Effecten van Slumber Probleem op uw welzijn

meest voorkomende vorm van Snooze Voorwaarde

ervoer ik het voorrecht van het interviewen van een persoon van de Amerika’s meest toonaangevende slaap experts uit de industrie, Dr Jeffrey Durmer Chief Professionele medische Officer van FusionHealth op mijn blogtalkradio.com / healthyexplosionshow. Op de vraag, wat is de meest voorkomende slaapstoornissen ondervonden van de de patiënten gezien. De respons was Slumber Disorder ademhaling (SDB). Slumber Disorder ademhaling is een classificatie van ademhalingsproblemen die op komen in de loop van de snooze. De bodys hogere luchtwegen spierweefsels ontspannen gedurende de slaap. Wanneer deze spiermassa rust en trillen, snurken wordt ontwikkeld. Wanneer deze spieren rust om de positie van het gehele instorting, de luchtweg is cutoff en luchtwegen is op korte termijn opgeschort. Deze situatie, erkend als Rust Apneu, en andere aandoeningen veroorzaakt door Rest Voorwaarden onderbreken de restauratieve procedures van de slaap, meestal resulterend in aanhoudende welzijn moeilijkheden. Slumber apneu gebeurt extra typisch bij mannen en is veel meer gemeen met het ouder worden, vooral in het centrum van de leeftijd van mannen. Niettemin, kinderen en dames zijn ook op bedreiging voor het creëren snooze apneu, indicatoren te kijken naar zijn familieleden medewerkers die snurken. Snurken kan een voorloper voor slaapapneu

Risico’s van Slumber Apneu

In de loop van de snooze zuurstofconcentraties af, wat de bloedglucose suiker niveaus activeert, en plaatst het terug. wederom in cellen bekend als vet cellen. Deze lagere gevoeligheid van insuline kan leiden tot een soort-twee diabetes samen met ponden bereiken primaire aan obesitas. Slaapapneu is ook gekoppeld aan een reeks van cardiovasculaire ziekten in verband met hoge bloeddruk, hartfalen, beroertes en hart-ritmestoornissen, Als u of een lid van het huishouden zijn die tekenen of symptomen van slaapapneu, zoeken naar gezondheidsgerelateerde scherpstelling direct weg van kritische gezondheid en fitness sancties houden. .

rusteloze benen syndroom nog een ander type van Rest Probleem

rusteloze benen syndroom (RLS) is een meer typische soort van rust stoornis. Het wordt geassocieerd met extreme acties ‘s nachts in de loop van rust. Rusteloze benen syndroom is gerelateerd aan rust apneu, en kan brengt hoge bloeddruk en zelfs diabetes problemen. Het is een aandoening waarbij er een drang of moeten hebben om de benen om onaangename gewaarwordingen voorkomen overdragen.

hoe om erachter te komen of u bent om een ​​adequate Snooze

aangemoedigd slaap voor jongeren en adolescentie is tien tot 12 enkele uren voor elke avond. Zelfs jeugdige volwassene door middel van leeftijd vijfentwintig oproep tot tien tot 12 uur van snooze voor elke nacht. De reden is dat de gladde locatie (mol) in de geest niet volledig te verwerven tot aan dicht bij de leeftijd van 25. Goed uitstekend slaap is essentieel voor grote geest welzijn.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.