Enamel Whitening Fundamentals

Tanden bleken (of bleken) wordt steeds een redelijk populaire manier van handelen in de huidige omgeving. & nbspThirty enkele jaren in het verleden waren dat er paar alternatieven voor het bouwen van uw tanden wit en het was vaak voor de mensen in het veld amusement te ‘cap’ er ingang tanden een parelwitte glimlach te realiseren. Maar dat was een zeer dure en drastische & nbspoption en het betekende slijpen & nbsptheir organische emaille beneden in noppen. Vandaag witte tanden zijn verkrijgbaar voor bijna iedereen die ze wil en het bereiken van een witte glimlach kan thuis worden gedaan, in sommige salons, en bij de tandheelkundige bedrijf. Maar er zijn een aantal waarschuwende fundamentele principes of beleid, dat iemand denken van de techniek moeten op voorhand weten van de voortgezette:

een) Elke bleken punt gevoelige tanden kan leiden, zelfs in volkomen gezond glazuur. Bleken producten bestaan ​​uit waterstofperoxide die correct reinigt uit de buisjes in je glazuur en kan koud, sissende en zoete interactie te maken met de zenuwen van uw tand meer snel. Deze gevoeligheid is kortstondig en het suggereert niet schade aan de tand is gebeurd. Desensibilisatie tandpasta en het verlengen van de tijd waarbij bleekprocessen moet echt de gevoeligheid te verminderen. (De uitzondering hierop wordt hieronder opgelost in regel # 5)

2) Bleken items werken extra goed en snel op jongere emaille. Het zal niet dat mensen van middelbare leeftijd of ouder niet kan ontkleuren gewoon suggereert het proces extra sessies en betekent meer product moeten worden toegepast.

drie) Bleken oplossingen mogen niet worden gebruikt op jonge volwassenen onder de leeftijd van veertien of tot al hun langdurige tanden (niet die van de verstandskiezen bevatten) hebben helemaal losgebarsten. De redenering is tweeledig: meer jeugdige tand hebben belangrijke pulp hoorns en gevoeligheid kwesties kunnen beter en ook alle tanden niet grondig uitbrak kon kijken multi-gekleurde, omdat het bleekmiddel zal niet komen op het deel van de tand naar beneden onder het tandvlees.

vier) Elke permanente restauraties momenteel aanwezig zijn in je mond (witte vullingen, caps en kronen) zal niet bleken uit en kan mogelijk zijn voor uw rekening worden veranderd direct na het bleken methode, zodat ze overeenkomen met uw nieuwe witte kleur.

5) Zelfs als je strategie om een ​​merchandise uit uw drogisterij aan uw tand witter moet u een bezoek aan uw tandarts te maken voordat u verder gaat. Email dat pre-langlopende en verzorgd verval hebben kan gaan in onomkeerbare pulpale ontsteking met de blootstelling aan het bleken remedie die wortelkanaalbehandeling remedie zou kunnen betekenen. Zoals boven zijn gezonder intact tand nodig voor het proces volledig worden beschermd.

gewoonlijk glazuur bleken efficiënt en zeer nuttig de cliënt. Witte tand kan vrij snel en met zeer weinig gerealiseerd tot matige prijs aan de patiënt. Vertrouwd zijn met de standaard voorschriften van het bleken van tanden kan ondersteunen bij het genereren van de keuze van wanneer en hoe de methode moeten worden uitgevoerd.

Category: Supplementen

Comments are closed.