Embedded Vs. Niet Embedded Overall Health Insurance Plan

Een unieke die aankopen dekking voor zichzelf een bepaalde persoon aftrekbaar zal hebben. Dit is de hoeveelheid geld die moeten van te voren de dekking zakelijke voordelen worden betaald aan de slag. De meest eenvoudige strategie om dit te illustreren is de Substantiële-aftrekbare gezondheid voorbereiden. In dit programma, de persoonlijke betaalt het eigen risico, dan is de verzekering bedrijf betaalt de rest. Sommige plannen verhuurd voor zakelijke kantoor een bezoek brengen aan co-betaalt en betaalt voor drug positieve aspecten vooruit van het eigen risico is blij. Dit is wat je kunt vinden in veel zorgorganisaties en OEP toch, er is zelfs nu over het algemeen een eigen risico betrokken recht voordat alle veel meer dure beloningen beginnen.

Bij het kopen van verzekering plan voor een familie, kan het eigen risico veel meer verbijsterend krijgen. Familieleden programma’s kan een niet-ingebedde aftrekbare of een embedded aftrekbaar zijn. Een niet-ingebedde aftrekbare betekent meestal dat de totale familie heeft een eenzame eigen risico dat net voor de volledige verzekering plan beloningen aanvang moet worden voldaan. Dit eigen risico kan door een persoon worden vervuld in het huishouden of door een flink aantal familieleden gebruikers. Voor de gelegenheid, als je een $ 5.000 geliefden aftrekbaar, de ene man of vrouw zou kunnen hebben $ 5.000 in de gezondheidszorg betalingen die het eigen risico voor iedereen, of een bepaald individu voldoet aan zou kunnen hebben $ 3, 000 en nog een ander hebben $ 2, 000 , die ook voldoet aan het eigen risico voor de gehele familie.

Met een ingesloten aftrekbaar zijn, is er een echtgenoot en kinderen aftrekbaar, maar er is ook een bepaalde persoon aftrekbaar die meestal 50% of een bepaalde-3 van het huishouden aftrekbaar. In deze ontwerpen, als er een man of vrouw die voldoet aan de compactere aftrekbaar maar de echtgenoot en kinderen aftrekbaar is nog steeds niet voldaan, en die mens is zelfs nu aangaan ziektekosten, zal de aanpak beginnen om winst te betalen voor die bepaalde persoon. Deze opties helpen wanneer een lid van het huishouden heeft het grootste deel van de gezondheidsgerelateerde kosten omdat winsten eerder kan beginnen.

Naast een eigen risico, gezondheid en fitness verzekering heeft ook co-dekking. Co-verzekeringen staat hoe verklaringen zullen worden uitbetaald kort na een eigen risico wordt voldaan. Een honderd procent co-verzekering betekent dat de dekking onderneming zal de schaal van honderd% van de klinische uitgaven net na het eigen risico wordt bereikt. Een tachtig / twintig co-verzekering geeft u terug te betalen twintig procent en de verzekering plan onderneming zal betalen 80 procent. Er is ook een Prevent-daling die aan co-verzekering. Dit is de hoogste out-of-pocket een verzekerde uniek zal de schaal uit. Dit houdt je wil om te beginnen met betalen van uw eigen risico, dan zul je de dop van het aandeel van de co-verzekering plan op uw dekking tot de stop-reductie, en vervolgens de verzekering plan bedrijf zal vork uit de ontspanning.

Talrijke procedures verzekering krijgt u de niveaus van de aftrekbare geselecteerde toestaan, co-dekking, te voorkomen-daling en of u wilt een ingesloten of niet-ingebedde aftrekbaar. Bij elke van deze alternatieven, de een veel meer financiële mogelijkheid je gewoon, de minder dure de kosten van de verzekering zal zijn. Dit betekent een verhoogde eigen risico, co-verzekering en stop verliezen zullen eindresultaat in mindering prijskaartje. U bent echter het plaatsen van uw zelf en uw gezin op een grotere fiscale gevaar. Het is cruciaal om te beoordelen medische kosten van uw gezin, hoe sterk je het geld voor regelmatige en hoe kan vinden een hoop geld je hebt in de kortingen investeren om een ​​systeem dat ideaal voldoet aan uw behoeften.

vinden

Category: Supplementen

Comments are closed.