Enamel Whitening Ontworpen Ongecompliceerde en natuurlijk

bleken van tanden Insider geheimen

Weet je je nooit hoeft te alle personen dure email whitening oplossingen of slaap met uw email verpakt in plastic te verwerven. Alle meeste mensen moet hebben is een zeer eenvoudige doos zuiveringszout. Inderdaad gewoon een ongecompliceerde doos van normale zuiveringszout. Als uw tanden zijn gewoon gekleurd door sigarettenrook en espresso kunt u snel en snel opruimen van de vlekken uit je tanden en enorme verbeteringen aanbrengen in uw ademen door het borstelen van uw tanden met zuiveringszout na elke dag.

U zal een doos van zuiveringszout en je tandenborstel hebben. Bevochtig je tandenborstel en dompel het in zuiveringszout. Vervolgens borstel je tanden vigoursly. U zult vinden in een mum van tijd dat je tanden veel witter zal zijn en zoals ik al gezegd vindt u op uw eigen met uitstekende ruiken breathe.Always schudden wat zuiveringszout in een zeer klein gerecht of een beetje iets. Echt niet ziektekiemen verspreid door het plaatsen van uw tandenborstel in de doos van zuiveringszout.

Het is eigenlijk zo makkelijk om zeker witte tanden te hebben. Probeer het voor een paar maanden en zie hoe aanzienlijk schoner en witter uw email zal be.And in scenario moet je je niet weet dat ze nu de productie van tandpasta die baking soda heeft, maar het gaat niet om de klus te klaren zo superieur als de werkelijke dingen wil.

En er is zeker een ander proces dat je kunt gebruiken om je tanden ook witter. Met dit systeem kunt gelijke delen zuiveringszout en tafelzout gebruiken en meng dit samen. U kunt vervolgens gebruiken om borstel je tanden en als je het gebruikt een keer per dag vindt u prachtige witte emaille hebben in no time at all. Gegarandeerd goed spoelen net na het poetsen ook voor grote ruikende adem.

Je moet echt je tandenborstel zo kort wijzigen zoals je ziet het wegrijden te slijten. Gebruik een zachte tandenborstel wanneer op elk moment uitvoerbaar. Zo kort als u de tandenborstel beginnen te kleden in neer te verwerven of te beginnen gebruik te maken van een nieuwe tandenborstel en gooi de leeftijd van slechts een.

kaneel en nootmuskaat Claybased Tandpasta

p Dit is een recept voor een fantastische biologische tandpasta die je tanden reinigt en je zal nooit werken met een tandpasta met stoffen die wellicht schadelijk kunnen zijn voor jou.

een. 4 eetlepels Bentoniet Klei.

twee. Slechts een theelepel Xylitol.

3. Slechts een theelepel Floor Zeezout .

4. twee eetlepels heet water.

5. 3-4 theelepels Belangrijk Olie kaneel.

6. Drie tot 4 theelepels Crucial Oil nootmuskaat.

zeven. Een bijzonder eetlepel zuiveringszout.

Blend al uw stoffen met elkaar in een bescheiden plastic container die u het deksel voor. Mix je componenten naast elkaar zeer mooi en onderhouden strak bekleed bij niet gebruik te maken.

Actiefkoolbuisjes zal opruimen Your Teeth Prachtig Wit

Tannines worden geïdentificeerd in espresso, wijn, thee en en vele anderen. Ze vlekken op uw glazuur en weg ga je met minder dan een schitterende witte glimlach. En hieronder is precies hoe het te doen.

een. Reinig uw tanden om mee te beginnen als je zou elke werkdag. Inderdaad met uw typische tandenborstel en tandpasta.

2. Nu vermengen slechts een theelepel van actieve kool met slechts een eetlepel water tot een brij als pasta te maken. U zult ook nooit worden inhaleren houtskoolpoeder per ongeluk op deze manier.

drie. Nu giet de houtskoolbrij in je mond en spoel het ongeveer voor ongeveer dertig seconden. Houd het bij de ingang van uw voortand voor 3-vier minuten.

4. Spuug het uit en dan heel goed je mond spoelen met H2O. Uw tand zal wit zijn.

5. Kies een werkdag om de 7 dagen dat je post naar de actieve kool te gebruiken op je tanden. Ik wed dat je snel na een handvol weken u de witste tanden je moet op elk moment in je leven meegemaakt.

In die krijg ik Actiefkoolbuisjes

U kunt tegenkomen het bij u in de buurt gezondheid en fitness etenswaren winkel. Als u investeert in het in de capsules je kunt ze openen een voor een en ze gebruiken om het schoonmaken van uw tand met. 1 capsule is meestal gewoon de juiste hoeveelheid geld om uw email te wissen met. Test het een keer en als je ziet hoe wit het uw email krijgt u zal gebruiken opnieuw en opnieuw.

witter Uw Emaille de Natural Way

En dit is een verder goede manier om uw tanden natuurlijk witter met het bezitten van te dure strips verkrijgen of ga naar nog een stuk duurder tandartsen.

U moet hebben.

Een rijpe aardbei

Een doos zuiveringszout

De sleutel tot deze goedkope tanden schoonmaken en whitening methode is appelzuur die wordt gemaakt wanneer u de aardbei met het bakpoeder mengen. Wat u wilt doen is het verpletteren van de aardbei en deze combineren met een gelijk bedrag van zuiveringszout blijven vertrouwen om het collectief heel perfect te combineren. Kies de daaropvolgende plakken en met een tandenborstel gebruik maken van de pasta om uw email in het bijzonder de gekleurde plaatsen en weg te gaan het op voor vijf minuten. Al snel na 5 minuten je tanden poetsen en regelmatig zuiveringszout en in geen tijd bij allen zult u de witste tanden heb je te allen tijde ervaren in je bestaan. U kunt flosdraad gebruiken na dit proces in de situatie krijg je aardbeizaden gevangen in je tand.

Gebruik deze aanpak over wanneer een 7 dagen op vertrouwen dat uw glazuur zijn over het algemeen hun witste maken.

En je zou niet hoeven uit te betalen inkomen voor dure tanden bleken strips. En je hoeft niet te gaan naar tandartsen voor nog meer zeer dure tanden bleken.

aanvullende benaderingen van In een natuurlijke wijze witter Uw tanden

U kunt een eetlepel van de vloer op te nemen zeezout met een eetlepel zuiveringszout en maak een uitstekende puur natuurlijke tand schoner. Bevochtig je tandenborstel en bestrooi het gemengd zout en zuiveringszout op uw tandenborstel en poets je tanden. Dit heeft de neiging om een ​​nog veel beter tand whitener maken dan vrijwel elke tandpasta kunt u verkrijgen bij uw winkel in de buurt.

Je moet proberen om fruit en groenten zoals wortelen, aardbeien, peren en appels verbruiken ten minste tweemaal een 7 dagen. Deze levensmiddel wil bijstand aan uw tand natuurlijk reinigen.

Na elke individuele maaltijd spoel je mond perfect met flessenwater. Het zal hulp aan je tanden en mond schoon zeer goed.

Consumeer uw greens zoals spinazie, boerenkool, raapstelen, en en vele anderen en alle van hen zal steunen te behouden uw tanden helder en wit. Niet verwaarlozing te flossen. Het is echt helpt om je tanden te behouden schoon en wit.

Category: Gezond eten

Comments are closed.