Eet Veel meer Appels: tien Welzijn Toegevoegd voordelen van Apples

Welzijn Voordelen van Apples

Een appel per dag houdt de zorgverlener weg! Wie kwam er met dat gezegde niet een grapje maakte. Appels zijn verpakt met een retailer woning van natuurlijke vitaminen en voeding, die uw immuunsysteem proces kan verrijken en af ​​te weren voorwaarden dat betekent dat uw bezoeken aan de huisarts wordt aanzienlijk minimaliseren naar beneden! Appels komen in diverse variëteiten, de meest typische van te nemen waarin de Granny Smith, Crimson Heerlijk, Golden Verrukkelijke en de McIntosh Apple. Appels hebben een duidelijke geur rooskleurig omdat ze behoren tot de roos echtgenoot en kinderen van planten, Rosaceae.

Voedingsstoffen Waargenomen in Appels

Omdat appel is een vrucht, het zit vol met veel voedingswaarde vitaminen en mineralen die leiden tot een evenwichtig immuunsysteem. Appels bestaan ​​uit tal van anti-oxidanten, zoals flavonoïden en polyfenolen, die handig zijn in het lichaam voor de bewaking van het naar tal van giftige stoffen en-ziekte met ziektekiemen. Het is een uitstekend aanbod van B-complex vitamines ter illustratie

a) Thiamine: voor het behoud van gezonde psychologische en cardiovasculaire presterende,

b) riboflavine: voor vitaliteit productie en het onderhoud van een sterk immuunsysteem procedure en

c) Pyridoxine:. nuttig zijn bij de behandeling van hart-en vaatziekten, toevallen, diabetes problemen

p Het is aan anti-oxidanten zoals vitamine C, die zal helpen beschermen het lichaam leveren het immuniteit tegen destructieve micro-organismen en virussen, en beta-caroteen dat anti-meeste vormen van kanker en anti-cholesterol eigenschappen heeft geladen.

De belangrijkste mineralen die in appels zijn:

a) Kalium: dat de slechte gevolgen van natrium voorkomt in het systeem en helpt omgaan met bloed spanning,

b) Calcium: van essentieel belang voor robuuste botten en tanden, en

c) Fosfor: van cruciaal belang voor cel beterende hand, hormonale stabiliteit en eiwit ontwikkeling. Het is ook zeer rijk aan voedingsvezels genoemd pectine, dat helpt bij het verbranden van vetten en bevordert standaard stoelgang.

algehele gezondheid beloningen van Apples

het welzijn toegevoegde voordelen van appels betrekken

een. Anti-meeste vormen van kanker. Een appel per dag of twee heeft krachtige anti-kanker capaciteiten die het hele lichaam te beschermen tegen die mensen lifestyle-zuigen kanker . Door vast te houden op de meeste vormen van kanker leidt tot stoffen die wellicht kunnen worden gevonden in de dikke darm, de voedingsvezels die in appels verdedigen de slijmvliezen in de dikke darm van publiciteit aan giftige stoffen en giftige chemische stof. Apple peelings zijn ook erg gezond en er misschien wel de meeste vormen van kanker-blokkerende stoffen in ze gewoon. Onderzoek blijkt dat de belangrijkste verbindingen ontdekt in roze heerlijke appel schillen vechten verdere groei van kankercellen in de longen, dikke darm meeste vormen van kanker en borstkanker meeste vormen van kanker. Dus volgende keer dat u wilt die mensen schillen gooien in de vuilnis, het gevoel van de gezonde prijs in hen.

. Wellness voordelen van appels twee:. Anti-cholesterol Appels zijn rijk aan oplosbare vezels genoemd pectine die perken cholesterol graden kunt inschakelen in het menselijk lichaam. De vezel doet dit door ondersteuning van de absorptie van LDL cholesterol. LDL, ook beschouwd als low-density lipoprotein, is de slechte vorm van cholesterol-de schurk die slagaders klompen en culmineert cardiovasculaire ziekte. Wat helpt verminderen deze negatieve cholesterol is het fantastisch cholesterol, HDL-substantiële-density lipoprotein, die LDL overspoelt en transporteert het naar de lever te worden uitgeroeid. Nemen in appels draagt ​​bij aan de vernietiging van slechte cholesterol, het creëren van grote cholesterol in het bloed, en de belangrijkste op een totaal gezond hart.

3. Verhoogt Immuniteit. Appels zijn een van het levensmiddel dat de immuniteit te versterken, omdat zij een aanzienlijke hoeveelheid anti-oxidanten achtige en natuurlijke vitaminen, zoals vitamine C en beta-caroteen. Vitamine C is zeer kritisch in het menselijk lichaam voor de opbouw van de bodys zuivere bescherming tegen onveilige stoffen zoals-stoornis creëren germs.The oplosbare vezel in appels kan ook toename immuniteit omdat het anti-inflammatoire eigenschappen die ondersteuning transformeren pro-inflammatoire gratis radicalen in therapeutische anti-inflammatoire cellen en deze veranderde cellen helpen battle off coronaire hartkwaal en diabetes, die enkele van de inflammatoire factoren die van invloed geselecteerde menselijk lichaam organen.


vier. Verbetering van elektriciteit Brain. Wist je dat appels bestaan ​​van Boron, een krachtige mineraal dat wordt waargenomen in fruit en noten? Gezien het feit dat het bekend is hebben een invloed op het zenuwstelsel elektrische activiteit van de geest, wordt het erkend als een grote denkkracht voedsel. Het stimuleert hersencellen ondersteunen bij de bescherming van gezonde goed presterende zenuwcellen. Een paar appels misschien geef je de winst van 1 milligram van boor, dat is een aanzienlijk bedrag voor productieve werking van je geest cellen, zal u helpen alert te blijven en verbetert hersenen energie. Gooi in schone appelschijfjes met een paar gezondere noten en waarderen een gezonde hersen-verbeterende snack.

vijf. Welzijn positieve aspecten van appels:. Vermijden Alzheimers van Alzheimer is een ziekte die de hersenen is de meest populaire vorm van dementie. Het voert onomkeerbare schade aan zenuwcellen in de hersenen boven naar geheugenstoornis en vermindering van de intellectuele capaciteiten. Een belangrijke flavonoïde ontdekt in appels, quercetine, zou helpen beschermen de hersencellen tegen oxidatie schade veroorzaakt door vrije radicalen, zou dat ernstige hersen ongevallen veroorzaken en leiden tot Alzheimer. Beta-amyloïde is een vezelig eiwit dat gestaag ophoopt in de geest weefsels van mensen die lijden aan Alzheimer. Onderzoek blijkt dat appelsap daadwerkelijk kan interfereren met de productie van deze schadelijke eiwit, het begin van deze vorm van dementie dus belemmeren. Voeden met op zijn minst twee appels per dag kan onderaan de risico’s van het verkrijgen van Alzheimer te verminderen.

6. Wellness voordelen van appels:. Afwenden Astma bronchiale Phytochemicals en polyfenolen-chemische stoffen die gezonder cellen kunnen beschermen tegen schade, die in appels hebben helende huizen die staat bij het terugvinden van astma, respiratoire complicaties en de algemene werking van de longen. Zij kunnen ook hulp daling ontstoken luchtwegen te schakelen. Analyse exposities die jonge kinderen die gegeten appelsap verminderd vaak de gevaren van het worstelen van astma-aanvallen en een piepende ademhaling problemen als in vergelijking met personen die zelden gegeten appelsap. In onderscheid, met volle appels niet lijken te zijn van enig voordeel te zijn voor piepende ademhaling en astmatische kleine kinderen

zeven Welzijn voordelen van appels:.. Een voedzaam hart . zijn eten van appels aangetoond heeft zeer gezond voor het hart als ze anti-inflammatoire huizen die hulp herstellen de ontstoken slagader partities bevatten. De fotochemische, quercetine helpt ook voorkomen dat bloedstolsels. Appels hebben anti-cholesterol huizen die hulp elimineren de gele vette plaque die de slagaders klompen en de bestrijding van de slechte cholesterol die vasthouden aan de slagaders en afwending recht bloedcirculatie door middel van het hart. Gooi een handvol verse nieuwe appelschijfjes om uw gezonde fruitsalade voor een heerlijke verminderen in uw cholesterol concentraties.

acht. Welzijn voordelen van appels:. Lichaamsgewicht Reduction Appels bevatten echt minimaal energie en hebben helemaal geen verzadigd vet of cholesterol, in punt, een persoon middelgrote appel bevat slechts ongeveer tachtig calorieën. De calorieën die in het afbreken van de vezels uit de appels zijn meer dan de werkelijke hoeveelheid geld van energie in appels. Dit betekent meestal dat de calorieën in appelen bieden elektrische energie in het helpen breken de appelvezel en dus te gebruik gemaakt van met geen eindigen steeds omgezet naar vetten en opgeslagen in je lichaam. De overvloedige voedingsvezels in appels kan ook helpen verminderen overgewicht. Hoe? De vezel houdt je compleet te voelen voor een langere tijd, zodat u eventueel houd je hoofd weg van etenswaren. Appels bevatten ook een laag natriumgehalte wat belangrijk is in het lichaamsgewicht beheer omdat het nemen van maaltijden een stuk minder in natrium zal helpen beschermen tegen water vet. Minimal natrium zal helpen verdrijven H2O uit het gehele lichaam, primair om kortstondige gewichtsverlies. Dus, toekomstige tijd je echt het gevoel dat het verkrijgen van een snack, waarom niet beslag leggen op de fruitschaal en crunch op een paar appels

negen Gezondheid en fitness winsten van appels:?. Diabetes. Een meer een single van de gezondheid en fitness voordelen van appels is dat het zal bijdragen aan de bestrijding off-vrije zuurstofradicalen die echt diabetes veroorzaken. De anti-oxidanten, ook erkend als chemische stoffen die destructieve zuurstof vrije radicalen, in appels hulp in het uitroeien van de cel-schadelijke vrije radicalen die veeg uit voedzame cellen te neutraliseren. Het hoog oplosbare vezels, pectine in appels mogelijk het beheer bloedsuikerspiegel in het systeem dient om de suiker in de bloedstroom met een trage snelheid. Extra, de oplosbare vezel heeft anti-inflammatoire eigenschappen die zuurstof vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor ontstekingen, veranderen in anti-inflammatoire cellen die goed kunnen verlichten en mannen en vrouwen te helpen met diabetes problemen vorm II creëren immuniteit tegen besmettelijke omstandigheden.

tien. Algehele gezondheid voordelen van appels:. Vergemakkelijkt de spijsvertering De vezel in appels zou ook het prikkelbare darm syndroom te verlichten bij sommige mensen. De wijdverspreide indicaties prikkelbare darm syndroom diarree, opgeblazen gevoel en constipatie. Deze kunnen worden gedwarsboomd door het nemen van voedingsmiddelen aan vezels geladen. Appels zijn welvarend in voedingsvezels, en deze vezels helpt bij het blokkeren van constipatie door verweking kruk van water uit de darmen daardoor vergemakkelijkt darm acties. Appels ook helpen bij het vertragen van diarree door het opzuigen van extra water uit de ontlasting.

Gezondheid Voordelen van Apples

p Er zijn een heleboel veel meer gezondheid en fitheid van appels, maar de prime 10 beloningen zijn hierboven beschreven. Probeer een appel per werkdag houdt de medische professional afwezig herinneren. Deze gezondheid en fitness voordelen van appels zijn bewezen door verschillende wetenschappelijke rapporten.

Category: Dieten

Comments are closed.