Enkelvoudig onverzadigde vetten en pond verlies

Het goede nieuws is enkelvoudig onverzadigde vetzuren, of MUFA voor kort, zijn wetenschappelijk bewezen invloed hebben op hoe het lichaam omgaat met vetten. In 2007 analyseren geplaatst in het tijdschrift Diabetes Behandeling, Dr Paniagua en zijn groep tot de conclusie dat een dieet rijk aan EOV verhinderd centrale verdeling van lichaamsvet. Dit gaat samen met de vorderingen van de platte buik dieet dat MUFAs beschermen tegen maag lichaamsvet in verschillende variaties en het verbeelden dat er geen manier is om ‘spot verminderen’ op een eetplan en training-systeem.

Een later analyseren door Walker en O’Dea uitgevoerd in 2007, in reactie op Paniagua, geverifieerd zijn bevindingen en ging over tot duidelijk zien dat onderwerpen begonnen verbranden van extra vet direct na het eten van een EOV-rijk voedsel dat de vetten verbranden van lopende . Onderwerpen ook niet alleen ontbreekt omvangrijke buik ongewenst vet, maar ook verloren extra vet in hun ledematen zo perfect terwijl het verbruiken veertig procent van hun totale calorieën uit vet. Dat is 5 tot 15 pct meer dan de huidige voorgestelde dagelijks som.

Niet alleen EOV vetten te verbranden, maar ze werden getoond aan lean hele body mass handhaven door middel pond verlies in 2004 onderzoeken vrijgegeven in het Journal of dieet. Door het behoud van mager weefsel, MUFA minimaliseren uw menselijk lichaam lichaamsvet aandeel en de gezondheid en fitness uitdagingen verbonden met een hoger aandeel. De meeste gewichtsverlies diëten op je eigen resultaat in een verlies van twee van die extra vet en mager spierweefsel, dus dit is een zegen voor die mensen lijners die niet in staat zijn om spiermassa te behouden door middel van een uitoefening software.

De British Journal of Nutrition een rapport dat zich dat een dieet significant in MUFAs zelfs geholpen mensen vallen een kleinere som van vet zonder alter om hun calorie-inname.

Met al dat gezegd, MUFA’s zijn niet ‘magie’. Ze zijn echter een ongewenst vet, en je moet ze te eten als onderdeel van een redelijke-vet dieet programma. Aanzienlijke lichaamsgewicht te verliezen, je toch nodig hebt om MUFA combineren met een verlaagde calorie voedsel plan. Om het meeste voordeel uit MUFAs bereiken, gebruiken ze om verzadigd vet te veranderen, als die mensen waargenomen in vlees, totaal-overtollig vet zuivel, boter en reuzel. Gewichtsreductie plannen moeten realistisch en eerlijk voor de grootste effecten te zijn, maar MUFA kunnen deelnemen aan een cruciaal doel in de ondersteuning van u te vervullen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.