Eenvoudige snurken Cures

Liquor en het gebruik van tabak even verhogen uw kansen van het snurken. Het gebruik van tabak ontvlamt je keel, de productie ervan op te zwellen, hoewel alcoholische dranken ontspant de spieren. Voeden op een substantiële eten voordat bed kan plaatsen druk op het middenrif, die zou voortvloeien in snurken. Omdat obesitas brengt cruciale organen deze soorten als de longen hieronder extra kracht, het vergroten van de kans dat je snurkt.

invoegen eucalyptus olie op je kussen of het gebruik van een luchtbevochtiger in de plaats waar je slaapt kan een duidelijke neus te helpen en snurken te verminderen, stelt de BBC website. Het veranderen van slaaphouding zodat je slaapt op je zij en het verhogen van je kussen kan beide even productief oplossingen. Een nieuwe oplossing is het stikken van een balletje in de achterkant van uw kleding slaap dit helpt voorkomen dat u slapen op je rug weer, waardoor de kans op snurken verbetert.

Als uw snurken is luid en storend om het niveau kom je moe de volgende dag, moet je natuurlijk de tips van een snooze expert vragen. Snurken kan een symptoom van een aantal snooze ziekten, obstructieve slaapapneu het verkrijgen van de meest typische zijn. Mensen vandaag die snurken lopen ook een verhoogd risico op het lijden aan coronaire hartziekte, volgens AASM.

Category: Dieten

Comments are closed.