Dyazide en pond verlies

Dyazide, met zijn zeer effectieve mix van diuretica hydrochloorthiazide en triamtereen, vraagt ​​het lichaam om veel meer urine te leveren. Dit verwijdert extra vocht uit het lichaam en bijgevolg elimineert natrium. Triamtereen, in bepaalde, blokkeert het menselijk lichaam uit reabsorbing natrium door het stoppen van natrium-transport mechanismen. De daaropvolgende daling van natrium in het bloed verlaagt kracht en helpt verminderen vochtretentie. Dit kan leiden tot een snelle vermindering van H2O vet.

Bij sommige diuretica, is er een dreiging van het afstoten van veel te sterk kalium met de versterkte plassen. Dyazide’s triamtereen in feite spaart kalium het lichaam te voorzien, het verwijderen van het risico van een tekort aan kalium.

Naast de duidelijke voordelen lichaamsgewicht afname van vloeistof verwijderen, Dyazide een aantal andere potentiële bijwerkingen resultaten kan leiden gewichtsklasse verval. Mensen hebben gemeld met gebrek aan eetlust, misselijkheid, verstoorde buik, krampen en diarree als allereerste opzetten Dyazide. Deze tekenen en symptomen gaan meestal afwezig direct na een paar dagen van het werken met de drug, maar ze konden een eerste daling van de calorie-inname, boven naar eerste lichaamsgewicht daling veroorzaken.

Elke instantie gewichtsvermindering betrokken bij Dyazide is een direct gevolg van vocht te verwijderen. Tot de korte termijn aspect gevolgen blijven hangen en interfereren met de drang naar voedsel, zal Dyazide slechts leiden tot de vermindering van drinkwater pond. Als pond daling een probleem krijgt, de medicatie dosering goed zal veranderen moet.

Omdat de triamterene stopt kalium daling, kan Dyazide op situatie leiden tot verhoogde kalium bedragen, met name in het jaar of cliënten met nierziekte, diabetes of ernstige ziekte. Buitengewoon aanzienlijke hoeveelheden kalium kan dodelijk vestigen. Kalium moet echt worden gecontroleerd op een gemeenschappelijke basis hoewel het verkrijgen van de drug, en kalium voedingssupplementen moet echt in geen geval samen worden ingenomen met Dyazide in krijgen om eventuele gevaarlijke problemen te voorkomen.

Andere waarschijnlijke kant resultaten van Dyazide omvatten verminderde seksuele capaciteit, een grotere gevoeligheid van de huid aan het daglicht, duizeligheid en hoofdpijn.

Als het geneesmiddel verwijdert veel te veel water, kan het rechtstreeks aan een aanzienlijk verlies aan mineralen. Uitdroging kan leiden, waardoor dit soort verschijnselen als spiermassa zwak punt, krampen, duizeligheid, droge mond, misselijkheid, verwardheid en een onregelmatige hartslag. Advies inwinnen van een arts onmiddellijk als lijdt aan een van deze aandoeningen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.