Effect van Nee Algehele zorgverzekering Protection

Wellness verzekeringen of gebrek aan algemene zorgverzekering bepaalt de toegang van een individu om medische behandeling. Personen die niet verzekerd worden niet aangeboden precies dezelfde variëren van welzijn-behandeling bedrijven als degenen die, volgens een ‘Journal of Health Care Management’ artikel. Hoewel deze rantsoenering van de diensten heeft een korte-termijn voordeel voor de onverzekerden, in dat zij niet zullen ontwikkelen tot klinische geld verschuldigd, in de uitgestrekte bedienen kan een impact hebben op hun gezondheid negatief hebben. In gemeenschappen waarin het aandeel onverzekerden burgers laag is, kan dit welzijn bedrijf rantsoenering minimaal effect te hebben. In gebieden waar heel wat mensen vandaag onverzekerd zijn, niettemin, diensten aan alle klanten kunnen worden verminderd. Gezien het feit dat ziekenhuizen zorg moet dragen voor alle patiënten, ongeacht hun potentieel om terug te betalen en ziekenhuizen moeten winsten in aankoop te lopen, kan een aanzienlijk deel van de onverzekerden kopers een kliniek om oplossingen in het hele bord te verminderen stroom te voorzien.

Onverzekerde mensen kunnen misschien overwegen om hun individuele gezondheid en fitness zorg te leggen om uit de buurt van kosten ze weten dat ze zich niet kunnen veroorloven om te betalen voor te houden. Volgens het ‘Journal of Healthcare Management,’ mensen zonder dekking zijn aanzienlijk veel meer waarschijnlijk te vertragen proberen om medische zorg, veel minder waarschijnlijk te vullen voorschriften, en slechts 50 procent als de meeste kans om door te volgen op behandelingsmethode te krijgen. Onverzekerden zijn veel minder waarschijnlijk interactie hebben preventieve welzijn behandeling en vroegtijdige ontdekking is niet mogelijk. Chronische wellness situaties dit soort als diabetische problemen en hartkwaal worden niet behandeld als voortdurend te midden van de onverzekerden. Onverzekerde mensen zijn geneigd om hun medicijnen niet gebruiken zoals aangegeven, het overslaan van geneesmiddelen op recept stretching ze uit zodat ze definitief langere. Onverzekerden met echt ernstige aandoeningen zijn huiverig om te zoeken voor de behandeling tot uiteindelijk de tekenen of symptomen zijn superieur.

Gezien het feit dat de onverzekerden niet preventie providers zo vaak als individuen die verzekering hebben, konden hun kwaal een stuk een stuk kritischer zijn wanneer ze gaan voor hulp. Uiteindelijk zou dit de waarde beter dan wanneer ze waren gegaan voor hulp eerder te maken. Sommige kleine-winst mensen hopen te wachten op professionele medische behandeling wanneer zij de leeftijd van 65 bereiken en om te zetten in die geschikt zijn voor Medicare. Volgens de ‘westerse Journal of Drugs’, ‘In vrijwel alle omstandigheden, de onverzekerden beschreven dat zij zochten behandeling alleen als ze hadden hardnekkige indicatoren die bemoeid met hun dagelijks leven. Gebrek aan liquide middelen was de belangrijkste verklaring gepresenteerd voor niet op zoek naar goed zijn behandeling, en de respondenten vaak beschreven ervaring uitzonderlijk ziek vooraf zij zochten zorg. ‘

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.