Effecten van slaaptekort op Welzijn

The Unholy beroving van Sleep

Slumber ontbering is geen lachertje. Goed, niet tenzij natuurlijk youve gedaan voor 24 uur aan een stuk, en hebben nu bereikt de uitzinnige podium de plaats oncontroleerbare gegiechel transpireren om geen individuele motief. Onder de norm, niet-universitaire gelegenheid aangesloten situatie, snooze ontbering vindt plaats wanneer je menselijk lichaam niet het juiste volume van ontspanning te krijgen. Voor volwassenen, moeten deze aan over 7-9 uur voor elke avond. Kinderen kunnen eventueel afwijken, maar zal vaak extra slaap dan volwassenen nodig hebben. Wanneer dit quotum niet wordt voldaan, het menselijk lichaam gooit een reeks driftbuien, zodat je het weet wordt beledigd. En, wilt u niet uw lichaamsbouw zien wanneer haar verontwaardigd.

Het is haalbaar, dat hoef je niet eens beseffen dat youre beroofd van slaap te wijten aan het feit dat het heeft ontwikkeld tot deze soorten een standaard deel van uw levensstijl . Gebrek aan rust kan invloed hebben op humeur, prestaties en welzijn. Als youve erkend wijzigingen in een van deze plekken, kan dit te wijten zijn aan ontbering snooze.

Mood Aanpassingen

Ten slotte is de echte waarheid naar buiten komen. Uw echtgenoot en kinderen geeft toe dat zij hebben vermeden je als je thuis komt van het werk doen om de reden dat theyre bang. En nu, voel je je als een eikel. Een tekort aan slaap maakt mensen onaangenaam om rond. Prikkelbaarheid, gebrek aan motivatie, stress en angst, en melancholie zijn allemaal symptomen van rust ontbering. Vergeet niet uw laatste mood swing. Was het bijna zoiets als de achtervolgende:

 • (Screams) Wie nog het freaking badkamer bril omhoog? Im waarschijnlijk ruk je kop eraf. – Prikkelbaarheid
 • De toiletbril resterende nog eenmaal verworven. Ik moet echt schreeuwen tegen iemand, maar Im ook wordt geleegd. (Yawns) – Gebrek aan vastberadenheid

 • Iemand nog steeds de zetel links weer. Ik weet dat ze het met opzet deed. Ze willen dat ik te vallen in de commode. Ze willen mijn kont te krijgen allemaal doorweekt. – Angst
 • (Snikken) Oh mijn God! De wc-bril is nog maar eens. En, ik vergat te kiezen op wat melk uit de winkel. Ik wilde granen voor het ontbijt morgen. Im deze soorten een verliezer. -. Depressie
 • Als u te maken met deze aanwijzingen, je wilt veel meer slaap krijgen vlak voordat een individu verplicht u tot een gekke asiel

  Algemeen prestaties

  Slumber ontbering beïnvloedt de manier krijg je spullen voltooid. Het zal moeilijker worden om zich te concentreren, te reageren, probeer te onthouden, of ambulate. In het algemeen, youll doen alsof iedereen die dronken is. Elke dag verantwoordelijkheden zal verschijnen veel meer moeilijk te bereiken zijn. Zelfs rijden bewijzen zou veel te lastig. Afhankelijk van je werk, kan slaaptekort u plaatsen op bedreiging. En, wil je echt wilt uitleggen aan je celgenoten dat u verkregen gearresteerd voor slaperig rijden? Kies nota van de achtervolgende lijst van indicaties, zodat youre niet in gevaar van het draaien te iemands gevangenis vrouw te worden.

 • Gebrek aan concentratie
 • Focus tekorten
 • Verlaagde waakzaamheid
 • Langere reactietijden
 • Snel afgeleid
 • Gebrek aan vermogen
 • Uitputting
 • Onrust
 • Geen coördinatie
 • Onvoldoende keuzes
 • Greater glitches
 • Vergeetachtigheid li

  Als u ontdekken dat mensen vandaag zijn voortdurend nadert u te informeren als youre alright, is het tijd om extra slaap te krijgen. Of, is het tijd om de fles te wijten aan het feit dat je kon echt een enorm dronken zijn neergezet.

  Welzijn

  Deze tijden lijkt te zijn dat zo ongeveer alles verhoogt de dreiging van oprichting van de dodelijke vier voorwaarden gezondheidszorg: obesitas, significante bloeddruk, hart aandoening, en soort II diabetes problemen. U kunt nu opnemen snooze ontbering aan de checklist. Het niet mogelijk is dat het gebrek aan rust helpt je echt moe en ongemotiveerd voelen. Omdat vermoeid zal je minder waarschijnlijk maken om uit te werken. En, ongemotiveerd kunt u veel meer waarschijnlijk te maken om te eten suikerhoudende of cafeïnehoudende levensmiddel energiek genoeg om het te maken als gevolg van de werkdag te krijgen. Deze manier van leven zal je vernietigen! Of zal het gewoon je erg ontevreden. Zonder de noodzaak van een geschikte hoeveelheid van ontspanning, is er geen manier om de resultaten van andere schadelijke gedrag tegen. Alle van een plotselinge, het bekijken van Jay Leno onmiddellijk na het avondnieuws lijkt niet zo belangrijk te zijn, toch?

  verwerven Extra Slumber

  Nu je weet dat je ondergaat van slaap deprivatie , wat kan je doen? Perfect, zijn gemakkelijk. Krijgen veel meer rust. Maar, dit is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn enkele gedragsverandering tactieken die u kunt gebruiken voor het maken van contact met uw dienstverlener voor de gezondheidszorg (simpelweg omdat artsen prijs cash).

  1. minimaliseren weer terug op de cafeïne. Die middag nog lang Roze Bull kon de uitleg waarom je niet kunt krijgen op snooze ‘s avonds
  2. Beperk dutjes tot dertig minuten of veel minder. Iets hoger zal snijden in uw gemeenschappelijke snooze tijd, waardoor het extra moeilijk is om het te doen ‘s nachts. Opgeven gedraagt ​​zich als youre 5 een lange tijd leeftijd en de mens op.
  3. krijgt veel meer uit te werken. De endorfine gelanceerd vanaf de werkelijke fysieke oefening zult u blij hoewel de inspanning zal maken uitputting van het systeem voldoende om u wilt te tuimelen in een audio-slaap.
  4. Kom over je chi. Als de spanning houdt je op een nacht tijd, proberen om los te komen. Maak uw slapende regio een troostende, troostend oase met verschillende onderbrekingen.
  5. Slash uit deze apparaten. Dont bezighouden met Candy Crush vlak voor het slapen gaan. Stimulatie van mediaproducten zoals video games, films, TV-toestel tentoonstellingen, en zelfs boeken kunnen je hersenen en helemaal klaar te gaan als alternatief van shut down mode.
  6. Als

  geen van deze tips het werk doen, gaan vooraf en verbinden met de huisarts. Zorgverleners kunnen therapie of medicijnen om u te helpen op snooze te schrijven. Nee, de laan huisarts is niet afhankelijk.

  Category: Snel gewicht te verliezen

 • Comments are closed.