E-sigaretten verbod: FDA waarschuwt van welzijn uitdagingen, NYC, andere staten verbieden e-sigaretten

Een e-sigaretten verbod in New York Metropolis wordt samen met andere staten en steden in de staat. Anders dan New York Town, een e-sigaret verbod is in positie in New Jersey, in Arkansas, in Utah, in Noord-Dakota, en in veel stedelijke gebieden in Californië. In de loop van een New York Gemeentebestuur luisteren naar eerder deze periode van dertig dagen, NYC welzijn commissaris Thomas Farley drong er bij de Raad op aan een verbod te keuren, ‘verklaren de stad kon niet gevaar rollen weer terug de vooruitgang die het heeft opgesteld rijden naar beneden roken vergoedingen , ‘meldde de informatie op 23 december 2013

Op donderdag, de New York Town gemeenteraad ingestemd met de e-sigaretten verbod met een verbijsterende bulk van’ drieënveertig â € ‘8’ en burgemeester Michael Bloomberg wordt voorspeld indicatie de maatregel net voor het verlaten kantoor in een paar dagen.

Net als de meeste staten en sommige steden in Californië, ban van e-sigaretten NYC bevat geen gebruik van de digitale sigaret eenheid in bars, eten plaatsen, parken en andere openbare plaatsen waar het roken van sigaretten verboden is.

Het verbod van e-sigaretten (digitale sigaretten) in verschillende staten en steden is naast een internationale en landelijke waarschuwing over de gezondheid en fitness gevaren Per e-sigaretten. Zelfs terwijl extra wetenschappelijke tests noodzakelijk zijn, de FDA en andere intercontinentale bedrijven hebben ontdekt dat elektronische sigaretten bevatten giftige stoffen en kankerverwekkende stoffen die zeer lange expressie gezondheid en fitness effecten kan leiden.

Volgens een World algehele gezondheid Organization rapport , wetenschappelijke tests van e-sigaretten heeft aangetoond dat ‘de items variëren meestal in de hoeveelheid nicotine en andere chemische stoffen die ze produceren en er is geen manier voor individuen om over te komen wat er werkelijk door het product of de dienst die zij hebben verworven verzonden. ‘

Supporters van New York City’s e-sigaret verbod verklaard dat in aanvulling op de gezondheid en fitness uitkomsten voor elektronische sigaret kopers, er was ook een belangrijk punt over volgend hand damp uitgezonden door e-sigaretten en de werkelijkheid dat de nicotine flesjes, die zijn over het algemeen gezoet, kunnen kinderen verslaafde.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.