Eet veel minder, gaan veel meer: ​​De grote, dikke echte waarheid over gewichtsreductie

Fat daling is echt simpel als je het hard aan te pakken aan de principes. Het is allemaal rekenen: je hebt minder calorieën dan je lichaam verbrandt verbruikt. Maar dat zal niet betekenen het is heel eenvoudig! Maken van een poging om overgewicht, speciaal mensen ‘laatste handvol kilo’, elimineren kan eruit zien als een zware strijd, maar als je minder calorieën eet dan je verbrandt, zal u zich te ontdoen van vet te krijgen.

Als een moderne samenleving zijn we geobsedeerd door overtollig gewicht te verliezen, zoals blijkt uit de overvloed van boeken, televisie set programma’s en websites over ponden reductie. Een aantal van ons, ikzelf geïntegreerd, hebben een fortuin geïnvesteerd op een fitnesscentrum lidmaatschap hebben we niet gebruikt. En wie heeft niet geprobeerd met behulp van 1 van individuen krankzinnig trend dieet plannen? We willen allemaal £ 10 werpen. in een 7 dagen, maar het wordt echt tijd dat we merken dat als het lijkt ook uitstekend om waar te zijn, is het naar alle waarschijnlijkheid is.

De details

 • De klinische gemeenschap zeggen dat een 1-2 pond lichaamsgewicht daling voor elke 7 dagen is gezond.
 • De raadzaam calorie-inname is 2000 kcal / dag voor meisjes en 2500 kcal / werkdag voor mannen, maar meer volwassen en extra sedentaire . individuen zullen moeten minder vitaliteit

 • krijgen om een ​​pond te verminderen in een 7 dagen, moet je 3500 energie minder dan je wegsmelten eet – dit duidt op een 500 calorie-reductie voor elke dag (op regelmatige ) in tegenstelling tot de eerder genoemde cijfers
 • Deze calorie-reductie kan worden opgesplitst waarbij het eten plan en training -. voor gelegenheid u zou kunnen lopen voor ongeveer vijfenveertig minuten bij three.5 mijl / uur en smelt weg rondom 250 calorieën, en vervolgens gekapt uw ​​elektrische energie-inname met 250 energie onder de aanbevolen fase, in totaal vijfhonderd energie voor elke dag.

Eet veel minder

Voeden op een stuk minder is vaak het moeilijkste element van een overgewicht daling programma. Je hoeft niet aan een ieder calorie tot succes in dit onderdeel van uw gewichtsverlies programma te realiseren afhankelijk zijn. Gewoon eens een gemeenschappelijk idee van hoe een groot aantal calorieën in uw essentiële maaltijden, en proberen om het aan de voorgestelde mate houden. Als je kijkt naar de etiketten op de voedingsmiddelen je in en kook recepten die kleine calorieën hebben, zal je onvermijdelijk een uitstekende strategie van de energie vast te stellen in uw levensmiddel met uit het bezit te hangen.

 • Banaan (een substantiële) – 135 energie
 • Chips (1 portie – een oz / 28 g) – 139 energie
 • Gebraden kip, geen huid (een portie – 1 cup / 140 g) – 234 calorieën
 • Eten items is normaal gesproken verbonden met emoties, dus angst kan rechtstreeks aan het voeden op veel te veel calorieën. In te kopen om te zetten in meer gezond is het essentieel bewust van wat je echt tijdrovend te zijn, maar ook veel positiever over op uw eigen en uw alternatieven te zijn.

  Hieronder staan ​​een aantal aanbevelingen die ik ontdekte nuttig in mijn hebben gewichtsvermindering reis:

  1. . Eet gezond 80% van de tijd, maar stellen u enkele vrijheid de andere twintig% van de tijd. Niet ontnemen je zelf zal ondersteunen om echt het gevoel dat je niet op een dieet – potentieel te nemen aan gezond op weekdagen en dan verwen jezelf een beetje in het weekend. Zal geen voedingsmiddel taboe te maken, om de reden dat dit zou kunnen maken je wilt dat ze zelfs extra. Het belangrijkste is – echt maak je geen zorgen! Als u probeert om een ​​donut te eten, dat is niet van plan om de totale werkdag betekenen is een genereren uit en kunt u proberen om een ​​bord friet en een pint ijs te eten. Accepteer dat het echt goed is om elk individu nu en dan verwennen -. Je hoeft alleen te overwegen om te consumeren een beetje veel minder voor de rest van de dag (of de volgende dag) om het goed te maken

  Shift meer

  p Er zijn twee primaire vormen van oefenen: taaiheid onderwijs en cardiovasculaire oefening. Elke oefening is zeer goed, maar als wat je wilt is gewoon om het pond te verliezen., Dan cardiovasculaire oefening is het detail voor u. Dit betekent hardlopen, fietsen en wandelen – fysieke oefeningen die echt je bloed pompen. Deze workout routines zal niet de bouw van een veel spiermassa – ze gewoon in staat je lichaam te verbranden energie (calorieën). Energie scholing – zoals het heffen van gewichten – is gemaakt voor het creëren en spieren aanspannen. Spier weegt meer dan overtollig vet, maar het verbrandt ook extra calorieën. Als gevolg daarvan, als je veel meer spiermassa vast te stellen, dan zul je verbrandt veel meer energie, zelfs wanneer u op ontspanning. Lichaamsbeweging (in welke vorm) is ook bewezen om hulp uw eetlust onderdrukken. Ik denk dat een duurzame daling pond bereiden bestaat uit elke cardio-en krachttraining onderwijs.

  Calorie branden voor elke oefening berust op vooral op uw overgewicht, maar hier worden vermeld zijn een aantal gemiddelden voor een uur werk voor een £ 160 individuele (voor aanvullende gegevens, zie de Mayo Clinic website webpagina)

 • Aerobics, superieure invloed – 500 energie / uur
 • Golfen, het uitvoeren clubs – 325 energie / uur
 • Wandelen, three.5 mph – 275 energie / uur
 • Als je toevallig ‘workout-fobisch’ zoals heel wat mensen zijn te zijn, dan zul je nodig hebt om benaderingen te ontdekken om de training veel meer in het oog springende aan jou. Het creëren workout onderdeel van uw dag-tot-dag het dagelijks leven is het van vitaal belang voor de verwezenlijking van dit. Niet alle van ons kan gaan naar de gezondheid en fitness centrum of elke dag doen klassieke werk uit, dus moeten we andere manieren om verbranden deze calorieën te ontdekken. De manier waarop je elke dag punten Veranderen is een fantastische manier om succesvol te zijn als je rijdt om de functie, kan u kijken op gaan wandelen of fietsen, of zelfs parkeren op het verre halte van de parkeerplaats goede deal als je genieten van video-games, proberen sommige Nintendo Wii of Kinect voor de Xbox 360 video games. Nog een andere geweldige begrip probeert een nieuwe oefening die je aannemen dat u zult genieten van – zoals het lidmaatschap van een wijk atletiek competitie, het behalen van je goede vrienden naast elkaar te gaan wandelen, of zelfs opstaan ​​tuinieren. Elk beetje teveel oefening telt, dus opstaan ​​van de bank af en krijg overbrengen.

  Brengen het allemaal met elkaar

  Dus, weet je nu de fundamenten en je hebt een aantal nuttige tips over hoe om te proberen om minder te eten en hoe je een veel meer over te dragen, maar er zijn een aantal meer strategieën die u zal toelaten om te gedijen.

  1. Opgericht een haalbaar doel met een deadline. Als u wilt pond te verminderen., Dan voornemen om een ​​merendeel van 1-2 werpen pond per 7 dagen. U kunt ook doelen in omstandigheden van basisgezondheidszorg, duim dicht bij de taille / bovenlichaam / benen, of alleen de hoeveelheid gelegenheden kunt oefenen voor elke 7 dagen. Kies een doel dat werkt voor u, en wees goed over het verwezenlijken.
  2. Je weegt op zijn minst na een 7 dagen. Dit is een eenvoudige manier om bij te houden van van, ongeacht het al dan niet wat je doet voor gewichtsverlies functioneert behouden. Als je vet omhoog gaat of niet zou gaan zitten voor een aantal weken, die ingaat dan heb je bijna zeker aan uw dieet regime of sporten regime tweaken.
  3. Heb plezier! Echt niet het ook echt serieus anders zal je probleem behoud van uw nieuwe levensstijl.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.