door one.2:

  1433 x 1.two = 1719,6

  Om een ​​overgewicht van honderdveertig ondersteunen pond, ze zal 1700 calorieën per werkdag nodig -!? niet de 2000 aanbevolen door het voedsel makers

  hoe veel calorieën je moet consumeren om lichaamsgewicht te elimineren

  3500 energie staat gelijk een pond van ongewenst vet, opgeslagen of verbrand, voor de meeste mensen. Als je meer dan een honderd calorieën per dag, zul je op een pond zetten elke periode van dertig dagen of zo – dit is waarom het belangrijk kan zijn om te gaan door uw BMR, niet de 2000/2500 op de maaltijden verpakking!

  Als je kunt krijgen van uw dagelijkse verbruik van minder dan door vijfhonderd energie een werkdag, dat is een pond ontbreekt elke 7 dagen.

  <

  strong> Zelfs als je alleen kunt krijgen door onder honderd calorieën per dag, dat is iets minder dan een pond schuurtje zowat elke maand!

  Nooit negeren, hoewel, de BMR componenten werd uitgewerkt voor uw doel vet. Als je je BMR inname kan bewaren dan kunt u op een natuurlijke manier aangetrokken in de richting uw doelgroep pond de calorieën die je zou kunnen hebben zal waarschijnlijk niet genoeg om uw bestaande overgewicht te ondersteunen, zodat je uiteindelijk bereiken uw doelgroep!

  De meest cruciale zaak is om te beseffen dat je nodig hebt om een ​​verlengde periode verplichting voldoen en veel gezonder, niet een kortere uitdrukking ‘concentreren op’ voor gewichtsvermindering te maken. Als je je focus ligt op de verscheidenheid van de energie die je berekend tegen de slag te gaan en zich te houden aan het, je komt er wel in het einde – en je zult nooit problemen behoud van uw doel lichaamsgewicht om de reden dat u zojuist hebt moeten blijven doen wat je hebt gedaan!

  Hoe zit het met werk?

  Training is geweldig voor je. U vindt geen twijfel dat – het verbrandt extra calorieën, tonen spieren, zou je hart gezonder te maken en heeft de neiging om je gelukkiger door het vrijgeven van endorfine. Als je emotie kan worden afgetapt en deprimerend, het beste punt voor u is misschien om te werken – maar hoe

 • Helemaal opnieuw, gericht op een duurzame levensstijl te veranderen, niet belachelijk gaan? ! Compacte manieren zal je zelfs nu er in de stop
 • Ga oefenen met vrienden -. Hebben onderhoudend naast elkaar en elk ander te houden bepaald
 • aantal wat je toevallig te zijn. gefascineerd in: dans, vechtsporten, voetbal, golf, trampolinespringen … geslachtsgemeenschap? Het hoeft niet hebben naar de sportschool!
 • Ongeacht wat je weg uit te werken smelten, kan je knock uw doelgroep voor de werkdag.
 • Wat je ook doet – zich houden aan het, en zeer veel geluk

  Category: Dieten

  Comments are closed.