E-sigaretten en Rokers Welzijn: Food and Drug Administration wenst u om uw Veel meer Ongezonde Routine behouden

Op elk moment gezien het feit dat de e-sigaretten op de markt kwam, hebben de algehele gezondheid en andere autoriteiten officieren in de Verenigde Staten is druk veel te moeilijk om ze te verbieden. Uiteindelijk, vorige week waargenomen ze kankerverwekkende stoffen in de e-sigaretten. Ze vonden twee substancesone is nitrosamines, kankerverwekkende stof ontdekt in typische sigaretten, en sommige digitale vloeistof diethyleenglycol, de giftige component in antivries. De regering zelfs verboden sommige invoer van e-sigaret artikelen. (Onderzoek op mijn website over e-sigaretten.)

Van het programma de informatie opgepikt en de media was de inhoud aan te kondigen hoe gevaarlijk de nieuwe digitale gadgets zijn. Alle personen informatie rapporten waren verkeerd en bevooroordeeld en bleek mij dat veel mensen in de mainstream media niet de middelen om kritisch te voelen. Ik hoorde na een TV journalist zeggen dat burgerjournalistiek niet goed was te wijten aan het feit individuen heeft alle info.

Nu Id graag mainstream media een aantal kosteloze significant overweegt tips te geven niet te testen. Het gaat niet alleen over het controleren van de informatie, een tien-yr-vorige kan lezen door middel van een federaal rapport overheid en maken informatie uit itim praten over superieure leeftijd ouderwets denken.

Hoe te denken

Neem aan van wellness-behandeling. Wat is het om te beginnen met punt dat in je opkomt? Ik stel me voor inkomsten. Vanwege het feit of we weggaan geld uit elkaar, kan ik u de oplossing voor het Amerikaanse wellness zorg techniek in een bepaalde zin: onbegrensd, geheel dekking, VIP PPO universele wellness zorg voor elke Amerikaanse burger en inwoner. Maar we weten uit ervaring dat het werken een andere persoon hebben om uit vork voor dit duur te staan. Dus als we praten over gezondheidszorg of gemeenschappelijke welzijn behandeling we cant noem contanten en behouden praten. In een posting over de optie zorg welzijn moet je over geld en doen een groot deel van de vergelijking en contrast.

Het is de exacte met e-sigaretten. Als je spreekt over e-sigaretten als een sigaret roken anders en je niet maken de juiste vergelijking met hun typische tegenhanger, je ofwel deed matig positie als journalist, het plegen van de perfectionist denkfout of u wordt gecompenseerd bevooroordeelde nieuws melden.

E-sigaret vs Typische sigaret

gewone sigaretten bestaan ​​uit veel meer dan 4000 stoffen bij verbranding. En een aantal van deze chemische stoffen kan leiden tot de meeste vormen van kanker en andere gezondheids-en fitness-problemen. Arseen leidt tot de meeste kankers en beschadigt het hart benzeen is verbonden met leukemie en andere vormen van kanker meeste cadmium beschadigt de bloedvaten en nieren formaldehyd meeste kankers nasale sinussen en leukemie en teer, die een mengsel van chemische stoffen veroorzaken, bouwt in de longen en leidt tot ademhalingsproblemen.

De federale regering rapport blootgelegd slechts twee chemische stoffen in e-sigaretten bekend om kanker en de mensen chemische stoffen veroorzaken, hoofd je, was alleen te vinden in sommige merken van elektronische vloeistof . Dit houdt in dat als de elektronische vloeistof wordt geregeld, kunnen we e-sigaretten die niet uitzenden carcinogenen. Geen arseen, benzeen, geen cadmium, geen formaldehyde en geen teer werd waargenomen in e-sigaretten.

En hoe zit het met de gezondheid positieve aspecten voor rokers die de overstap naar e-sigaretten. Piepende ademhaling en andere respiratoire problemen, zo goed als mensen die hoesten roken, verdwijnen maanden net na het overschakelen naar e-sigaretten.

Je moet niet gebruik maken van de goedkoopste argument tegen e-cigarettesthat ze leveren een weg voor de traditionele sigaretten voor jongere of minderjarige personen. Het kan een superieur speculatie, maar het is een speculatie net na alles.

En zelfs als zijn legitieme, lange tijd rokers hebben het geschikt om te wisselen naar aa veel minder gevaarlijk is het roken van sigaretten keuze. Sinds Arent ze de types die de zware sigaret betaalde belastingen en ondersteunde de tabakssector en conditie overheden. Als de overheid zo bezorgd over de gezondheid van rokers, waarom niet gebruiken ze de sigaret belasting te openen een lab te leggen, en de e-sigaretten veiliger, als een substituut van het proberen om zich te ontdoen van het en helpen de grote tabak. Waarom niet ze verbieden de typische sigaretten op de 1e plek?

In Californië de gemiddelde pakje sigaretten kosten ongeveer $ 6 en de belasting is $ 2,37. Als je rookt een pakje per dag, uw kosten voor elke periode van dertig dagen is ongeveer $ honderd en tachtig. Op hetzelfde moment, kan een bron maand van digitale vloeistof voor een roker die in dienst te gaan door slechts een pakje sigaretten per werkdag kosten ongeveer $ 20 (vijftig procent een 30 ml fles). Dus als je rookt een bepaald pak van stamgasten en wijzigen van e-sigaretten, zult u niet alleen het verminderen van de inname van schadelijke stoffen en verbeteringen aan uw gezondheid en conditie, maar ook helpen besparen voldoende dollars vork uit uw mobiele mobiele telefoon, web-en kabel-kosten.

Category: Gezond eten

Comments are closed.