Endomorph Lichaamsgewicht Reduction Tips

Endomorphs willen de nadruk op het afstoten van lichaamsvet, het toevoegen van spier-en vervolgens de bescherming van een gunstige stabiliteit waarbij de twee. Meer dan enig ander orgaan verscheidenheid, moeten endomorphs te houden van hun algemene calorie-verbruik te houden als ze willen pond te verminderen, en moet schieten te verwerven in minder energie dan ze wegsmelten door werk uit.

Een endomorph kan vaststellen hoe een flink aantal calorieën dat hij wil proberen te eten voor elke dag om zijn nieuwste hele lichaam lichaamsgewicht te behouden door zijn nieuwste gehele lichaam kilo’s te vermenigvuldigen met vijftien (als gevolg, een £ 200 individuele eisen 3000 energie elke dag). Probeer om te proberen om te eten vijfhonderd energie aanzienlijk minder dan je routine-onderhoud gewicht elke individuele dag. In een 7 dagen, deze trimmen zal bijgevolg in 3, vijfhonderd energie bespaard, dat is het gelijk van £ 1 Endomorphs die meer energie dan hun onderhoud fase eet zal niet te ontdoen van overtollige gewicht, en zal al die extra energie te winkelen als ongewenst vet. Suikers, snoep en junk food echt moet worden verwijderd uit uw dieet regime.

Endomorphs kunnen hun dagelijkse inname te verlagen door het consumeren van bescheiden voedsel veel vaker, wat ook zal helpen de honger te stillen. Consumeer voldoende drinkwater te kunnen gehydrateerd blijven en weg te blijven uit boven-onderwijs.

lichaam vet weg te smelten als elektrische energie, zo sterk en zo vaak als haalbaar, moet endomorphs echt daalde hun dagelijkse inname van koolhydraten (koolhydraten) en ook de verscheidenheid van de koolhydraten die ze eten te veranderen. Geleidelijke absorberende koolhydraten (met een hogere glycemische index) zal helpen gestage insuline reeksen behouden in het bloed. Deze passen in de inname van patronen zal specifiek helpen de langzamere stofwisseling van endomorphs. Snel absorberende koolhydraten (eenvoudige suikers, junk maaltijden, bewerkte granen), daarentegen, zal leiden tot insuline spike, het maken van uw lichaam retailer deze meer energie als overtollig vet.

Pick hele tarwe brood, bagels, pasta’s en substantiële-fiber granen, kiezen voor zoete of eenvoudige witte aardappelen meer dan grote-calorie, substantiële extra vet frietjes, en eet bruine rijst (in plaats van wit). Havermout biedt ook slow-absorberende koolhydraten en is ook groot in vezels, die een gevoel van volheid zal toelaten, het ondersteunen endomorphs te eten aanzienlijk minder.

Vanwege het feit van hun vermogen om spiermassa massa onmiddellijk bereiken, endomorphs willen ook nemen veel meer eiwit. Net als levensmiddel welvarende aan vezels, hogere eiwit maaltijden een ervaring van volheid ook in staat stellen, endomorphs aanmoedigen om proberen te eten aanzienlijk minder. Daarnaast toegevoegde eiwit beschermt tegen uw lichaam afbreekt eigen spiermassa weefsel voor elektrisch vermogen (bij-carb beroofd), dus het behoud van spiermassa massa. Dit, op zichzelf, zal helpen verbranden veel meer calorieën, zelfs in rust.

Gezien het feit dat endomorphs zal moeten weer snijden op volle energie, de minst gecompliceerde manier om dit te doen is duidelijk van vette etenswaren en hun zeer lage voedsel waard en grote calorische waarde te blijven. Dat gezegd hebbende, endomorphs moeten vervolgens in noodzakelijke vetzuren (EFA’s) die het lichaam niet kan maken op haar hebben. EFAs zijn Omega, drie, 6 en 9. Ook test om te nemen in geconjugeerde lineolic zuren (CLA’s) ontdekt in lijnzaadolie en supplementen, zoals Tonalin, waarvoor steun reguleren van de stofwisseling en het stimuleren van het lichaam vet te verminderen.

Endomorphs moet redelijk gewichten dragen met een snelle tarief (minimaal tot geen rust duur), het verkrijgen van kracht instructie en een cardiovasculair werk op de dezelfde tijd. Door gebruik te maken van complexe liften (zoals de bank military press, levenloos lift en gedrongen) zal het werk verscheidene van de belangrijkste spiergroepen tegelijkertijd doen, en daarom, verbranden de energie zo goed mogelijk de meeste spiergroei.

verbeteren Ook standaard training bedragen door te wandelen of fietsen routinematig, als vervanging van het rijden. De bedoeling moet zijn om branden zo veel energie als mogelijk is terwijl het verlagen van hoe veel je eet. Als algemene regel moet een endomorph proberen om minder te eten op dagen dat geen oefeningen doen.

Category: Dieten

Comments are closed.