Een extra Overgewicht Loss Keuze Remmen Uw lipase-enzym

Gewicht Decline Mogelijkheden Blokkeercircuits lipase-enzym

Pounds reductie kan worden verkregen door het remmen van uw alvleesklier en maag enzymen. Vetten zijn veel moeilijker te verteren in vergelijking met eiwitten en koolhydraten de andere twee voedsel bronnen. Vetten ook de overgrote meerderheid van uw indigestie problemen veroorzaken. Etenswaren echt smaak superieur met een kleine overtollig vet, dat is waarom we innemen zo veel van hen.

Superior en negatieve vetten

Maar, er is een dilemma bepalen van grote vet van no-zo-goede vetten. Zeer vetten zijn vet oplosbare nutriënten dit soort als de natuurlijke vitaminen (A, D, E en K) bovendien beta-caroteen, luteïne en essentiële omega drie en zes omega oliën. Zij voeren belangrijke functies om ons voedzaam handhaven. Niet-zo-goede vetten zijn verzadigde vetten en gedeeltelijk gehydrogeneerde vetten, die het grootste deel van de Amerikaanse dieet bestaat. De concurrentie tussen de fantastische en negatieve vetten laat vrijwel tachtig% van de Amerikaanse bevolking een tekort aan goede vetten. Als een resultaat, is het extra moeilijk om kilo’s verdwijnen.

Enzymen in Uw menselijk lichaam

De alvleesklier maakt tussen een liter en twee liter van de spijsvertering sap voor elke werkdag. Deze spijsverteringssappen bevatten protease, amylase, cellulose, lactase en lipase. Er zijn een heleboel zaken die lijken op uit te zetten als je meer volwassen. 1 is de effectiviteit van uw spijsvertering procedure. Als je ouder wordt je verliest ongeveer dertien% spijsvertering prestaties voor elke 10 jaar. Als je de middelbare leeftijd nadert u ontbrekende veel meer dan de helft van je spijsvertering vermogen. Je eet het erg hetzelfde en cant te ontdoen van vet om de reden dat uw spijsvertering verliest effectiviteit. Dus, welke keuzes heb je voor het gewicht daling?

Weight Decline door remming van lipase

Overgewicht reductie kan worden gerealiseerd door remming van het enzym, lipase , dat verteert het vet u inch Een Orlistat werd gemaakt om de zwaarlijvige druppel pond in te schakelen. Het is een organische remmer van alvleesklier-lipase. Wanneer pancreaslipase wordt geremd, worden vet niet verteerd en worden uitgescheiden. Orlistat heeft een paar kant uitkomsten olieachtige, losgemaakt ontlasting en fecale incontinentie. Een rond de teller keuze, alli, wordt aangeboden tegen 50 procent-taaiheid.

Andere voordelen van de remming van lipase

Studies hebben aangetoond dat patiënten die Orlistat hebben insuline en bloedglucose bedragen verbeterd. Bovendien wordt de C-reactief proteïne (CRP) aanzienlijk verminderd. CRP is een eiwit gesynthetiseerd door de lever. Het kan worden gedetecteerd in uw bloedbaan en is een fantastische indicatie van de zwelling in je lichaam. Orlistat heeft ook een optimistische uitkomst op leptine en adiponectine gevoeligheden. Leptine en adiponectine brengen over je hersenen om je honger te onderdrukken en beheersen van de grootte en de hoeveelheid overtollige vetcellen in je lichaam. Remmende lipase is slechts een chemische voeren die is veilig bevestigd. Remming van het enzym lipase kan u helpen schuur gewicht
consumeren Gedrag

. Opmerking: als u kiest voor een lipaseremmer typisch bij zowat elke eten – het werkt op alle vetten. Het is dus cruciaal dat u uw dag de juiste aanpak. Neem uw grote vet met uit een remmer. Ik beschouw vezel elke ochtend en ik dont gewoon elke oplosbare oliën (vitamine A, E, omega-3, enzovoort.) Nemen op exact hetzelfde moment. Ik wil niet de vezel om te genieten van de superieure oliën. Ik neem mijn uitstekende vetten vier uur later. Dont remmen allebei geweldig vetten en slechte vetten tegelijk. Je zou kunnen verliezen vet door het remmen allemaal vet, maar het is niet de gezonde verschillend. Je hebt het alternatief van wanneer u een lipaseremmers krijgen.

Preserve een praktische dieet regime ga niet overboord op overtollige vetten gezien het feit dat ze eventueel kunnen worden geremd bij zowat elke maaltijd je besluit om overbelasting inzake ongewenste vet. Kantelen van de schaal 1 manier (meer vet of veel meer koolhydraten) kan een algemene nadelige invloed hebben in de hoop om uw totale voedingsprogramma evenwicht. Matiging is een moet als je ernstig over vetreductie.

Mogelijkheden gevolgen hebben

Uw mogelijkheden gevolg in meer buitengewone gevolgen als je ouder wordt. Overmatige inname is ook aangetoond dat ijsberen de komst van degeneratieve aandoeningen gezondheid en veroudering.

Uw Welvaart Professor, Paars OLaughlin

Category: Dieten

Comments are closed.