Eenvoudige Zits Property Solutions – ooit geprobeerd met behulp Honing voor acne?

Als we willen voor acne thuis oplossingen, laten we houden in intellect wat sommige van de resultaten in voor puistjes zijn, dit soort als:

 • eten en veel zetmeelrijke maaltijden
 • te veel suiker in onze voeding plan
 • wordt constipatie
 • vette voedingsmiddelen
 • vet haar
 • etc.
 • Soms net te beseffen wat de oorzaak zits kan ons helpen komen over een groot huis oplossing voor acne.

  Maar dan zijn er voorwaarden waar Absoluut ziet er niets te bedienen op de huid, de plek waar je elke individuele dieet programma hebben geprobeerd die er is om uit te proberen om de acne te genezen van binnen van buiten, of misschien zelfs geprobeerd alle soorten drugs en huidverzorging merchandise de medische professionals hebben geadviseerd, en je zelfs nu hebben pijnlijke en lelijke acne littekens.

  Voor al die mannen en vrouwen, het is niet ongehoord om te zien een aantal van de meest eenvoudige acne woonplaats remedies uit te voeren van de beste, dit soort als de honing voor acne te genezen.

  Dit is een eenvoudige, hoewel het een beetje rommelig behandeling eigenschap kan zijn!

  Hoe wordt honing gebruiken om uw deal met voor acne :.

  1. Gebruik de natuurlijke en biologische honderd% ruwe honing – gebruik niet verwerkt honing als het ontbreekt een aantal kritische elementen
  2. Als je zits liever verschrikkelijke , combineren een paar theelepel kaneel in de honing
  3. Giet ongeveer een half kopje honing in een kom en roer behoren. Dit maakt het extra relevant te maken.
  4. ( Het beste is om de honing vertrekken op uw ervaring meteen ) … als je het kan staan! !) Dan gewoon gebruik maken van de honing masker voor ongeveer vijftig procent een uur reinig het weer af.
  5. Gewoon leg een handdoek boven je kussen als je van plan bent om te sluimeren met het op, als het plakkerig wordt, en als de honing druipt, likken, honing is goed voor alles binnenkant van en dat wil repareren! 🙂
  6. Implementeren van de honing om uw deal met met uw vingers of met een watje.
  7. Zodra je wast de honing af, gewoon gewoon wassen en toon uw huid als standaard. Als je make-up gebruiken, gebruik zo veel van een volledig natuurlijke of organische en natuurlijke make-up als je kunt
  8. Honey

  voor acne is gekend om het werk te doen voor tal van -. Maar Het is een acne Eigendom te genezen, zodat er geen garandeert. Het zal alleen nooit beschadigen om te controleren het en voor sommige vrouwen honing voor puistjes was een redder in nood!

  Enkele andere Puistjes Residence Cures dat nogal grote werken zijn:

 • Baking Soda Plakken voor Zits – Maak een pasta van zuiveringszout en H2O, implementeren om poriën en de huid en in staat stellen het droog reinig vervolgens helemaal opnieuw en dep ze droog af. Toon zoals gebruikelijk
 • stomen uw acne – hier wordt vermeld is een zeer eenvoudige manier om stoom uw zits en het openstellen van de poriën op je gezicht te voren van u gebruikt elke vorm van toner huid en olie.
 • 1) een zinderende STOMENDE waterkoker op een stoel
 • 2) wrap een zware deken of plaat boven je hoofd en leg het over de stoel, zodat de stoom wordt gevangen in
 • 3) BE Grondige dat uw ontmoeting is niet recht over de theepot als je weg kan Smelt je huid!
 • 4) Neem de dampende zo uitgebreid als je kan en dan toon als normaal

 • Tandpasta

  voor zits is een verder uitstekende puistjes huishouden oplossing die meerdere gebruik hebben gemaakt van met groot succes. Zorg ervoor dat u een tandpasta en geen gel, en alleen de pasta direct aan de acne littekens of puistjes benutten. De tandpasta droogt ze op en soms de acne littekens gewoon verdwijnen!

 • Ik weet dat er mogelijk enige andere grote zits geneest je kunt doen in de residentie, en als je een leuk een bijzonder zorg ervoor dat je naar kosteloze voelen om het te delen!

  In dit artikel is een uitstekende acne huismiddeltjes webpagina met veel meer kuren dit soort als yoghurt en havermout pasta of aloë vera ….

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.