Emaille, tatoeages en motorrijders in SE Wisconsin (slideshow)

Veel meer foto’s

Bekijk alle 20 photosJeremy en Ashley Garland. Ze waren op de Landmark in Franklin. Jeremy heeft al zijn glazuur en geen tatoeages. Ashley heeft zes tatoeages en is alleen ontbreekt haar kennis emaille. Er is een foto van 1 van haar tatoeages in de dia aanwezig bij de basis van dit verhaal. Foto door Ann Dag Connected berichten Interview met Samantha Kerkman – Wisconsin State wetgever Tooth Chatten met Mike Underhill, vooruitzicht voor Kenosha County Board Supervisor (video) Naaktheid en Toga Codes voor Dental People in Distinctive Culturen Die gekke tandheelkundige inkomen reps (slideshow) Tandenborstel bondage en diefstal

Een paar een lange tijd in het verleden Werkdag een april grap werd opgericht op een tandheelkundige website. Op eerste gezicht lijkt te zijn als op een echt wetenschappelijk onderzoek in de tandheelkunde. Zeer juist de laatste tijd was het gewoon de laatste tijd naar beneden genomen en geplaatst in een nevenfunctie. Het heet motorrijder email en Tattoos.

De ‘analyseren’, zegt dat er een verband is tussen de hoeveelheid tanden en tatoeages. Het zei dat het veel minder tanden een fietser heeft, de extra tatoeages Hij is mogelijk om .

In te kopen om uit te vinden of er een feit van deze, fietsers rondom het zuidoosten van Wisconsin werden ondervraagd over hun tanden en tatoeages.

Sommige motorrijders zijn voorzichtig over het beantwoorden van vragen bij de eerste geweest. Ze vroegen of de wetshandhaving of de Census Bureau is op zoek naar hen. Zoals eerder Zolang ze herkende het was voor een verhaal dan de meeste werden extra coöperatief.

Deze twee foto’s onder zijn Laura van Twin Lakes. Ze heeft een tatoeage en 1 ontbrekende tand.

De meeste motorrijders ondervraagd dat alleen hun aanvankelijk identificeren worden gebruikt in dit verhaal. Een paar lachte en zei dat het hele verhaal was bizar.

Steve was Knuckleheads in Eagle. Hij heeft 3 tattoos en 3 ontbrekende tand. Lower afbeelding is Steve en zijn tatoeage is aan de linkerkant.

> Een paar fietsers aanbevolen onderzoeken een motorclub in 3de en Mitchell in Milwaukee. Het kon niet worden gevestigd voor dit verhaal. Meer informatie wordt gezocht om deze plek te ontdekken.

Er leek geen substantieel echte waarheid zijn om de theorie van veel minder tand met meer tatoeages. Misschien wel met een betere monster meting in het komende, een PhD kandidaat of onderzoeker zou ontdekken dat er is een ding om motorrijders hebben veel minder glazuur met extra tatoeages . Als dit idee ooit is opgericht om echt te zijn, subsidie ​​geld kon worden gegooid in de richting van superieure mondgezondheid voor motorrijders met tatoeages. Een tandheelkundige gezondheid en fitness beweging kan eventueel zelfs beginnen dat in zou gaan en het vergroten van poetsen en te flossen bij tattooshops en motor stopt over de hele VS. <

/ p> Er is een diavoorstelling van onder meer fietsers en hun tanden en tattoo foto’s.

Als je in een biker club zoals ‘The Outlaws’ of ‘Hell’s Angels’ of weet iemand die is, neem dan contact met mij te maken. Ik wil je ook in een tweede editie van dit verhaal als ik voldoende klanten van deze teams kan krijgen om me te laten om ze te fotograferen en te ondervragen over tand en tatoeages. Uw werkelijke naam niet zou worden gebruikt, maar je zou hebben om het mogelijk maken voor uw foto wilt afdrukken.

Als u wilt e-mail notificaties over nieuwe verhalen krijgen staking van de subscribe knop op leiding van deze pagina. Elk verhaal concepten contact:

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.