Electroshock Remedy en zijn functie in Fat Loss

Uitscheiding Gewicht

de problemen met het gewicht epidemie in ons land is op geen enkele wijze een weerspiegeling van de elegantie overtuigingen die we houden. Het lijkt erop dat we geobsedeerd zijn met het verkrijgen van mager en trim lichaam door een suggereert belangrijk. Het lijkt alsof mensen zullen naar bijna elke duur te lijken hoe ze willen lijken, en worden geacht in het oog springende in de ogen van de moderne samenleving. De markt voor lichaamsgewicht reductie supplementen, tabletten, maaltijden en drankjes is groot en er zijn nieuwe ontwikkelingen en strategieën die uit elke werkdag over verschillende technieken om lichaamsgewicht te verminderen. Ondanks het feit dat sommige niet kon krijgen op elk moment lezen van elektroshock therapie, nieuwe rapporten stellen dat het in wezen kan helpen bij overgewicht verminderen en zijn een voordelige manier om kilo’s vallen.

Electroshock remedie, ook erkend als elektroconvulsietherapie remedie (ECT), kan audio als een strenge en eng behandeling, maar het is in wezen vrij eenvoudig en niet-invasief. Elektroshock behandeling is een psychiatrische therapie waarbij elektrisch aangedreven stromen worden ingeleverd als gevolg van de geest, met opzet leidde tot een compact beslag om een ​​therapeutisch effect te kopen. Dit type professionele medische vervolgonderzoek wordt vaak gebruikt om de chemische wijziging in de hersenen bij cliënten die last gespecificeerd psychische ziekten die niet positief hebben gereageerd op andere oplossingen of geneesmiddelen.

Veel stigma verwante ECT is te wijten aan het feit van zijn vroege procedure strategieën die aanzienlijke hoeveelheden elektrische energie worden gebruikt toegediend zonder anesthesie. Deze over het algemeen direct naar het geheugen verminderen, gebroken botten en andere kritische uitkomsten aspect. Het concept van de werkwijze, die elektrische energie doorgegeven als gevolg van de hersenen, is weliswaar afschuwelijke, en de naam van elektroshock therapie alleen verschoven om de reden dat de opmerkelijke gezondheid verbeteringen en aanpassingen gemaakt aan, en bewijs van omstandigheden ontdekt door duizenden patiënten van alle leeftijden het verwerven van de middelen boven de allerlaatste 70 + een lange tijd. Elektroconvulsietherapie behandeling is gegoten in 1 van de meest veilige en meest succesvolle behandeling plannen toegankelijk voor depressie. Met fijn gecontroleerde elektrische stromen gebruikt terwijl mensen minder dan standaard anesthesie, kan ECT onmiddellijk en zeer eenvoudig te minimaliseren tekenen of symptomen van ernstig gefrustreerd, suïcidaal en manische patiënten. Dus, als deze ziekten kan worden geregeld met behulp van deze professionele medicamenteuze, wat kan?

Pas recent is electroconvulsive middel gebruikt in veranderende karakter en gedrag invloed op unieke locaties van de algehele gezondheid en welzijn. Een overzicht gepubliceerd door Obesitas en Weight Decline therapieën gesproken over de resultaten van voltooide onderzoeken op twee verschillende groep, meten pond verlies. Terwijl twee van de te onderzoeken groep waren in principe hakken calorieën of koolhydraten, had de andere groep al doet hetzelfde, terwijl ook het krijgen van schedel-stimulatie door electroshock therapie. De latere team van medewerkers deden verminderen meer lichaamsgewicht dan mensen die geen enkele vorm van elektroshock remedie kreeg. Na twee maanden van analyse, de groepen die gesynchroniseerde ontlading remedies verworven mist een regelmatige van fifteen.five pond, hoewel op een verminderde calorie dieet regime, en een gemiddelde van twenty.9 kilo op een verminderde koolhydraten eten plan. Voor mensen die niet elektroshock remedie heeft ontvangen dan die twee maanden de patiënten die gewoon verlaagd hun calorie-inname daalde een gemeenschappelijke van £ 13., Wanneer deze beperking van koolhydraten verloren een gemiddelde van fifteen.8 lbs ..

Het was duidelijk uit de analyse dat de mensen die de hoeveelheid geld van gewicht dat ze gedaald in tegenstelling tot personen die niet de identieke hersenstimulatie ontvingen deelgenomen aan electro-stimulatie groter. Zoals in elk experiment zijn er veel aspecten rekening mee houden dat eventueel deel kan zijn uitgevoerd in overgewicht verschil in patiënten. Wat werkt voor sommige mensen kan een volledig omgekeerde resultaat op andere mensen hebben. Ook zou daadwerkelijke fysieke welzijn, genetica, metabolisme, leeftijd, geslacht en andere gegevens hebben ervaren een invloed op het succes, maar het lijkt niet te ontkennen dat meer overgewicht kan worden gedropt door het opnemen van elektroconvulsietherapie remedie. Hoewel deze onderzoeken is echter nieuw, gaat het nu om de rol dat elektroshockbehandeling zal beginnen met in overgewicht verval als nieuw onderzoek worden uitgevoerd.

Er is nog een facet aan het lichaamsgewicht -daling reis in verband met elektroconvulsietherapie remedie ook. Dit plan heeft betrekking op het doel dat mentale kwalen en geestelijke welzijn gespecificeerd misschien hebben in relatie tot lichamelijke welzijn. Een veel mentale ziekte cliënten regelmatig rapporteren verkrijgen nadelige fysieke resultaten met betrekking tot het gewicht te bereiken en vermindering als gevolg van hun aanbevolen medicatie. 1 geval kunnen we een glimp op, is dat van actrice Carrie Fisher, die in 2011 opdracht Entertainment Tonight dat ze vermist £ 30. met behulp van een mix van de Jenny Craig dieet plan strategie samen met standaard periodes elektroshock therapie om te zorgen voor haar bipolaire aandoening. Fisher toegelaten bezitten problemen met andere vormen van bipolaire geneesmiddel dat ze veroorzaakt een grote hoeveelheid gewicht krijgen. Ze zei dat het krijgen van elektroshock verhelpen iedere zes weken bijgestaan ​​houden haar stemmingswisselingen onder beheer, dus ze was in staat om minder medicatie te krijgen.

weer Alle p, de uiteindelijke resultaten die elektroshockbehandeling heeft op vetreductie is echter ongetwijfeld individualistisch en onder Lopende onderzoeken. Toch kan dit soort gedachten stimulatie zeker functies veranderen in de hersenen zo mooi heeft een goed resultaat op dat psychische problemen. Als u van mening dat elektroconvulsietherapie therapieën kunnen hulp met een aantal welzijn voorwaarden die je hebt, mee aan een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg en meer informatie en feiten over de behandeling plannen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.