Elimineer Fat Feeding op Beans: Gemakkelijk lichaamsgewicht dieet regime

Tijd voor een Alter

Een aantal maanden in het verleden, mijn collega en ik besloten we noodzakelijk om een ​​aantal echt ernstige veranderingen in onze voeding te maken. Net na het aanbieden van het roken van sigaretten meer dan tien jaren in het verleden hebben we de twee hadden gepakt op de pond. Zestig pond elk voor echte. Yikes! De resterende nagel in ons voedsel spullen kist werd gezet net na een een kijkje nemen op mijn arts. Ik was op de rand van het vereisen van bloed spanning geneeskunde en mijn cholesterol was hoger. Maar met zo een flink aantal eten plannen die er zijn en een beperkt budget om op te starten, ondervonden we geen plan de plek om te beginnen op onze zoektocht naar een veel gezondere levensstijl.

>

Aan de Schakel in Plotselinge Places

Mijn partner is een technologische innovatie moer en een persoon van zijn favoriete tijdschriften is Wired, een maand-tot-maand mag dat studeert op nieuwe technologische innovatie. En het was in dit dagboek, dat hij werd gelanceerd om de wilde en gekke wereld van Tim Ferris. (Wie had gedacht dat een techno-nerd tijdschrift zou de oplossing voor overgewicht daling in hebben?)

Tim Ferris is een vrij polariserende karakter. Of je ervan uitgaan dat hij heeft schitterende concepten of dat hij volledig gek. Zijn heetste e book De vier uur Het gehele lichaam , dat is een waarnemen tot aan zijn grootste leverancier The 4 Hour Functie Week heeft een aantal zeer radicale tips over eten plan en training. Hij heeft een eenvoudige strategie die betrokken inname karmozijnrode wijn en de inname van steak dus mijn man was in! En dit is waar onze bonen liefde en ons lichaamsgewicht verliezen begonnen.

De reis van duizend Beans

Ik ga niet in de moeren en bouten van zijn consumeren strategie, het e-boek is een snelle lezen voor iedereen die kritisch is over. Maar hier worden vermeld zijn de Coles Notes verbruiken veel bonen, eiwitten en groenten en geven brood, pasta, aardappelen, rijst, suiker en fruit. Het is niet geen koolhydraten, de geleidelijke carb. Oh en 1 dag per week te consumeren wat ooit de heck je wilt. Eenvoudig de juiste? En zo begonnen we te eten bonen met alle dingen. Heel gemakkelijk een kop met elke maaltijd in de plaats van het zetmeel we gebruik gemaakt te hebben. En weet je wat het werkte! En is blijven doen van het werk. (En nee ik niet werken voor Tim Ferris of de boon boeren van Amerika Im gewoon een mollige dame op zoek om gezonder te krijgen.)

Magic Beans

Dus nu ben ik een hele verandering. Aanzienlijk bonen rock! Ze zijn vol met eiwitten en voedingsstoffen, zijn zeer laag in vet, en significant in vezels. En ze houden je bloedsuikerspiegel in de test, zodat je niet de drang voelen om snack continu. De meest uitgebreide dieet gegevens die ik heb gevonden op bonen is de Livestrong website van omstandigheden je voelt het verlangen te krijgen allemaal knowlegded over hen. Mijn favs zijn de kleine zwarte bonen. Zo lekker en ze gaan met bijna alles. Ik gooi een kleine salsa op hen met mijn vroege ochtend eieren en hebben ze dan weer voor de lunch met een minderjarige fajita kruiden en guac. Zo veelzijdig en watertanden en persoon ze vullen me wakker.

behoud van de dollar!

En heres de prachtige zeer weinig kicker met deze nieuwe aanpak hebben, is onze kruidenier factuur echt verkleinde! Bonen zijn niet hoog geprijsd. Het genereren van een menusysteem en het vasthouden aan het bespaart u geld. Hebben twee maanden in en boven £ 20 naar beneden elke geweest. Hopelijk in nog eens zes maanden kan ik een update bevatten om deze hub en zeggen dat weve eindelijk aangekomen bij onze pre-gebruik van tabak overgewicht

The Base Line:. afstoten vet hoeft niet duur of ingewikkeld hoef je alleen maar een redelijke aanpak die werkt voor u te ontdekken zijn. Ga Beans!

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.