Emaille Science Jobs

Om eens kijken welke tandpasta of tand whitener is het meest productief te nemen, proberen het weken een flink aantal witte tegels in espresso, thee of een vage offerte verbruiken voor tal dagen. Wanneer u te ontdoen van hen, zouden zij moeten aanzienlijk worden verkleurd. U kunt dan genieten van elke tegel in een verschillende stof voor een aantal dagen en vergelijk het succes. Doenbaar stoffen kan heel goed onder een tand whitener, een dure tandpasta, een goedkope tandpasta, een mengsel van zuiveringszout en waterstofperoxide en helder water (voor uw handvat). Dit experiment moet laten zien welke reinigingsmiddel is zeer behulpzaam bij het elimineren van vlekken van sommige witte vlakken. Behouden in gedachten die u zou hebben om dit experiment te doen op precieze tanden om ervoor te zorgen dat uw succes zijn echte voor hen ook.

Eggshells zijn opgebouwd uit calcium – vergelijkbaar met het glazuur op de buitenste bodem van de tand. Te onthullen hoe suiker kan nemen afwezig bij email, plaatst een rauw ei in een kom met darkish-gekleurde frisdrank en een andere in een kom met azijn. Het eerste ei moet zetten in verkleurd, maar de volgende moet komen tot inschrijving en zwak uit het zuur in de azijn. U kunt deze demonstratie gebruiken om te gaan over het belang van het hebben van de behandeling van uw email.

De meest effectieve tand wetenschap taken gebruiken echte tanden. U kunt uw eigen verzamelde pasgeboren tand te gebruiken, als je ze al snel gehouden nadat zij viel uit. Als alternatief, informeer een tandarts, ongeacht of zij enige gehaalde tand die u kunt gebruiken. Geniet twee emaille in elk van de achtervolgende stoffen: appelsap, een uitgesproken zachte verbruiken, een darkish zachte drank, suiker drinkwater, een sportieve activiteiten drinken en basic h2o (als management). Met deze wetenschap project om uit te vinden welke consumeren is het slechtst voor uw tanden en zal de meeste schade veroorzaken.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.