Enamel Whitening Gel door matchbox2120

Waarom Enamel Get Darkish?

Er zijn zo een aantal triggers om tand draaien te worden besmet tijd. Enkele van de meest voorkomende zijn genetica, ouder, consumeren persen stoffen (frisdrank, koffie, het roken van sigaretten, thee, ect). Zelfs wanneer je borstel de aangemoedigd 2 minuten, 2 keer per dag kun je echter zien uw tand langzaam en geleidelijk aan te passen kleur. Whitening tandpasta kan een aantal vlekken op de natuur van het glazuur toch weg kan gaan enkele van de verdere vlekken. Daarom emaille whitening producten zijn zo goed vond, kan het vlekken die typisch poetsen en te flossen niet kan ontdoen van te verwijderen.

Hoe werkt Teeth Whitening Gel Verkrijg de baan gedaan?

Een tand whitening gel wordt geplaatst in een lade die past over je tanden. De levendige ingrediënt in de gel, carbamide peroxide, begint af te breken. Zuurstof, van door het peroxide, gaat dan het glazuur van de tanden en bleekt de gekleurde stoffen. De constructies van de tand zelf worden niet aangepast, alleen gebleekt.

Hoe beschermde Is Teeth Whitening Gel?

bleekgel is dicht bij geweest aanzienlijk meer tijd dan werd gevonden op de huidige markt. Tandartsen hebben gewerkt met het bleken van tanden gel voor een lange tijd om de reden dat het een snel en veilig en gezond manier om glazuur enig verschil in tijden witter 2-5 tinten in een make zonder enige vorm van behandeling. Tanden bleken is zo risicoloos als het borstelen van uw tanden. Weet elke vorm van emaille whitening procedure kan resulteren in tanden of tandvlees gevoeligheid voor een korte periode van tijd dat gezegd dat het niet destructief. In de situatie van de gevoeligheid te verminderen gebruikstijd of de frequentie van het glazuur whitening gel.

Voorafgaand To Cure

Zorg ervoor dat poetsen en flossen voorafgaand aan het bleken van uw tanden. Het bleken van tanden gel is op grondig te reinigen emaille meest succesvolle. Zet de bakjes in je mond zonder enige bleekgel om te controleren op in vorm en troost. Gebruik ingerichte trays voor meest effectieve succes, kunnen ze meestal worden gekocht als een gevolg van uw tandarts, en sommige kits verschijnen met laden die om je tanden kan worden gemonteerd volgende wezen opereren onder warm drinkwater om het materiaal kneedbaar te maken. Zich te ontdoen van de trays en maak gegarandeerd te reinigen en te drogen. Vocht vermindert de effectiviteit van de whitening gel en vertraagt ​​de whitening systeem.

Door gebruik te maken van de gel in de laden

Zorg ervoor dat bij de toepassing van de gel om niet te vullen en zeker de laden niet te vol. Laat de gel niet all-around te verspreiden, en vergeet niet om de spuit samen te vatten voor het bedenken van de behandeling tot aan leeg.

invoegen De Bleeklepels

Seat de lade stevig in tegenstelling tot uw tanden. Veeg afwezig overtollige gel die sijpelt boven de rand van de bak door te oordelen de lade met slechts een hand en veeg de overtollige gel uit van het tandvlees met uw vinger of een tissue.

hoe lang heb ik moeten hebben om op hen?

Het wordt aangemoedigd om de laden in te houden gedurende dertig minuten tot een uur voor de 1e keer, en het vergroten van het gebruik beetje bij beetje als er is klein tot geen tand of tandvlees gevoeligheid.

Afhankelijk van de carbamideperoxide taaiheid in de gel zal de duur van het gebruik beslissen. tien%, 15% of 16% energie kan worden gemaakt van 2 tot 4 uur eenmaal of tweemaal per werkdag of meteen als geen gevoeligheid. Carbamide peroxide gel met 20-22%, te gebruiken voor 30 minuten tot een uur zodra of twee keer per werkdag. Neem niet meer dan een persoon uur voor elke software voor deze sterke punten.

Voor het bleken van tanden gels die waterstofperoxide gebruiken als hun levendige ingrediënt, zouden zij moeten alleen gebruik worden gemaakt van dertig minuten tot een uur op basis van gevoeligheid. Eens te meer niet langer dan een uur voor elke software.

Net na Whitening

Verwijder de lade (s) en af ​​te spoelen je tanden, poetsen eventuele resterende gel afwezig. Doorgaan plannen tandheelkundige verzorging van je tanden poetsen twee keer per dag gedurende twee minuten elk individu, zo mooi als flossen in onder glazuur. Zorg er absoluut zeker van te zorgen verwerven van uw lade (n) en gel. Het schoonmaken van de trays werken met een tandenborstel of Q-tip en koud water. Verkooppunt de trays en gel in een nette droge plaats uit de buurt van warmte en direct daglicht. Koel de gel naar de plank dagelijks leven te verlengen.

Teeth Whitening Waarde

huis emaille whitening kits kunnen scala van $ 30 tot $ honderd voor meeste kits. Typisch de verkoopprijs kunnen verschillen op basis van wat het pakket bevat. Sommige alleen komen met een spuit en een paar trays. Terwijl andere mensen juist kits en hebben ze zich samen met een aantal gel spuit applicatoren, mond vormbakken, een elektrisch aangedreven tandenborstel, opslag situatie, tong schraper en zelfs een interproximale beslissen door tandartsen worden toegepast. Waarschijnlijk naar de tandarts en het bezitten van hen doen het voor u kan tag nogal een paar honderd dollar prijs voor de identieke resultaten.

Category: Supplementen

Comments are closed.