Effectieve behandeling van acne

Over-the-Counter acne behandelingen zijn direct beschikbaar in zowat alle leveranciers supermarkten en apotheken. De meeste OTC remedie opties zijn nuttig voor mild zits. OTC oplossingen zijn actueel, wat betekent dat de behandeling wordt rechtstreeks gebruikt om uw huid. Mayo Clinic merkt OTC geneesmiddelen zijn deze populaire elementen ‘. Benzoylperoxide, zwavel, resorcinol, salicylzuur of melkzuur als hun energetische ingrediënt’
Ga door alle labels voor zits medicijnen, zoals reinigingsmiddelen, toners en moisturizers, zoals meerdere OTC-medicijnen kan leiden tot irritatie in combinatie met andere OTC of geneesmiddelen op recept. Als u niet zeker bent van welke medicijnen zijn onschadelijk te mengen, neem contact op met uw medische professional of huidarts ter verduidelijking.

Indien u een matige of kritische acne die gewoon niet efficiënt kunnen worden afgehandeld met OTC-geneesmiddelen, te bespreken om uw belangrijkste behandeling arts of huid arts over medicijnen die zouden kunnen werken voor uw huid. Skin Care Medische professionals merkt op dat er verschillende stijlen van receptplichtige puistjes behandeling, met inbegrip van lokale anti-microbiële en retinoïde oplossingen, orale antibiotica, orale contraceptiva en isotretinoïne.
Topische retinoïde (een vitamine A voedingssupplement) en actuele antimicrobiële middelen worden toegepast op de huid. Poriën en de huid Care Artsen merkt de meest typische actuele retinoïd medicijnen zijn adapalene, tazarotene en tretinoïne. Skin Care Artsen zegt de meest typische lokale anti-microbiële oplossingen zijn azelainezuur, benzoylperoxide, clindamycine en erytromycine. Bij de toepassing van actuele behandeling opties, is het bijzonder belangrijk om SPF vijftien of grotere zonnebrandcrème gebruiken om uw huid te beschermen, als een flink aantal actuele medicijnen kunnen je poriën en de huid veel kwetsbaarder maken voor problemen zon.
Orale antibiotica kunnen worden goedgekeurd om uw acne meer dan een periode van maanden te verlichten. Acne.org stelt een aantal wijdverspreide oraal antibioticum voorgeschreven medicijnen zijn tetracycline, minocycline, doxycycline en Bactrim / Septra.
Hoewel orale anticonceptiva zijn een krachtige acne medicatie voor vrouwen van alle leeftijden, mede met uw medische professional van de mogelijke welzijn risico’s, zoals bloedstolsels of een beroerte vlak voor het opstarten van een nieuw regime.
Voor hardnekkige, ernstige gevallen van cystic puistjes, kan isotretinoïne (merknaam Roaccutane) worden aanbevolen. Isotretinoïne opmerkelijk succesvol, anderzijds wordt erkend levering schade veroorzaken. Poriën en de huid Care Artsen merkt op dat ‘omwille van mogelijke start gebreken, een dame moet dit geneesmiddel niet te gebruiken tijdens verwacht zijn of borstvoeding geven en moet niet blijken te verwachten terwijl het krijgen van isotretinoïne.’
Of u nu gebruik maken van OTC of voorgeschreven medicijnen, aandacht voor eventuele wijzigingen in uw acne behandelingsmethode regime of huid aandoening als gevolg van uw medicijnen met uw zorgverzekeraar om ervoor te zorgen dat uw huid gezond.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.