Entry Level Health Care Administration Werk kansen

Gezondheid en fitness zorg beheerder posities zijn doorgaans entry-fase, maar vaardigheden, kennis en onderwijs en leren nodig. De gezondheids-en fitness-care-industrie is agressief, waardoor het ingewikkeld voor kandidaten zonder een Bachelor’s degree in aanmerking komen voor een entry-level gedeelte. In sommige gebieden is een Master’s degree van cruciaal belang voor de beheerder kandidaten geacht.

Beheerders moeten in staat zijn om het werk te doen heel goed met patiënten, personeel en collega’s, en toezicht houden op alle activiteiten van de faciliteit, waarbij prestatie en snelle oplossing van problemen. Zorginstelling bestuurders voeren oneven aantal uren en moeten worden op-verbinden met, beschikbaar op alle uren. In het algemeen bestuur de klus te klaren vijfenveertig tot 50 uur per week.

Uitzonderlijke communicatie vaardigheden en tolerantie zijn belangrijk voor de gezondheid behandeling beheerder plaats, zo heel goed als scherpe leidinggevende vaardigheden en de kennis van financiële. Beheerders te helpen bij het verbeteren en analyseren van economische ervaringen zoals de budgetten, winst onderhandelingen en fiscaal soortgelijke documenten. Entry-fase gezondheid en fitness behandeling bestuurders voeren een kleinere positie in de vaststelling van deze fiscale beoordelingen dan de team manager, directeur of leidinggevende, maar de meeste voer deze discipline met de bedoeling van het beklimmen van een beheersplan situatie op de lange termijn.

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Stats, de meeste entry-level medische behandeling bestuurders beginnen hun carrière in compacter diensten, dit soort als particuliere tandarts, chiropractor of arts werkplekken. Ze kan heel goed ook functioneren als assistent-bestuurders De onderstaande ziekenhuis bestuurders of toezichthouders. Om te werken in een verpleeghuis faciliteit, zullen de kandidaten moeten een bachelordiploma, gehele een punt uit-toegestane onderwijs klas en komen in hun toestand te worden geaccrediteerd. Wellness zorgconsulenten kunnen overwegen het doen van de baan bij de boekhouding bedrijven die hulp te bieden aan faciliteiten als problemen komen.

Een entry-level gezondheidszorg beheerder kan eventueel hoger op de corporate ladder om bestuurlijke en leidinggevende rollen. Dit vraagt ​​over het algemeen een masterdiploma en tot 10 jarenlange kennis worden gedacht voor senior-administratie rollen dit soort als sectie of divisiedirecteur. Executive-podium rollen, zoals medisch centrum president, CEO of CFO, zou ook waarschijnlijk zijn.

Category: Gezond eten

Comments are closed.