Een Introcuction de unieke soorten van Enamel

het hele lichaam, is er geen materiaal dat zo sterk als het glazuur dat maakt een tand. Dit is echter niet

Gedurende het hele leven van een persoon tijd, zijn er twee sets van de email dat zal vast te stellen, met de aanvankelijk overige slechts een korte tijd vaste glazuur vastgesteld, meestal aangeduid als kleuter tanden. Zuigeling tanden bestaan ​​uit een vastgesteld van 20 onderscheidende email, met twee hoektanden, vier snijtanden en 4 kiezen krijgen in elke kaak.

Een persoon eeuwige glazuur of volwassene tand, onder meer zaken als een extra twaalf tanden, waardoor het hangen tweeëndertig volwassen emaille. Het gaat om twee honden, 4 snijtanden, vier premolaren, en zes kiezen in elke kaak.

Diverse afdelingen van de Tand

Hoewel zowat elk type tand eventueel blik divers ze allemaal gecompromitteerd drie verschillende secties, de wortel, hals en kroon. De wortel dat gewoonlijk wordt aangeduid als de hoektand, bevindt zich onder het tandvlees en houdt de tand aan de kaak. De kroon, die gewoonlijk wordt aangeduid als het gehele lichaam en is de bron van het wortelkanaal, betekent het deel van de tand die eerder vermeld het tandvlees-lijn. De hals verbindt de twee delen.

Diverse vormen van Enamel

Slechts een van de interessante onderdelen over menselijke tand is dat elke verschillende soort, die tand gaat, zoals de molair en honden, worden gebruik gemaakt van voor unieke toepassingen.

Zo snijtanden het zijn gemaakt voor het hakken, met een ongelooflijk scherpe rand en gepositioneerd aan de voorkant van de mond . Er zijn vier volwassen snijtanden geïdentificeerd in een menselijke mond, met twee op beide even kaak. De snijtanden die in de beste kaak zijn vaak groter en sterker, zo goed als een verblijf in een iets verschillende hoek dan het verminderen kaak. De wortel van de snijtand is ook drastisch uniek dan andere tanden, dat is voorzien van een eenzame ronder wortel. Toen ze in eerste instantie zijn gemaakt, snijtanden hebben echt drie scherpe punten op de toonaangevende, maar rond de tijd, deze vaak gebruikt beneden.

Molars , aan de andere kant, zijn ontworpen voor slijpen en het afbreken van voedingsmiddelen, met een ongelooflijk grote en relatief vlakke oppervlakte locatie wanneer in vergelijking met een snijtand of hoektand. De kiezen zijn geplaatst in de achterkant van de kaak, met een paar kiezen op elke afzonderlijke facet van de kaak, een geheel twaalf kiezen.

Wanneer de kiezen aanzienlijk vlakker en groter dan de andere tanden Het oppervlak is in wezen gemaakt van vele factoren, welke werkwijze voedingsmiddelen helpen. De kiezen in de bloei kaak hebben 5 Gegevens, hoewel mensen in de bodem hebben slechts vier, maar ook delen een gelijkwaardige plein en boxy glimp wanneer in tegenstelling tot andere emaille.

In tegenstelling tot de andere tand, de wortel van de mol is in feite vertakt, met de top kiezen meestal om een ​​paar wortel takken en de onderste twee.

hoektand , liggen besturen van de snijtanden en zijn lichamelijk krachtiger en veel groter. Het lichaam van de hoektand is extra cirkelvormig en stijgt naar een plaats boven de andere tand in de mond. Naast het bezitten van een grote kroon, de wortel op dezelfde manier gevormd dat een snijtand maar langer en breder, waardoor een zichtbaar effect waarbij het aan de kaak.

Zoals de snijtanden, de hond glazuur in de bloei kaak zijn de twee langere en meer substantiële dan de andere glazuur. Daarnaast worden ze ook geplaatst een beetje verder meer terug dan de onderste hoektanden, die kunnen helpen geven een fantastische hoek voor tearing voedsel.

Het begeleiden van de hoektanden, de Bicuspid , waarvan er 4 in elke kaak en twee achter elke individuele hond.

Hoe Emaille Vaststellen

Alle door menselijke vooruitgang, zal de lichaamsbouw echt maakt u twee verschillende gebitten, vaak aangeduid als melktanden en volwassen tanden. Bij de zuigeling tanden of tijdelijke tanden, zij in feite ontwikkeld te worden geschoven als de volwassen tand verwerven. Met slechts twintig melktand, zijn er eigenlijk 12 veel minder glazuur dan wil op de lange termijn te ontwikkelen met de volwassenheid.

Hoewel er zijn wat verschillen, kleintje emaille doen oogopslag heel erg lijken op volwassen email, met kiezen, snijtanden en hoektanden steeds bestaat in dit 1 gebit op korte termijn en het is zelfs nu een fantastisch concept om de echtgenoot en kinderen tandarts werkplek te bezoeken. Echter, het glazuur zelf zijn natuurlijk kleinere. Bijvoorbeeld, waar een volwassen kies vier of 5 unieke punten, respectievelijk op de bodem en prime kaak, de niet blijvende kiezen hebben over het algemeen minder details.

Category: Supplementen

Comments are closed.